Mergi la conţinut

radufaramoto

Membri
 • Conţinut

  87
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  6d 21h 9m 5s
 1. radufaramoto

 2. service raspunsuri la probleme tehnice

  Uleiul se schimba des, ca e ieftin si face bine la motor. Daca mergi mult in oras faci cam 1 minut intre semafoare si 1 minut stationand la semafor, motorul se invarte, nu prea mai ies km la numar :)
 3. Categoria A2 - Help !

  Pentru ca vehiculul rezultat ar deriva intr-un altul ce avea initial mai mult ca dublul puterii sale. Adica sa poti limita o motoreta (orice motoreta) la 35kW trebuie ca motocicleta initiala sa nu aiba mai mult de 70kW / ~90cp. Iar in exemplul tau CBF-ul are pana-n 80 cai, iar CBR-ul inspre 120 cai. Important este de constientizat ca te ridici pe-o roata si cu 30 cai, iti versi creierii pe asfalt si cu mai putini cai.
 4. Kawasaki Zx636 Din2002

  http://www.manualedereparatie.info/download/Kawasaki-ZX-6R-00-02-Service-Manual.html ?
 5. service Cat Castig La Schimbarea Pinionului Spate?

  GS450 are viteza maxima constructiva de 160Km/h cu un cuplu maxim la 8000 ture, eu zic ca nu e prea turata la viteza aia si nu e nici Harley sa mergi cu 5000 ture max. Daca te mananca neaparat pui o foaie cu -1 dinte pe spate. Nu stiu cum citeste motoreta ta viteza de deplasare (la roata sau din motor), in cazul in care nu o citeste de pe roata iti va arata o alta viteza decat cea reala. Maxim as pune -2 pe spate insa deja e prea mult pentru motoreta.
 6. service raspunsuri la probleme tehnice

  Pui motoreta pe stander spate, bagi in viteza 1 si cu ambreiajul apasat te uiti sa vezi cat de tare se invarte roata si cata rezistenta opune incercarii de oprire. Daca poti s-o opresti usor e ok, daca nu inseamna ca nu-ti debreiaza complet si s-ar regla din cablu. Regleaza-ti relantiul. Regleaza-ti lantul (sa nu fie prea strans). Schimba uleiul. Multe motorete fac asa (la mine au facut toate) si anume cloncaie din neutru in 1-a din cauza ca transmisia se invarte la o oaresce viteza chiar si cu ambreiajul tras la maxim. Cateodata face un clinchet minim, alta data te muta putin cu mobra de pe loc. Incearca sa opresti complet motocicleta in a 1-a si dupa s-o scoti la neutru. Posesorii de Harley, de exemplu, se intreaba daca nu e ceva in neregula atunci cand nu aud clank-ul. Ca o lectura iti recomand bunul prieten goagal https://www.google.com/search?q=bike+clunk+when+shifting+into+gear
 7. service raspunsuri la probleme tehnice

  Asigura-te ca-ti debreiaza complet si schimba vitezele mai energic.
 8. Un Permis De Conducere Nu Te Face Motociclist

  Sunt curios de definitia lui Dan Nastase vis-a-vis de ceea ce il face pe un individ motociclist? Din pacate topicul asta, cel putin titlul, a plecat de la o idee preconceputa, si anume ca exista motociclisti "adevarati"
 9. Un Permis De Conducere Nu Te Face Motociclist

  Nu se putea spune mai bine. Din pacate societatea in care traim este una materiala ce ii place sa eticheteze lucrurile si nu in ultimul rand sa fie etichetata la randul ei.
 10. Este un pic mai rau pentru scolile mici, dar poate un pic mai bine pentru cursanti. Acum o scoala moto trebuie sa aiba minim: kawa er6n/f sau asemanator, masina, 2 angajati din care unul sofer iar celalalt instructor cu o greutate corporala redusa Ce motociclete de peste 600cc, 70cai, 180Kg cunoasteti? Evident, motorete pretabile de cursant, nu 636.
 11. enduro Echilibrat Roti!

  Nu cred ca s-a inteles, sau poate m-am exprimat gresit :) Nu era in trecere, era la salopeta, dadea din maini p-acolo.
 12. enduro Echilibrat Roti!

  Chit ca e din 2009, p-asta il aveam la bookmark, pe asta discutam. Ma duc si eu azi linistit la Sirius cu roata vietii si de cine dau acolo ? Da, de Balamuc!
 13. Ce Ulei Sa Mi Pun La Motocicleta?

  Penca la vtwin pe aer cilindrul din spate se incinge mai tare ca cel din fata?
 14. Documentatie Tehnica Honda Cx 500

  Deconecteaza firul alb dungat de intra in CDI (are o mufa pe undeva pe drumul catre CDI) daca nu pleaca cu el deconectat elimini o problema in sensul ca traseele contact/kill switch sunt ok.
 15. Ce Ulei Sa Mi Pun La Motocicleta?

  Si pana la urma punem 10W40 sau 10W40 ?
×