Mergi la conţinut

apriliars 50

Membri
  • Conţinut

    18
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat apriliars 50

  1. Salut!Ce motociclete sunt cele mai bune,stiam ca cele japoneze,daca cele japoneze sunt cele mai bune,care dintre Yamaha,Honda,Suzuki,Kawasaki sunt mai buna,ca performante,calitate,va rog mult ajutati-ma fiecare sfat este binevenit,multa stima si respect,cu drag... Ma ajuta cineva va rog frumos...
  2. Salutare ! Stie cineva cand apare episodul 14 ? Multa stima ! Salutare !
  3. Bravo,s-o stapanesti sanatos si fara incidente.Set motor de 150 cc te-as sfatui sa nu-i pui: 1.pentru ca trebuie sa pui si ambielaj sport pentru 150 cc si altele care costa multi bani 2.pentru ca nu o sa-ti tina asa de mult motorul tunat,mai bine lasa-l asa cum e el original cu 125 cc,cel mai bine este sa pui un filtru sport cu burete ( Malossi,Polini ) ,nu de ala cu sita la 20-30 lei,si o toba sport mijloc+finala,astea doua 2 iti da si niste putere,dar mai ales un sunet exceptional.Cele 2 piese in poze.
  4. Mersi mult ! Se poate inchide !
  5. Azi am demontat carburatorul unui Mbk Booster Rocket cu motor Miniarelli,ca sa-l curat,l-am curatat,dar cand sa-l montez am vazut ca siguranta de pe cuiul de dozaj era pe jos ( era prea slabita nu era stransa si nu statea pe cui ) acuma va rog sa-mi ziceti pe ce canal trebuie pusa siguranta ( am strans-o,si am verficat daca sta stransa pe cui,sta ).Carburatorul este unul Dell'Orto luat de pe un Aprilia Rs 50 din anul 2005,este de 16 mm.Toata stima!
  6. Sper ca o sa va placa urmatorul video clip.
  7. Daca pui mai lat s-ar putea sa-ti frece pe furca spate,asta este un dezavantaj,iar un avantaj ar fi de a avea mai multa stabilitate,dar mai bine pui cauciucul recomandat ( 130 ).
  8. apriliars 50

    Tzr Sau Rs

    Eu optez pentru Aprilia Rs...oricare ar fi ea ( 50 ; 125 ; 250 ) !!!
  9. Aha multumesc mult pentru sfat andr3y.vip Topic inchis
  10. Nu stiu ce sa zic despre Rs 125 imi place mult mai mult Rs 50-ul am mers si cu 125 asa este nu se compara,am Rs 50-ul asta este bijuterie,vreau doar motorul sa-l prepar sa-l duc pe la multi CP,andr3y.vip optezi pentru Malossi,Polini?
  11. Salut!Ma numesc Alexandru,am 18 ani,locuiesc in capitala Statelor Unite ale Americii,si anume Washington DC,stiu engleza la fel de bine ca si romana,in Romania am in Bucuresti unchii,verii,bunicii,aici locuiesc impreuna cu parintii si fratele.Multa stima.Salut!
  12. Salutare tuturor!Am un Aprilia Rs 50 Chesterfield,an 1996,si as vrea sa-i prepar motorul cu un set motor,un carburator,un filtru sport,o toba sport,o aprindere si altele,am nevoie de ajutor in alegerea pieselor potrivite si a marcilor de piese,uitati si 3 poze cu Aprilia Rs 50-ul meu,deci va astept cu raspunsuri,multa stima !
×
×
  • Creează O Nouă...