Mergi la conţinut

Metall Byker

Membri
  • Conţinut

    212
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    1

Metall Byker last won the day on 2 Decembrie 2009

Metall Byker had the most liked content!

Despre Metall Byker

  • Data naşterii 26.02.1964

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://

Realizarile lui Metall Byker

  1. o harta cu trasee offroad ar fi buna , greu de realizat insa . e un proiect la care as participa cu placere
  2. E2T Workshop - Executam diverse operatiuni de intretinere, tuning si mici reparatii moto&auto; la cerere asigur materiale consumabile si piese de schimb, oferim promptitudine, calitate, garantie la lucrarile efectuate si factura. Vom prezenta in continuare o lista cu lucrarile efectuate si cu tarifele aplicate, ce urmeaza a fi completata ulterior cu poze si alte informatii. Lista nu este exhaustiva si putem executa lucrari cu caracter special, la cererea clientilor. Preturi promotionale valabile pana in 15 iulie : Preturi Manopera : curatat lant, intins, uns - 20 LEI RON schimbat placute frana : 1 etrier : 30 LEI , 2 etrieri : 50 LEI , 3 etrieri : 65 LEI reparatii carene - tarif la centimetru fisura montaj instalatie xenon , bixenon : 40 de lei montajul instalatie ( preturile instalatiilor de xenon , variaza in functie de bec si instalatie , o sa afisam o lista cu preturi ) montaj becuri philips luminozitate mare - 10 lei schimb ulei + filtru : 50 LEI montat led-uri iluminat bord : pret in functie de complexitatea lucrarii montat kit lant : 160 LEI CONTACT Email : ID YAHOO : e2tworkshop ID YAHOO : ab51nt E-Mail : seakite{coadademaimutza}ymail.com Telefon Contact : 0722132547 sau 0745229461 Serviceul este in baneasa curatat contacte - 30 LEI Schimbat rulmenti roti : 20 lei / rulment tuning : instalam aprinderi cu avans programabil , filtre sport , evacuari sport si power commandere schimbat simeringuri + ulei telescoape - 160 LEI (+ cuzineti inca 60 LEI) schimbat lichid frana fata + spate - 20 LEI
  3. racire pe lichid . cea mai eficienta mai ales in oras. cu conditia sa-ti mearga ventilatorul si sa pui lichid de racire, nu apa distilata
  4. Salut , cine doreste sa mearga la Intrunirea de la Sibiu , pe traseul Bucuresti - Pitesti - Curtea de Arges - Transfagarasean - Sibiu ? Plecarea se face VINERI dimineata pe la 08:00 sa zicem . sa nu ne prinda caldura in Bucuresti . Contactati-ma pe yahoo - id : metallbyker nu va place la sibiu ?
  5. tata are dr . merge ok , este asemanator cu dominatorul . eu am mers si pe dominator si pe dr . mi s-au parut chiar asemanatoare la cuplu , la acceleratie . problemele la dr ar fii lantul de distributie care trebuie verificat la fiecare 50000 km . DR-ul RSE are 2 bujii pe cilindru . daca-i pui gume intermediare gen Mitas E07 se descurca . consum cam 4.5 - 5 % mers legal. rezervor 20L . dr-ul consuma mai putin ca dominatorul .
  6. Salut , o simpla intrebare : se poate pune cilindru de 200 cc pe minsk (initial e de 125cc) . daca da , cine poate turna dural peste camasa de la cilindru pt a face aripi de racire si chiulasa ? . desigur trebuie si piston , si pt o compresie mai buna ma gandeam la un piston cu 3 segmenti pe el ... . Este daor o idee excentrica de-a mea :) , dar poate iese ceva frumos . (precizez ca am A1 (nu eram beat cand am scris topicul ) si nu pot merge pe motor de peste 125 cc in acte si 11 kw , dar cine a mai pomenit pe minsk motor de 200 cc )
  7. am si eu un rezervor(care trebuei indreptat daca se poate) , 2 capace de la cutiile larerele, 2 table de la furca aripa fata + spare , care trebuie vopsite . cam cat ar costa ?
  8. interesant antiradarul , avantajul este pretul foarte scazut , dar din pacate este un radar de unica folosinta
  9. Metall Byker

    Betivi !

    tare asta cu pozitiile :)
  10. am inteles ca anul asta ar venii Judas Priest prin Bucuresti ! sper sa fie adevarat
×
×
  • Creează O Nouă...