Mergi la conţinut

cristi80

Membri
 • Conţinut

  83
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1d 22h 59m 16s

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Galati
 • Posesor(oare) de
  honda vf750c magna
 1. cristi80

 2. Honda Vt 750 Ace

  pune poze cu motorul si te vom lamuri,intre ace si widow sunt cateva deosebiri.pe de alta parte daca motorul a trecut de identificare la rar si tie iti place asa cum este,nu cred sa fie probleme.
 3. am vazut undeva de vanzare un vx800 la 3000 ron.pe probike sau bike shop.vibrochenul singur nu rezolva problema,mai sunt cuzineti pe acolo,segmenti,culbutori samd si cum toate piesele in miscare sufera de lipsa de ulei,un nou motor cred ca ar fi o solutie viabila.
 4. chopper Marauder Vs Intruder

  ok,nu deranjezi, de aceea este forum,mai ales ca imi place sa cred, ca noi ,,chopperistii'' am fi mai uniti. aici ai un review unde se vorbeste de marauder, fiind si cateva comparatii cu intruderul http://www.motorcyclecruiser.com/roadtests/1997_suzuki_marauder_800/index.html cu siguranta gasesti in bucuresti un posesor de marauder, care sa te puna in tema cu motorul(atat timp cat iti va spune si bune si rele).
 5. chopper Marauder Vs Intruder

  gresesti,numai din faptul ca unul este pe cardan si altul pe lant rezulta o diferenta de putere(la cardan pierderea de putere e mai mare),unul are roata fata de 21' celalalt de 17'(?), de aici o mai buna manevrabilitate a marauderului,la fel si la suspensii, marauderul are o furca usd, s.a.m.d. de ce nu cauti review-uri pe net sa vezi diferentele dintre cele doua? de ce nu-ti completezi locatia la profil, poate astfel vei fi invitat la o discutie de catre posesori sau persoane care au condus si si-au facut o parere despre modele. ai deschis 2 topicuri, pe doua forumuri, dar nu ti-ai facut temele inainte. tu iti iei motorul pe baza spuselor altora, sau pe baza parerii tale?
 6. chopper Marauder Vs Intruder

  fa un test la rece si o sa observi,pune pe cineva sa se aseze brusc pe sea(cineva mai greu)si vei vedea ca(la tambur)frana se actioneaza. doua carburatoare cu doua filtre de aer distincte, sincronizarea intre ele facandu-se prin cablu bowden -foarte greu de sincronizat. existenta pompei de benzina,o problema in plus,fire in plus. calitate slaba a cromului(am observat la mai multe modele),tevi de evacuare albastrite,cromul de pe motor exfoliat,umflat.(mai sunt si alte detalii dar mici.) o parere mult mai buna mi-a facut kawa vulcan. din nou,aceasta este parerea mea, formata atunci cand cautam un cruiser pentru mine,nu vreau sa intru in polemica cu nimeni.
 7. chopper Marauder Vs Intruder

  sunt greu de servisat,amandoua.totul ingramadit pe motor,la intruder atunci cand se comprima suspensia spate se actioneaza si frana spate.slab intruderul ca si conceptie. parerea mea.
 8. service Placute Frana - Nu Stiu De Care Sunt

  sal,vad ca esti din braila, la ivas galati(reprez. suzuki)au un catalog, de la ferodo,parca,unde puteai sa cauti placutele dupa forma, catalogul avea schite de marime reala cu forma placutei.
 9. adventure touring Jawa 660 Sportard

  slabi designeri au cei de la jawa
 10. service Probleme Bmw F650....

  scanteie?
 11. service Caraie Electromotorul

  nu caraie demarorul ci releul de pornire,schimba bateria
 12. service Caraie Electromotorul

  salut,bateria este veche si nu mai tine amperajul,schimba bateria si nu mai ai probleme.
 13. distractiv Cel Mai Tare Serial Animat Romanesc Ever!

  tare de tot!!!
 14. Intrebare Relantiu

  carburatie,nu cred ca cineva iti poate da un raspuns exact,incepand cu alimentare deficitara,membrane carburatoare, carburatoare desincronizate s.a.m.d.
×