Mergi la conţinut

vali_vali

Membri
 • Conţinut

  48
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1d 21h 35m 26s

2 Urmăritori

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Ploiesti, Prahova
 • Posesor(oare) de
  Marauder VZ800
 1. vali_vali

 2. Ce meserii au motociclistii din romania ?

  Agent recuperator al berilor nebaute la timp,expert in eliminarea aerului din sticle si apoi golirea lichidului bachic.Ha.Respect.
 3. chopper Modificare Tobe Suzuki Marauder Vz800

  Trimite-mi si mie un filmulet ceva sa o aud si eu cum suna,sau adauga-ma in lista ta de mess si vrb mai multe acolo. Si o mana de ajutor ptr cei ce au cautat la fel ca mine rezolvarea acestei probleme cu tobele.
 4. service Service Moto Ploiesti

  Ii poti face ceva la Marauder-ul meu sa sune asa fara alta schimbare de tobe,sa ramana cele originale dar sa scoata ceva mai mult zgomot .Motoreta arata la fel ca cea de pe you tube si este de aceiasi capacitate,adica un VZ800.Astept un raspuns.Cu respect Vali.
 5. Accident In Puchenii Mari

  Daca nu uit o sa fac tot posibilul sa aflu numele idioatei.
 6. chopper Modificare Tobe Suzuki Marauder Vz800

  Am inteles cam tot ce trebuie facut. Acum vin cu alta rugaminte la cei care citesc acest topic. Rugamintea mea este la cei care locuiesc prin Ploiesti si detin ceva tzeava ptr a confectiona tobele sa ma contacteze si pe mine sa pot lua legatura cu cei care au asa ceva,sau daca este vreun magazin ceva sa pot cumpara de acolo. Multumesc anticipat ptr ajutor.
 7. chopper Modificare Tobe Suzuki Marauder Vz800

  Este de 800 si la shicane le spui tu la site.Eu am avut un virago de 535 si i-am scos sitele dar nu am fost multumit,cred ca ce m-ai sfatuit tu va da roade,daca as mai primii din partea ta si ceva metode de a elimina sicanele(sitele) ar fi foarte bine.Probabil si sigur influenteaza foarte mult capacitatea cilindrica.Cu respect Valentin.
 8. Salut. Ma poate ajuta si pe mine un posesor de marauder sau un cunoscator in domeniu cum pot modifica tobele sau ce trebuie facut sa obtin sunetul acela inconfundabil pe care il da un chopper. Sa toarca precum o bestie,sa tremure asfaltul sub el,sa se stie de la distanta atunci cand ajung acasa. Cu respect si asfalt uscat Valentin. Primesc detalii si pe mess valentin_2906@yahoo.com
 9. Salutare.Eu am scos sitele de la viraga mea si se aude bine,dar tot nu sunt multumit.As vrea sa se auda ma profund,am auzit ca se pot scoate si tobele intermediare dar partea proasta este ca nu le poti pune la loc in ideea ca nu iti place cum se aude,sau deranjeaza la condus.A ma i facut cineva asemenea modificare?Si daca DA sa puna un filmulet pe undeva pe aici
×