Mergi la conţinut

Cesar

Consigliere
  • Conţinut

    5.640
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    49

Tot ce a postat Cesar

  1. Pe stoc la GRG, importator Fuchs Silkolene in Romania: RACE Ultimate - Silkolene Pro 4 Plus 10W-50 - Fully Synthetic Ester Engine Oil. Bidon de 4 litri - 290 de lei. RACE - Silkolene Pro 4 15W-50 - Fully Synthetic Ester Engine Oil. Bidon de 4 litri - 220 de lei. RIDE - Silkolene Comp 4 15W-50 - Synthetic Ester Based Engine Oil. Bidon de 4 litri - 190 de lei. Chain Care - Silkolene TITANIUM Dri Gel - PTFE boosted Chain Lubricant. Flacon de 500 ml - 69 de lei. In curand vor fi pe stoc gama de fluide pentru suspensii Pro RSF Racing, uleiurile de motor cu vascozitate 10W-40 atat la ambalaje de patru litri cat si de un litru, Silkolene V-Twin si lubrifiantul pentru lanturi Pro Chain.
  2. Pentru inceputul de sezon moto 2015, avem o surpriza pentru clientii Grant Racing Garage Inscrie-te pentru revizia de primavara pe pagina noastra de Facebook si poti primi din partea noastra un set nou nout de anvelope Dunlop, potrivit motocicletei tale. Link direct: https://www.facebook.com/GrantRacingGarage/posts/820368258036890?comment_id=820533674687015&ref=notif&notif_t=feed_comment
  3. Cesar

    Copy. Paste.

