Mergi la conţinut

ventomoto

Membri
 • Conţinut

  65
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  1
 • Online

  14h 23m 53s

ventomoto last won the day on 15 Ianuarie 2011

ventomoto had the most liked content!

2 Urmăritori

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Campina, Prahova
 • Posesor(oare) de
  Kawasaki KZ 550

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://www.ventomoto.ro
 • Yahoo
  ventomoto@yahoo.com
 1. Accident Ionut Stefanescu

  Am fost sunat , am ramas socat , sper ca vor fi cati mai multi motoristi maine la mars . Rest in peace pentru Ionut si condoleante familiei . Sa nu uitam de pasager , sper ca fata sa se inzdraveneasca cat mai repede . Ventomoto
 2. service Caraie Electromotorul

  Schimba bateria . Chiar daca are tensiunea de 12,5 V , in mod normal o baterie buna are cam 12,8 - 13,3 V, curentul pe care-l poate da nu este suficient pentru a invarti electromotorul . Bafta!
 3. calatorii Calatorii Lejere Cu Tinta

  Numai cuvinte de lauda celor care s-au mobilizat si au iesit pe doua roti sfidand data din calendar , fie vorba intre noi vremea a fost superba pentru plimbari . Chiar si eu m-am incapatanat si am "survolat" orasul si imprejurimile acestuia la prima iesire cu chopper-ul hand made . Sper ca si in continuare vremea sa ne rezerve surprize placute precum cea din acest weekend . Asfalt uscat stradistilor (daca-mi permiteti expresia) si noroi mai putin enduristilor .
 4. legislatie Motoreta Radiata

  Dupa cate am inteles este radiata numai din evidentele fiscale , insa din circulatie nu este , deci poti circula , insa trebuia declarata la fisc in termen de 30 de zile de la dobandire , si teoretic trebuia si inmatriculata tot in acest termen . Fisa fiscala de la vanzator este valabila numai 30 de zile . Pentru nedeclararea in termen a bunului dobandit esti pasibil de amenda in cuantum de aprox 100,oo lei , iar la inmatriculare se poate sa trebuiasca alta fisa cu o data mai recenta .
 5. Incepatori Pe Forum - Sa Facem Cunostinta

  Salut pe toti userii acestui forum. Iulian este unul din prenumele mele tocmai din anul '68. Pana acum am avut mai multe motoare , incepand bineinteles cu motoreta "Carpati" cu schimbator la maneta , inca mai am cateva motoare si desi am facut si cativa ani de motocross in campionatul national nu ma consider un motociclist inrait , deoarece pe strada nu prea merg . Imi propun sa-mi fac mai mult timp pentru mine , anul trecut am fost la 6 intruniri si consider ca nu este suficient , anul asta vreau sa merg macar la 10 . Sper sa va intalnesc pe acolo . Bafta tuturor. Am mai atasat cateva poze .
 6. ventomoto

×