Mergi la conţinut

DEMOTO

Membri
 • Conţinut

  154
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. Laura Stoica

  R.I.P
 2. poze PROVOCARE pt. cei ce au timp de POZE

  Bucuresti 2005!
 3. viteza ucide

  abureal..pozele sunt trucate!
 4. Accident destul de rau, fara morti,din fericire!

  Asa e!....degeaba ai viteza mica daca un motor cade peste tine..oricare ar fi el...Gata! imi iau cizme, pantaloni, etc...chiar daca arat caraghios pe enduro al meu..si ma kok de caldura....sa rada lumea cat o vrea!
 5. Accident groaznic pe DN. 1

  condoleante! durerea e prea mare! eu am terminat cu viteza...nu ca nu-mi place, dar pe Dn1 e sinucidere curata! doamne fereste! aveti grjia!
 6. chopper Problema mare

  salut..nu vrei un intruder 800 in jur de 3000 euroi? e din '95..trage de rupe...da-mi un mesaj la giur_dan@yahoo.com
 7. 27.09.04 Zi de doliu...

  NU-MI VINE SA CRED....OARE CATI DINTRE NOI VOM PLATI CU VIATZA DIN CAUZA UNOR.....CRETINI CRIMINALI? ....SA-I FIE TARANA USOARA! ....DA! SA SE BAGE LA ANUL VIITOR LA EXAMEN MAI MULTE PROBE..!
 8. A murit Bebe :(

  ...salut ..nu cumva avea un nipru imbracat in blanuri cu coarne? erea cumva de la MC TRUST? .......SA-I FIE TARANA USOARA!
 9. Inca un accident!

  ..... un lucru e clar: sunt prea multi in tara asta care au masini..si care fac greseli nu numai fata de motociclisti...dar si in fata de celelalte conserve... ....si mie mi-au taiat calea, ereau sa ma bage'n pom, etc, etc...de-mi venea sa-i casapesc pe loc... ....acum incerc cat mai mult sa ANTICIPEZ IN TRFIC....degeaba'l bati pe unu....vine altu....dracie, va trebui sa batem aproape toti soferii din tara.. ....pai daca si soferii profesionisti isi bat joc...ma cac in sus!.......aia din AFARA..respecta motociclistii....caci f multi dintre ei...au motociclete! ....continuati...
 10. Am patit-o si eu

  asa e! si eu vreau sa-mi pun zgomot!
 11. motocicliste FT motoretiste

  bafta la examen....unde ai facut scoala? de unde esti?
×