Mergi la conţinut

flinston

Membri
 • Conţinut

  8
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  7h 45m 35s

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Honda Transalp 650
 1. flinston

 2. Accident Grav Vaceni-Teleorman 24.07.2011

  Corectez, cu scuzele de rigoare, numele celor doi motociclisti este Dobrita Gabriela si Dobrita Elena. Dumnezeu sa-i ierte! Nu cred ca mai poate estima cineva ce viteza avea masina si ce viteza avea motocicleta! P.S. Multumim motociclistilor din Alexandria, Giurgiu si din Bucuresti care au venit la inmormantare. Multumim motociclistilor din Alexandria, localnici si din Bucuresti care au venit la inmormantarea celor doi bikeri ucisi in accident (Cristi Dobrita si Gabriela Elena Dobrita) ! R.I.P.
 3. Accident Grav Vaceni-Teleorman 24.07.2011

  Nu cred ca mai poate estima cineva ce viteza avea masina si ce viteza avea motocicleta! P.S. Multumim motociclistilor din Alexandria, Giurgiu si din Bucuresti care au venit la inmormantare. Multumim motociclistilor din Alexandria, localnici si din Bucuresti care au venit la inmormantarea celor doi bikeri ucisi in accident (Cristi Dobrita si Gabriela Elena Oprita) ! R.I.P.
 4. Accident Grav Vaceni-Teleorman 24.07.2011

  Iata cateva foto nepublicate, cu resturile din motor si din autoturism, dupa accident. R.I.P.
 5. Salutare, Pentru cine nu a aflat, ieri, duminica, 24.07.2011, in judetul Teleorman, in localitatea Vaceni, o soferita inconstienta a depasit un TIR in panta, pe linia continua, izbind frontal o motocicleta care venea regulamentar din sens invers. In urma producerii accidentului au decedat pilotul si pasagera motocicletei, si soferita impreuna cu pasagerul din dreapta, iar cei doi pasageri de pe bancheta din spate a autoturismului sunt grav raniti. Am atasat doua foto cu cei 2 tineri (Gabi si Cristi) care se aflau pe Hayabusa si care au pierit ucisi in accidentul de la Vaceni - Teleorman, in data de 24.07.2011 . Proaspat casatoriti acum 2 luni. Groaznic. Nu au avut nici o sansa. Dumnezeu sa-i odihneasca!
 6. Diverse

  Am atasat 2 fotografii cu cei doi tinerii de pe Hayabusa care au fost ucisii in accidentul de la Vaceni Teleorman, la data de 24.07.2011 Dumnezeu sa-i ierte!
×