Mergi la conţinut

superbiggy

Membri
 • Conţinut

  21
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  13h 16m 4s

2 Urmăritori

Despre superbiggy

 • Data naşterii 11.05.1979

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti, Colentina
 • Posesor(oare) de
  YAMAHA XJR 600 DIVERSION

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://www.superbiggy.ro
 • Yahoo
  superbiggy
 1. superbiggy

 2. Cei Mai Perseverenţi Inamici Din Trafic

  Sa nu ignoram soferii de pe microbuze: curierii, masina cu paine (lipie libaneza) sau cele de firma care lasa jumatate de cauciuc la semafor sa plece inaintea motociclistului si daca nu ii iese,... o ard in zig-zag pana la urmatorul semafor de sperie si,..taximetristii,... soferul de maxitaxi care are probabil cele mai bune frane dintre toate masinile din trafic si opreste ca mistretul instantaneu si oriunde pentru care oglinzile nu exista si care este cu un ochi la vesnicul numarat al bistarilor si doar cu un ochi la trafic. Am o deosebita admiratie pentru soferii de pe autoutilitarele primariei Sectorului 2 care uda soselele zilnic exact in intervalul in care eu plec si ma intorc de la servici cu apa din Lacul Plumbuita (orele 06:30 am si 18:30 pm) si tin sa le multumesc pentru antrenamentul zilnic in urma caruia am devenit un experimentat conducator moto prin ploaie, asflatul umed fiind mediul natural in care ma desfasor. Soferii de pe autobuze si trolee pentru care alveola este locul in care ar trebui sa astepte calatorii si in dreptul careia trebuie sa opreasca pe banda de mers... Ar mai fi o categorie de soferi majoritatea conducand conserve cu numere de bulgaria sau mai vechi care fac un scop in viata sa plece inaintea ta de la semafor si care ca si in cazul soferilor de pe dube descris mai sus mananca soseaua indiferent de traiectoria masinii, a tipatului sfasietor al motoarelor morbide, a darei de fum gros care ramane in urma numai sa reuseasca cumva sa te ajunga din urma sau sa obtina orgasmica victorie de a te depasi cumva pana la urmatorul semafor,... Eu va doresc sa nu ii intalniti in trafic pe niciunul dintre bizonii astia sa aveti asfaltul uscat si drumurile intinse in toate calatoriile voastre. Doamne Ajuta !
 3. Transport motociclete, skyjeturi, scutere, etc in/din Bucuresti sau/si Romania; Italia; Germania; Bulgaria. Contact: Cristi. Telefon 0765676950 si email/id mess cristi_kawasaki@yahoo.com
 4. service Ai Nevoie De Ajutor ?

  Service moto .. vopsitorie .. indreptat jenti .. transport moto .. curatare carburatoare + sincronizare .. ulei motul pt motor+ furca la pret bun .. consumabile moto .. piese second hand, etc .. in Bucuresti si imprejurimi. Contactati-ma : Florin Telefon 0765 524 084 sau id messeger forin_kawa22
 5. Deocamdata toata aceasta idee a ramas la stadiul de proiect, primesc intruna mesaje si vreau sa ma clarific. TOATA OPERATIUNEA ESTE IN STAND BY ! CIND SE REIA VA ANUNT PE TOTI CARE ATI DORIT ACEST LUCRU SI REVIN CU INFORMATII NOI. VA MULTUMESC.
 6. Club moto

  Nu vorbim de cluburi de noapte unde principalul scop este unul comercial,... un MC este format din oameni cu aceleasi preocupari care sunt trup si suflet motociclisti, status,..scop lucrativ,... wft is that ?!? un loc virtual unde sa ne organizam, o parcare unde sa ne strangem, sanatate si benzina ! si cinste acelor MC ce au puterea financiara si voia unei sponsorizari, acelor MC care se implica in actiuni sociale acolo de unde sunt ei sau unde este nevoie, cara arata lumii ca nu suntem antisociali. Prea multa birocratie acolo unde de fapt este doar pura pasiune ! Nitescule cind ai pus casca pe cap,... te mai gandesti la,... scop lucrativ ?!?
 7. Versiune

  39 descărcări

 8. Dragi motociclisti va propun o afacere si va cer opinia in acest sens. Doresc sa creez o serie de stikere cu numele unei firme de securitate pe care sa le punem pe motociclete noastre contra unei sume pe care o veti primi lunar fara alte obligatii. Astept de la voi sugestii cu ce dimensiuni, culori sau forme ar putea avea precum si raspuns de la aceia din voi care ar fi dispusi sa faca reclama in acest mod respectivei societati cu ce tarife ar fi potrivite contra acestui serviciu. Propun sa centralizam informatiile in termen de 3 zile cu incepere din aceasta data 17 Oct 2007. Astept raspunsurile voastre pe e-mail superbiggy@yahoo.com.
 9. intalniri

  Alo !,.. e cineva?,... nu mai postati aici ?,.. gata? nu se mai intalneste lumea la o plimbare nimic ?,... reveniti-va in fire si hai sa tinem legatura aici sa ne organizam pentru plimbari, marsuri, proteste si ce o mai fii,.... motociclisti uniti-va ! sa ne facem auziti !
×