Mergi la conţinut

tuning

Membri
 • Conţinut

  32
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1d 9h 2m 51s

1 Urmăritor

Despre tuning

 • Data naşterii 15.04.1979

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Drobeta Turnu Severin
 • Posesor(oare) de
  honda hornet900

Metode de Contact

 • Yahoo
  ciocirlanflorin@yahoo.com
 1. tuning

 2. Intrunirea De La Ticleni 05-07.10.2012

  Am inteles ca a avut accident pe autostrada...
 3. Intrunirea De La Ticleni 05-07.10.2012

  Ceva poze si de la mine.Am incercat sa le selectez pe mai multe criterii:) deci sper sa fie ok totul.
 4. Cateva poze si de la mine Multumesc Ducule pt ajutor........Ivane ai reusit inca o data si va doresc multa sanatate tuturor!
 5. Diverse

  Serban Ionescu avea probleme neurologice vechi care,din muscatura capusei au erupt violent....eu zic ca nu e absolut nici un pericol.
 6. SUPER MOTO CUPA DROBETA,EDITIA 1

  Cupa Drobeta editia 1 la SuperMoto!!! Va avea loc la ora 9 pe Calea Tg.Jiu-lui in zona Stomatologie
 7. Expozitie motociclete

  until
  Expozitie de motoare MOTO SAPIENS plus concursuri si concert rock
 8. MK Extrem Smederevo Serbia

  until

  O mica modificare.. EVENIMENTUL VA FI LA DATA DE 27-29...imi cer scuze pt gresala
 9. Parada Moto

  Multumim pt aprecieri! In general la fiecare parada pe care am facut-o punem accent pe soferi... Cat despre participanti,motociclistii inca nu-si dau seama ca nu CLUBUL are de castigat din asta,ci NOI TOTI. Clubul care organizeaza are rol de a "inchega" totul si nu in ultimul bani de a finanta asemenea idei si parade.
 10. Parada Moto

  Cateva poze de la Parad moto de sambata,unde au participat si prietenii nostri din Serbia
 11. Dilema R6

  eu merg doar cu Motul...acum tu poti sa alegi..
 12. Dilema R6

  Diferentele intre un semisintetic si un fullsintetic sunt ff mici,referitor la costuri....deci,eu as baga fullsintetic..
 13. Dilema R6

  Nu-ti recomand sa speli motorul cu nici un fel de solutie....ideea este ca,in motor raman cam 300-400 ml de ulei,deci gandeste-te ca acea solutie ramane si ea in oarecare masura. Daca vrei sa fie o curatare extrema trebuie sa desfaci baia plus capacele laterale si atunci poti spune ca ai drenat cea mai mare parte de ulei.. Cat despre tipul de ulei,iti recomand 300v de la motul...duppa care 7100 tot de la motul...
 14. Parada Moto

  31.03.2012 UN TARFIC MAI SIGUR PE DOUA ROTI ! Aceasta actiune se vrea a fi una mai ampla de aceasta data . Se ve desfasura pe doua planuri : - de la ora 10.00 plecare in parada cu motociclete si scutere pe arterele principale din Severin . Ne starngem in fata IPJ Mehedinti, incepand cu ora 9.30 Vom marsalui in coloana, insotiti de Politia Rutiera MH si vom imparti flyere in intersectiile importante din oras. Cerem participantilor : obligatoriu CASCA, ABTINEREA DE LA : SPRINTURI, MERS PE O ROATA, DEPASIRI RISCANTE ALE CELORLALTI PARTICIPANTI LA PARADA ! ,alte manevre care pot pune in pericol deplasarea in siguranta participantilor - de la 12.00 se va pleca in mars cu bicicletele. Ne strangem incepand cu ora 11.45 tot in fata IPJ MH . Scopul actiunii : promovarea mersului pe bicicleta; atragerea atentiei asupra necesitatii pistelor pentru biciclisti.De asemenea se vor imparti flyere cu si despre avantajele mersului pe bicicleta.Tot Politia Rutiera va insoti grupul de biciclisti si deasemenea vor imparti veste reflectorizante acestora. Detalii mai puteti gasi si pe facebook : despre parada moto : http://www.facebook....68964956522550/ despre mars biciclistic :http://www.facebook.com/events/119215711542394/
×