    Daca imi aduc aminte bine, l-am intrebat si eu mai demult pe Noni despre fenomenul in cauza. Mi-a explicat ca, exista un fel de "sync" sau postare automata a unor articole care apar pe un site al carui nume insa nu mi-l aduc aminte.
  4. Nu cunosc detaliile si nici nu voi citi pagini sau topicuri ca sa vad cine are dreptate, pentru ca nu e deloc treaba mea. Total de acord insa ca, daca o neintelegere incepe aici, ramane aici. Ori suntem baieti (no offence doamnelor/domnisoarelor) ori nu mai suntem deloc. Cine face smiorc pe la alte usi sufera de baieteala imaginara si ar trebui sa se redreseze rapid. P.S. Departe de mine gandul de a lua in deradere vreunul dintre moderatorii de pe aceasta sectiune. Imi cer scuze daca s-a inteles asa ceva. Daca simtiti nevoia unui moderator cu drepturi full, nu ezitati sa ne comunicati lucrul asta. Cu siguranta Noni o sa accepte. Am inteles! Da, buna vorba asta, am sa incerc sa o tin minte. Multumesc!
  5. Nu stiu daca sa rad sau sa plang atunci cand vad ca un moderator de la motoveterani da report la o postare a unui alt membru al aceleiasi comunitati restranse de motociclisti. Am evitat sa ma intervin sau sa vizitez acest colt de forum de la momentul cand ati smiorcait, urlati, tropait si iarasi ati smiorcait la propunerea vechilor membri + Noni, de a avea moderatorul vostru. La inceput n-ati vrut pentru ca nu-stiu ce. Apoi ati ajuns la concluzia ca va trebuie dar tot nu vreti. Cu chiu cu vai a primit privilegiile tehnice de moderare, Top Gun (te salut Ducule!). Un moderator nu e nici mai destept, nici mai saritor, nici mai motociclist decat alti forumisti. Are doar niste butoane in plus pe care ar face bine sa le foloseasca fara sa abuzeze de ele. in general face curat dar cu masura, cu discernamant. Il cunosc personal pe Catalin si pe multi dintre cei cu care m-am intalnit de cateva ori la meeting-ul saptamanal - va salut pe toti, cu drag, cu aceasta ocazie. Nu pot sa zic ca ne cunoastem foarte bine dar, mi-au parut cu totii oameni de isprava. Daca imi permiteti insa (perspectiva unui om de 33 de ani poate sa nu fie considerata tocmai valabila sau adecvata) sa va spun cum se vad lucrurile privite din exterior: Din cand in cand se petrece un fenomen straniu intre voi cand interactionati (nu toti) si parca va loveste strechea - suparari mari si mici, "divorturi", orgolii, etc. Si toate astea de ce? Parca nu ati avea atatia ani in spate si va comportati copilareste (repet, nu e valabil pt toti). Intrebarea mea e: chiar nu puteti sa va intelegeti? :)
  6. Salut! Nu, eu nu am nimic de propus :) Va doresc petrecere frumoasa si vreme buna! Calatorie fara evenimente tuturor! Asteptam poze si povestiri de la eveniment.
  7. Daca as organiza eu un eveniment de tipul asta (anual national) as incerca pe cat posibil sa limitez concursurile si prestatiile de tip balci sau circoteca. Sa nu ma intelegeti gresit, nu critic pe nimeni, imi zic doar opinia. Trebuie sa mai recunosc ca, ma incanta ideea de a avea in tara o reuniune moto de calibru. Asta insemnand ca, dupa un numar n de editii, o astfel de intalnire moto sa fie de referinta. Din pacate, intrunirile moto de la noi sunt cliseistice si adesea neinspirate. Pe mine unu nu ma atrag si de ani buni nu am mai participat la asa ceva. Poate sunt eu prea pretentios... posibil. Sper ca M.A.N sa devina o intalnire a motociclistilor romani pe care sa o pot considera de referinta si, intr-o zi sa ma faca sa vreau sa particip. Ar fi pacat ca, in lipsa de inspiratie, sa umpleti timpul participantilor cu asa-zise atractii si distractii de duzina. Repet, e strict opinia mea. Bafta tuturor!
  8. Ha, ti-ai luat alta motocicleta Felicitari!
  9. Da, constituirea ca parte civila in procesul penal este o conditie obligatorie ca sa isi recupereze paguba. Imi pare rau, nu am avut rabdarea ca sa urmaresc topicul. Poate daca lumea nu s-ar mai certa asa de mult ar fi totul mai simplu
  10. Nu cred ca am vazut ineptie mai mare anul asta, decat cea din semnatura ta: "Invit la boicot impotriva tuturor produselor HONDA pe toti cei care cred in spiritul de camaraderie al motociclistilor" :) Ma bucur sa aud! Ai facut deja plangerea penala?
  11. Nu ai de ce s iti faci griji, nu exista razbunari din astfel de motive. E foarte corect sa povestesti astfel de evenimente neplacute. Imi pare rau pentru ce s-a intamplat. Am pus in discutie necazul pe care l-ai patit cu admin-ul forumului si o sa primim niste lamuriri. Din cate vad pe invitatie scrie ca ai accesul gratuit pt tine si pt un insotitor daca mergi pe motocicleta. Ai fost cu moto? P.S. Si eu am primit invitatie dar nu mai merg la saloane de ani de zile :) Bafta!
  12. Va salut dragi colegi. Daca poate face cineva un rezumat, la zi, a situatiei colegului motociclist in problema pe care o are, i-as fi recunoscator sa scrie un post. In rest, sper ca discutia sa ramana civilizata. P.S. Certurile incepute pe motodobrism, sper sa ramana acolo :)
  13. Bel Ray este produs si imbuteliat in USA. http://www.belray.com/ In general, cei mai multi producatori au site-ul si in limba engleza, pe langa franceza, spaniola, italiana, etc, depinzand de tara lor de origine.
  14. Nu e complicat. la schimbul de anvelope daca nu se lucreaza cu grija sa nu se atinga discurile, acestea se descentreaza pt ca suportul discurilor este din aluminiu si se deformeaza usor.
  15. Da, se poate rezolva. Cred ca am vb si la telefon.
  16. Ai probleme cu sistemul de alimentare: ori motorul trage aer fals, ori sunt infundate jiglere. Ti-ar trebui o verificare si o servisare. Daca dai mai multe detalii, pot incerca sa te ajut.
  17. Tarifele la ITP sunt peste tot sensibl cam la fel. Cele mai importante aspecte la aceasta verificare tehnica periodica raman: seriozitatea, promptitudinea si customer care-ul prestatorului de servicii. Succes in activitate, Scuter Centre!
  18. Bridgestone re-inventeaza anvelopele sport pentru strada! Anvelopele Bridgestone S20 ofera o aderenta senzationala pe asfalt uscat intr-o gama larga de temperaturi si in acelasi timp, aderenta excelenta la rece si pe carosabil umed. Real MotoGP Technology for professional performance, probabil cele mai evoluate anvelope sport la ora actuala. Tehnologia bi-component folosita atat pentru anvelopa spate cat si pentru cea fata, ofera compromisul ideal intre aderenta, stabilitate si longevitate. Bridgestone S20 sunt alegerea perfecta pentru motocicletele sport de strada, cand conditiile meteo nu sunt intotdeauna aceleasi. S20 este o anvelope exceptionala pentru strada dar in acelasi timp, o guma excelenta pentru track days. Pentru riderii amatori de iesiri ocazionale p circuit, practic nu mai e nevoie sa treaca pe slick-uri, la nivel amator. Un review pe larg, aici: http://feelthetrack.com/testing-program/tire-testing/bridgestone-s20-tire-review/ Acum, Bridgestone S20, prin Grant Racing Garage, la preturi promotionale. Set 120/60-R17 si 180/55-R17: 260 Euro Set 120/70-R17 si 180/55-R17: 267 Euro Set 120/70-R17 si 190/50-R17: 275 Euro Set 120/70-R17 si 190/55-R17: 278 Euro Set 120/70-R17 si 200/50-R17: 287 Euro
  19. EXP 10W 40 sau EXP 15W 50. Daca nu mergi cu motoreta in oras ca sa se incinga pe loc, pune 10W 40.
×
×
  • Creează O Nouă...