Mergi la conţinut

la3chi0ru

Membri
  • Conţinut

    27
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre mine

  • Locatie
    Bucuresti

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://

Realizarile lui la3chi0ru

  1. la3chi0ru

    schimbatul vitezelor

    Eu am facut scoala la Tomina, pe Suzuki Volty. Si la examen i-a dat instructorul relantiul sus, sa nu moara. Faza e ca dupa ce s-a incalzit o lua asa de tare ca stateam cu piciorul pe frana... Si cam toate motoarele de scoala aveau treaba asta facuta, plus o limitare a cursei acceleratiei, sa nu ne scape mana in ele.
  2. Si cat ulei poate sa consume? Ca mi-a zis cineva 1 litru pana la mare, dus-intors. Mi se pare exagerat!
  3. la3chi0ru

    Golf3 vs Honda

    Banuiesc ca i-au scos cumva de acolo. Cum naiba sa expuna si mortii? Fiarele arata destul...
  4. ...inteleaga animalele cu Logan...
  5. Felicitari! Eu mai am 2 saptamani si dau examen. Poligonul il iau toti, nu? E vreau politist care vrea si plimbare pe strada?
  6. Salut. Inca nu am terminat scoala dar mai am 2-3 saptamani si trebuie sa imi iau motor, ceva mic din motive financiare. Din cate am citit pe aici o Aprilia RS 125 ar fi destul de ieftina si de puternica. Ma intereseaza intretinerea ei: - merge si cu ulei, gasesc la noi ulei bun? Cat costa uleiul si cat consuma? - motorul fiind 2T are viata scurta, cam la cat trebuie refacut si implica costuri mari? Ca ultima idee, daca credeti ca mai bine sa ma indrept spre altceva... spuneti-mi, va rog.
  7. la3chi0ru

    rs 125 sau cbr 125

    Salut. Abia ma apuc si eu de scoala de maine. Tot la RS 125 ma gandeam, cam ce aduce prietenul tau? Ce an si la ce bani?
×
×
  • Creează O Nouă...