Mergi la conţinut

Ciudin Costin

Membri
  • Conţinut

    56
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre Ciudin Costin

  • Data naşterii 08.06.1984

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    campina
  • Posesor(oare) de
    TDM

Metode de Contact

  • Skype
    ciudin900

Vizitatori recenţi

1.291 vizualizări profil

Realizarile lui Ciudin Costin

  1. frate sincer daca a radiato din circulatie stai linistit si vedeti de treaba ca apoi o sa plangi pe langa ea sau o sa plangi cu vre-un dosar penal ca ai mers cu ea fara acte in regula!
  2. DOCUMENTUL CE ATESTA DEZMEMBRAREA VEHICULULUI?? CE LEGATURA ARE DEZMEMBRAREA CU INSCRIEREA LUI PE NUMELE TAU?
  3. mai bine imprumutate la cineva daca ai la cine si nu face prostia sa te complici daca nu este cazul! eu stiu ca este frumoasa si merge si arata impecabil dar daca omul ti-o scoate de la fisc si nici acte nu iti da ce faci?
  4. Salutare la toti colegi! ) va deranjez si eu cu o rugaminte,nu cu mult timp in urma vroiam sa imi iau niste crash protectors ceva de genul din pozele atasate,cautand eu pe net prospectand piata tatal meu care este strungar de meserie zice ca poate sa le faca el si chiar mai bine decat cele din poze pt ca le poate face dintrun singur bloc de metal adica surubul care vine atasat de cadru este una cu crash protectorul. ce vroiam sa va rog daca careva dintre voi are ceva asemanator cu cele din poze asi vrea sa imi puna si mie o poza si sa imi dea si mie cotele lor! nu ma intereseaza filet doar diametru si lungime ca eu sa stiu cam cat de mari sa le fac sa imi pot face si eu o idee! multimesc mult pt eventualele raspunsuri si indrumari!
  5. bai fratilor ma apuca rasul cand va vad comurile voastre :))))))))))) Doamne ce mai m-ati ajutat eu va cer pareri ,impresii,sfaturi in legatura cu ce siteuri sa accesez sa imi iau piese la motor si voi va certati! :))))))) panarame sunteti fratilor :) am glumit sa nu o luati in nume de rau!
  6. tocmai asta era si ideea intrebari ca sa gasesc niste oameni care au mai cumparat de la ei si sa imi spuna cat de ok sunt piesele! daca tot mi-ai dat oarecum un raspuns la intrebarea mea te-asi ruga sa vi si cu cateva propuneri de siteuri de piese poate chiar ma ajuti cu ceva mersi!
  7. asa ma gandeam dar am zis sa pun intrebari ca poate alti mult mai vechi ca mine in treaba asta poate sa ma indrume la spre ceva mai bun! voi ce recomandati de http://kronaumoto.ro/ ce ziceti?
  8. Salutare la toti mobristi cu o intrebare am sa va derajez si eu,mai ieri mi sa recomandat un site respectiv www.kitdelant.com intrebarea mea este daca cunoasteti siteul respectiv daca cineva a cumparat vre-un kit de lant de la ei si daca sunt de incredere. suspiciunile mele legate de acest site este ca au kituri de lant foarte ieftine cu 150-200ron sub pretul pietei ceea ce mi se pare cam dubios! multumesc pt raspunsuri!
  9. :))))) panarame frateee!! PS: rad eu rad dar tot de la un scuter alien am plecat :)))))))
  10. Nume: YAMAHA TDM (1995) Data Adaugarii: 05 December 2012 - 06:38 PM Proprietar: CIUDINESCO Scurta Descriere: O IUBESC! :) Vezi Vehicul
×
×
  • Creează O Nouă...