Mergi la conţinut

nicon

Membri
 • Conţinut

  1.341
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  63
 • Online

  246d 2h 43m 50s

nicon last won the day on 1 Octombrie

nicon had the most liked content!

Despre nicon

 • Grad
  peregrin
 • Data naşterii 07.05.1955

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Curtea de Arges
 • Posesor(oare) de
  Motociclete cu doua eșapamente .

Metode de Contact

 • Yahoo
  nic_conex@yahoo.com
 • Prefer
  All-road

Vizitatori recenţi

6.296 vizualizări profil
 1. Așteptăm si cateva cuvinte din partea organizatorilor care au făcut eforturi sa obțină locatia , preturi , consens in ganduri si simtiri . Mie nu mi-a placut spre exemplu ținuta ospătărițelor . Toate foarte tinere si nu purtau si ele barem o minijupă . Toate erau in pantaloni . Inca odată felicit participanții si in mod special tineretul de la care avem cate ceva de învățat noi toti ceilalti care ne vedem mari vedete moto-veteraniene dar trecute care acum se misca din ce in ce mai mult doar in jurul casei . Nu fac aluzie la niciunul . Efectiv ma refer doar la mine care spre rușine am venit cu masina la o intrunire de motociclisti de la numai șaptezeci de kilometri distanta , iar altii , de la Caracal , sau Galati ... pe doua roti . Precum Sherezada care la apropierea zorilor isi înceta povestea si eu ma voi retrage cu postările de pe acest forum pana la noi evenimente .
 2. De-a joaca cu alea , alea , prin apa . Chiar si cei mai scunzi reușeau in acele momente sa se tina deasupra apei ( Valeriu Alexa )
 3. Totul a fost excelent : masa adecvata la preturi mai mult decat onorabile ;cazarea in camere bine aerisite si elegant mobilate ;baia la piscina ași putea spune chiar mai plăcută decat in toate bazinele de la Aqua Parc , apa fierbinte si extrem de limpede , fara aglomerație . Din păcate unul din prietenii participanți si-a sclintit glezna . Ii doresc însănătoșire ușoară . Constat ca nu mai sunt acele divergente , fițe si fumuri pe care unii si le asumau acum un an sau cu mai mult in urma . Alaturi de adevaratii moto-veteranii am socializat , am ras am dansat parca si mai bine cu ...aripa tânără care vine puternic din urma . Felicitări organizatorilor si participanților . Sa ne întâlnim cu bine la următoarele evenimente .. . . . . . . . . .
 4. Sa ne-amintim ........................
 5. O camera vineri si sâmbătă .................Nicu Constantin . ... si eu tot din motive obiective
 6. Intrunirea anuala 2019

  Personal am realizat o combinata , Întâiul de Iunie , Ziua Internațională a Copilului Adunarea Asociației non-profit Clubul Moto-veteranilor . primum De Ziua Copilului împreună cu cativa din familie incluzând si cei trei nepoți de care reprezinta Juniorii Motocicliști nicon , fiecare avand cate o motocicleta 4t de 125 cmc cu care stiu sa se dea bine pe enduro , am inchiriat camere la Calimanesti_Caciulata . ............................ in secunda parte La Întrunirea Moto-veteranilor ( eu nu fac fac parte din acest grup si nu am participat la discutii ) , s-a dezbătut ... s-au contrariat s-au impacat si pana la urma dupa o petrecere de nota maxima spre seara de sâmbătă , toată lumea a plecat mai apoi catre case cu satisfacția unei frumoase întâlniri . .....
 7. Intrunirea anuala 2019

  Chiar daca mi-am propus sa nu mai postez pe acest forum ... ne vedem mâine .De ziua copilului vin la Calimanesti si cu cei trei moto-juniori ai mei . Astazi fac un pic de enduro cu moto-coasa prin ierboasa ...
 8. Intrunirea anuala 2019

  Luati legatura si cu cei de la Strandul Termal din padure unde au 160 de locuri , nu sunt ocupate si costa numai 30 de lei de persoana cazarea la care s eadauga 20 de lei /zi accesul la bazin unde intri si iesi de cate ori vrei tel 0250 750 992. Mai sunt si alte pensiuni sau hoteluri la o suta de metri de Aqua Park . ... sau avem un stabiliment aici , cu sala de conferinte si strand propriu la o distanta de aproximativ 300 metri de Aqua Park Cozia
 9. Intrunirea anuala 2019

  Chiar daca mi-am propus sa nu mai postez pe acest forum Motoveteranii totusi imi calc pe suflet si intervin . Acest week-end l-am petrecut cu familia mea ( incluzand si cei patru nepoti aspiranti moto ) la Cozia-Caciulata . Cazare la preturi de nimic la numai un gard despartire de Aqua Park . Mai incolo , am fost la Strandul din padure si iata ce va ofera : 100 lei doua persoane cu intrare gratuita la strandul termal . Totasl 160 de locuri . Este la aproxiamativ 500 metri de Aqua Park Cozia . Mai sunt si alte oferte la pret de tranzitie . Poate , poate ma hotarasc sa vin si eu cu toate ca mi s-a scarbit de atatea grosalanii , marlanii si multe altele .
 10. De-a joaca prin păduri in cautarea celor trei nepoti plecati si ei cu motocicletele .

  1-WP_20190421_16_47_17_Pro.jpg

 11. Aniversarea Permiselor Moto a ajuns la a sasea editie si ca de fiecare data motociclisti si prieteni ai acestora ne intalnim si ne simtim bine . Prima zi de sarbatoarea Izvorul Tamaduirii unii dintre noi am aniversat momentul la de unde cu motocicletele enduro am strabatul traseul de la Bradulet la Schitul Robaia . Seara la focul de tabara , A doua zi , Curtea de Arges - Niconex , unde cu paine si sare au fost intampinati restul participanților la eveniment de seara , https://photos.app.goo.gl/ZjGjKZJcss9dWq5o6 Sambata seara ... ... si inca ceva . In ultimul filmuleț lumea canta "la multi ani nicon " . Serbarea , desigur era a permiselor moto , dar fiind la o distanta de doua zile de aniversarea (nicon7mai), baietii au stiut ce trebuie facut si in functie de cat si cum cantau urma ca persoana respectiva sa onoreze masa cu băutură de băutură , marca NICON , fabricata in laboratoarele proprii din prune , mere sau struguri
 12. Dumnezeu sa-l odihneasca .

  Din pacate nu reusesc sa ajung si eu la înmormântare . Am trimis o mica contributie pentru neuitatul nostru camarad . Dumnezeu sa-l ierte .
 13. Cu mare durere , anunț trecerea in neființă a bunului nostru prieten , senior-motociclist Gruesc Sorin Marian . Dumnezeu sa-l odihnesca .
 14. Fuse , fuse si se duse . LA MULTI ANI PRIETENI !
×