Mergi la conţinut

marin_mircea

Membri
 • Conţinut

  588
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  21
 • Online

  12d 17h 14m 48s

marin_mircea last won the day on 18 Aprilie 2015

marin_mircea had the most liked content!

9 Urmăritori

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  honda paneuropean 1300 st
 1. marin_mircea

 2. La Multi Ani!

  La Multi Ani ! pentru Sorin ,Ducu si Mariilor si Marianilor ,cunoscuti si necunoscuti.
 3. La Multi Ani!

  Va multumesc pentru urari.Asemeni tuturor si sa ne vedem sanatosi.
 4. Aran te rog sa iei legatura cu mine.Am recuperat o parte din colectia de Sport si Tehnica,anii 70.In stare tehnica proasta dar cred ca te va interesa.E gratis .Sunt sigur ca vei aprecia mult continutul lor.Bafta.
 5. Propunere Imbunatatire Emblema

  Mai exista untopic cu exact acelasi continut.Probabil si cu acelasi rezultat final.
 6. Dupa cum evolueaza politica externa din imediata apropiere a Romaniei,se pare ca drumurile in Basarabia sau la Magadan,nu mai sunt indicate.Asteptam vremuri mai bune sau pentru alti,o alta viata.Ne vom multumi cu ,deja clasica Bulgarie.Bineinteles daca nu o sa ajungem sa mergem si acolo cu pasaport si viza.Numai bine.
 7. istorice Coltul Reconditionistilor

  Salutare.Aseara am fost la Arc impreuna cu DKW-ul.Acu o saptamana am fost la Arc impreuna cu Zundapp-ul.Am fost singurul cu "clasica".Te astept saptamana viitoare .La Arc.Si pe tine si pe alti posesori sau pasionati de "clasice".
 8. Merci Bogdane.Amabil ca intodeauna.Asa sa fie.
 9. Pagina Facebook Clubul Motoveteranilor

  Buna initiativa.Ideea este ca in oricefel de discutii,privind CM (Clubul Motoveteranilor),in lista participantilor trebuiesc inclusi toti (TOTI) membrii.Indiferent ca sunt activi pe forumuri sau nu.Si aici este un nou subiect de discutie la Adunare,in sensul ca trebuie facuta o analiza asupra componentei Clubului,cel scriptic,care sa se incerce sa se coroboreze cu cel faptic.E o idee.
 10. Domnilor sau bai Veteranilor,acu ,ca data e batuta in cuie si locatia mai are putin,indraznesc cu sfiosenie si frica sa incerc a propune a se se face o modesta lista cu ce s-ar putea discuta si eventual hotari,la Adunare.S-acu zic si io cum i-a zis Itzic lui Brejnev.Eii?!?!
 11. Propunere Imbunatatire Emblema Club

  Ia uite bre.Loc de dat cu capul sau cu parerea.
 12. Stickere, Insemne Club

  Domnilor,acu un an sau doi,am deschis un topic cu acest subiect.Nu-mi luati caimacul.Se poate reactiva si la ,unde-o fi,ne hotaram.
 13. La Multi Ani!

  La Multi Ani!tutulor.
 14. Ai Focurile vii de la Andriesu,cascada Putna,Pasul Ojdula,Inclinata de la Comandau.Tara Vrancei este super.Da peste tot e super.Sa nu zica funu ca Comandau nu-i in Vrancea.Ca nu-i.E p-aproape.
 15. Simi ,chiar daca nu-mi fac rezervare,voi veni si am si votat.Prietenu Rosca nu m-a pus pe lista.Moeciu.Asta pentru a fi cosecvent cu votul.Adevarul este ca oriunde o fi ,o fi frumos si bine.Daca ar fi fost dupa mine gaseam un mare loc pe langa sau in interiorul Deltei Dunarii.Pace si concordie.
×