Pui de urs

Membri
 • Conţinut creat

  201
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  4
 • Timp online

  74d 9h 59m 20s

Pui de urs last won the day on October 4 2016

Pui de urs had the most liked content!

1 Urmăritor

Despre Pui de urs

 • Data naşterii

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Honda CB 500
 1. ,,In ciuda timpului adunam trairile...micsoram distantele''
 2. ,,Pe doua roti, motorizati, imblanzim timpul si distanta.''
 3. O veste naucitoare! Fane suflet bun si primitor, o sa ne lipsesti! Condoleante familiei !
 4. Imi pare bine ca am putut sa va vad, macar pe o parte dintre voi...Nu s-a putut sa stau mai mult. Am ajuns cu bine acasa, fara peripetii. Cei 402 km parcursi azi m-au racorit si au scos dracii din mine si din motor...Senin, am reusit sa ajung pe la ora 18,30 acasa. Am fost un pic stresat din cauza fazei mici arse, mai ales ca am tot dat de niste semafoare pe drum montate in cascada...si intram in criza de timp, sa nu se insereze. Cred ca nu am privit niciodata soarele pe cer cu atata insistenta... Motorica a mers struna pe autostrada ca niciodata 130-160 si credeti-ma ca nimeni pe acolo nu mergea mai incet! Ne-am exorcizat amandoi! In Bucuresti prin Militari la semafor, un cocalar cu un Audi mi-a reprosat ca de ce merg pe ambele parti (ambele benzi), ca vezi cum o cautati voi astia...Probabil ca el mergea numai pe o banda cap-coada (ca miezul din dodoasca) si l-am ,,deranjat''... depasindu-l pe prima banda, in final... Eu nu pot sa fac asta ca inebunesc! Mai depasesc, mai ma repliez pe prima cand vine altul mai tare din spate si eliberez banda... mai raman pe prima lnistit in spatele unei masini care merge rezonabil...Toate manevrele cu semnal regulamentar si distante... revenire pe banda in lung, cu finete...schimbat semnal in dreptul celui depasit. La cocalar a fost doar impotenta si oftica! Urata specie de oameni! Nu am pus la suflet, l-am ignorat vazand ca bate campii, l-am lasat in ceata intrand printre masini...doar asa ca sa-l oftic si mai mult si nedorind sa-mi stric ziua minunata...Sa ne vedem la anul sanatosi!
 5. Sedinta banuiesc ca este sambata dimineata. M-ar interesa ora. La ce ora incepe si unde, la care locatie...?
 6. Din nefericire anul acesta voi lipsi de la intalnire. Doresc celor prezenti distractie placuta si sper totusi ca ne vom intalnim cu alte ocazii si in alte imprejurari in acest an! Asfalt uscat!
 7. La multi ani !
 8. La multi ani Pedros !
 9. La multi ani Toni!
 10. La multi ani Bogdan !
 11. La multi ani!
 12. La cumpana dintre ani urez tuturor prietenilor motoveterani un calduros La multi ani ! Sa ne vedem cu bine, sanatosi si in 2016 !
 13. La multi ani tuturor sarbatoritilor!
 14. La multi ani cu sanatate Dan Tudor !