Mergi la conţinut

nimrod

Membri
 • Conţinut

  24
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  Kawasaki GPZ500

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. Salutari Puteti sa ma ajutati si pe mine cu un service de incredere in Bucuresti, daca se poate si prin zona Colentina - Lacul Tei? Am un Kawasaki gpz500 din 90 si doresc sa-i fac ceva lucrari de intretinere (nu a mai fost plimbat de anul trecut) cum ar fi schimbat ulei, filtru etc si nu am idee unde sa merg Va rog ajutati-ma, a inceput vremea buna si nu mai vreau sa o tin in bloc multumiri anticipate!
 2. dezvirginarea strazii

  najnaj: wow, si eu am tot un GPZ, 0 km in trafic, ~4 km pe unde nu circulau masini. Am mai avut un scuter de 49 acum ceva ani, da' nu stiu cat se pune :). Eu inca nu am iesit "in lume", astept echipamentul si o vreme mai constanta. Citind post-ul tau parca ma regaseam pe mine in unele situatii, insa eu cred ca o sa urmez sfatul celor mai experimentati si o sa merg intai undeva unde sa pot sa "exersez" in pace (mai ales ca eu sunt cu bulina-n geam si in masina). Toate cele bune si.. asfalt uscat
 3. unde va tineti motocicletele

  eu stau la 2 si o tin in bloc. Iarna asta am tinut-o in uscatorie la parter (insa sunt 2 seturi de scari de urcat), vara o las in scara blocului.Pe primele trepte de intrare in bloc am construit o rampa, ca doar intram in UE si trebuie d-astea pt persoane cu handicap . Ca o folosesc si eu ca sa urc motocicleta e altceva +uri: nici unul. Nu am unde sa o tin in alta parte. De fapt e un plus, mi-a lasat o tipa biletel in care se autoinvita la o plimbare si imi dadea un nr de telefon -uri: a) foarte greu de urcat, trebuie sa-l chem pe tata sa ma ajute sau invers. Nu am incercat sa-l urc turat pe rampa pt ca nu am experienta si mi-e sa nu-l scap in gard. De-asta nici nu stiu cum o sa fie la vara cand o sa ies seara cu ea. b ) la inceput m-am lovit de comentariile vecinilor, cum ca n-as avea voie sa o tin in uscatorie desi acolo mai erau o saltea, 2 saci de cartofi, 2 biciclete etc etc. c ) cand o las in scara se urca toata lumea pe ea. Niciodata nu o gasesc cum am lasat-o (schimba vitezele etc) alte minusuri mai tin doar de paranoia fiecaruia.
 4. motor la bloc

  eu o tin vara in scara blocului si iarna o bag in uscatoria de la parter si probabil ma injura toti vecinii pt asta.
×