Mergi la conţinut

andriipopa

Membri
  • Conţinut

    62
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    1

Tot ce a postat andriipopa

  1. OAMENI de calitate si de foarte mare incredere.Mi-am adus prin ei 4 motoare+ inca 2 pt doi prieteni.Toate asa cum "am povestit" inainte.Impecabile pt. bugetele alocate. Ii recomand cu mare incredere.Mare diferenta intre motoarele rulate ani in tara si cele din Italia.Plus ca nu riscati absolut nimic.Atit a doar sa raspundeti cu aceeasi seriozitate. In rest numai de bine si asfalt uscat.
  2. Era sectiunea de comparatie intre motoare.Nu o mai gasesc...De ce oare?
  3. Iata ca a sosit vremea sa va multumesc pentru ginduri,coroana,decenta si implicare.Va multumesc in numele tatalui meu si in numele familiei mele.Astazi tata ar fi implinit 75 de ani.Dumnezeu a ales sa-l mute de pe pamint.Va rog sa-l primiti in rugaciunile voastre in cele 40 de zile cind inca mai rataceste.In locul in care a avut loc accidentul voi aseza o cruce pe care va fi si o motocicleta.Veti putea astfel sa-l salutati,si el va va raspunde cu "asfalt uscat!".Adevarata urare si cu mult adevar in ea.Poate daca si atunci era asfaltul uscat..................
  4. Va multumesc tuturor,din partea tatalui meu,pentru gandurile care sigur ajung la el si sigur il linistesc.Era dedicat trup si suflet motocicletei (o iubea aproape ca pe o fiinta). Nu stiu daca sa ma simt vinovat sau nu ca l-am incurajat sa mergem la intrunire. Oricum dorea asta foarte mult. Daca am gresit, sper sa ma ierte. A ales sufletul lui sa zboare in vazduh in loc sa mai calatoresca cu motorul pe pamint.El mi-a pus ghidonul in maini cind aveam doar 7 ani si m-a incurajat si sprijinit permanent in tot timpul de dupa. O sa-mi lipseasca foarte, foarte tare. De asemenea o sa-i lipseasca si fiului meu Mihnea ,care din pacate a vazut accidentul fiind in masina din spatele lui impreuna cu sora si cumnatul meu. Sper ca Mihnea sa nu-mi ceara sa vand motorul, dupa toate astea pentru ca voi fi nevoit sa o fac. Oricum stiu ca de acolo de sus ne vegheaza pe toti impatimitii celor doua roti. Il rog aici in fata voastra, a celor pe care i-a stimat si iubit atit si cu care se mandrea in fata tuturor sa ma ierte ca nu am fost in stare sa-l fac sa mai parcurga cei 20-30 de km care ne desparteau de casa.Tot timpul radea si spuneaca el "MOSUL" va muri pe motor ca un barbat adevarat. Lui i s-a indeplinit visul insa a lasat un gol imens in urma lui. De asemenea, va rog sa ma iertati, daca fiul meu imi va cere sa nu-i duc pasiunea mai departe. Sper sa ma intelegeti si sa ma credeti ca voi ramane in continuare de-al vostru cu sufletul si i-l voi reprezenta cu onoare si pe tatal meu. Maine (04-06-2014) la orele 13 se va intoarce in tarina din care sintem toti facuti. Tata te rog sa ma ierti si sa te odihnesti in pace. Acesta e ultimul salut al tatalui meu catre voi. Sa aveti cu totii asfalt uscat sub roti.
  5. Multumesc pt. urari.Dupa cum a spus si Bogdan am platit deja avansul. Toate bune.
  6. Una camera matrimoniala si pentru mine cu mic dejun si piscina inclusa pt.doua persoane(eu si sotia)pe numele Buzila Ovidiu Adrian..Sosire vineri plecare duminica. Multumesc.
  7. Am depus astazi in contul specificat 100 ron avans pt.1(una) camera matrimoniala(vin cu sotia).Deci 100 avans camera matrimoniala pt.andriipopa(buzila ovidiu adrian) Banii pt.embleme,stickere si ce o mai fi cel mai bine atunci. Am mai vorbit si cu ceilalti din vatra dornei si sigur vor mai veni 2 sau 3 insa deocamdata fara avans,urmind sa ia legatura ulterior cu organizatorii. toate bune.
×
×
  • Creează O Nouă...