Mergi la conţinut

BlueBoy

Membri
  • Conţinut

    96
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat BlueBoy

  1. Doresc sa plec pe 14.08.2014 cu intoarcere pe 18.08.2014 pe urmatorul traseu: Galati-Braila-Buzau-Mizil-Ploiesti-Targoviste-Gaesti-Curtea de Arges-Transfagarasan-Balea Lac-Sibiu-Sebes-Alba Iulia-Aiud-Turda-Cluj Napoca-Gherla-Dej-Beclean-Bistrita Nasaud- Pasul Tihuta-Vatra Dornei-Gura Humorului-Falticeni-Targu Neamt-Pascani-Iasi-Roman-Bacau-Adjud-Tecuci-Galati ; traseul are aproximativ 1500 km, se parcurge cu cazare in prima seara la Curtea de Arges, a doua seara la Cluj, a treia seara la Vatra Dornei si a patra seara la Iasi. Cazare in prima seara in Curtea de Arges, a doua seara in Cluj, a treia seara in Vatra Dornei, a patra seara in Iasi. Sunt dispus sa merg in ritm lent/legal sau mediu, caut camarad/camarazi de drum de treaba, exclus "FECIORI".
  2. Nu inteleg cum functioneaza forumul asta pana la urma?! Daca un fraier posteaza ceva ce nu prezinta interes in mod direct, nu raspunzi fraierului si continui sa cauti ceva ce te intereseaza, chiar daca ai putea sa dai o idee
  3. Apelez la cei dintre noi cu o gandire creativa. Mi-am comandat stickerele originale pentru Kawasaki Ninja ZX-6R G1 din 1998, care, dupa ce ca costau aprox 900 RON (carena fata + carena lateral stanga), nu se mai fabrica, asa ca va trebui sa recurg la un artificiu pentru carena stanga; ce model de stickere , ce textura, desen etc imi sugerati sa fac la comanda pentru ea? Motocicleta e cea din poza
  4. Are cineva idee unde gasesc stickere moto identice cu ele OEM de pe motocicleta?
  5. Bineinteles ca imi trebuiesc codurile de culoare ale vopselurilor, nu cred ca se pune problema sa o vopsesc "din ochi" . Am codurile vopselelor originale, diferenta cred ca o sa fie mica in aceste conditii, poate cealalta carena o sa fie sensibil mai fada din cauza anilor care au trecut peste ea, dar nu cred ca va fi o diferenta uriasa.
  6. Dar cine ti-a vopsit-o? Erau persoane despre care stiai ca sunt priceputi in ceea ce fac sau ai incercat la primul garaj care ti-a iesit in cale?
  7. Salut, Caut sa repar elementele din pozele de mai jos (carena frontala - doar zgarieturi, carena spate - zgarietura + o crapatura fina , carena laterala stanga - zgarieturi + 2 crapaturi ). Vreau sa arate impecabil dupa vopsire, cu aplicare stickere si lac. Ce service din Bucuresti imi recomandati pentru o operatiune ca la carte?
  8. Aveti recomandari de service-uri bune pentru reparatii carene?
  9. Am descoperit faptul ca de cateva zile, cei de la LIDL au listat niste chestii cu un raport foarte bun pret calitate: - sosete speciale moto - aprox 11 lei -cagule moto cu lycra- 19.99 lei -casti open face - 99 lei -undersuit bluza - 49 sau 59 lei -undersuit pantalon - 49 sau 59 lei - centura kidney - parca 49 , dar nu mai stiu sigur. Spor la cumparat!
  10. Salutari, Vreau sa gresez cablurile de ambreiaj si acceleratie; pentru asta mi-am cumparat un spray si un dispozitiv special, din pacate nu am idee cum si ce trebuie sa demontez pentru a reusi sa le ung. Ma puteti ajuta? Acesta este kitul: http://www.louis.de/_10b7550f68f1f70c0b29138d20eb8544f3/index.php?topic=artnr&artnr=10059017
  11. Cine naiba merge la 0 grade cu un supersport? Japonezi retarzi :)
  12. Era si asta o idee care mi-a trecut fugar prin minte, dar cativa apropiati care au fost in Thassos cu masina mi-au spus ca drumurile sunt nasoale rau, mai ales prin Bulgaria. Ce stii?
  13. Nu conteaza la a cui motocicleta se refera, scuze, nu vreau sa fac divagatii de la subiect. Bottom line eu sunt de parere ca cele mai importante chestii sunt specificatiile producatorului. Daca mie japonezul ala mic, urat si cu ochii mici imi spune sa pun ulei 3.6 litri de ulei 10W40 , 20W40, 10W50 sau 20W50, sa il schimb la 6000 km sau 6 luni (what reaches first) si nu face nicio referire la vreo schimbare de specificatie a uleiului in functie de uzura motorului, cred ca stie bine ce zice. Schimbarea uleiului in functia de uzura motorului tind sa cred ca tinde a fi mai mult din gama de marketing decat din gama beneficiilor obtinute. http://s27.postimg.org/k3dk1lz6b/IMG_20140219_00718.jpg
  14. Totusi nu vad ce legatura au varsta si kilometrii motocicletei mele cu faptul ca vreau cel mai bun ulei pentru ea. :) La mine in manual scrie 10W40 , asta pun, si caut sa pun ce e mai bun. Nu scrie nicaieri pe recipientele de MOTUL ca sunt pentru HONDA de 15 000 km si 1 an vechime sau pentru TRIUMPH din anii 1989 si 150 000 km. Indicele de vascozitate este acelasi necesar intr-un motor bine pus la punct.
  15. Eu nu l-am clasificat ca fiind slab, testele alora de la AMSOIL il clasifica ca fiind slab (circula PDF ul ala amplu pe site-urile de profil in care sunt facute de rahat atat 300V cat si 7100); eu vreau doar sa pun un alt ulei in motocicleta.
  16. Pune tu ulei de masina la motocicleta, astept pareri, am auzit ca merge mai bine chiar, mai ales ambreiajul cica. asteptam pareri pe forum dupa.
  17. Crezi ca absolut toate uleiurile sunt la fel? Cam asta sustii prin ce ai spus.
  18. Fiecare isi cumpara ce il taie capu' pana la urma :) Pe mine m-a taiat de REPSOL 4T Racing 10W40 full synth
  19. Salut, Vreau sa fac in luna mai un traseu prin tara, tinand cont de cateva chestii: *nu vreau sa merg decat pe drumuri bune si foarte bune *vreau sa am posibilitatea de a innopta in locuri unde motocicleta este in siguranta si cazarea este convenabila. *vreau sa beneficiez de drumuri cat mai virajate si peisaje cat mai frumoase :) *limita de kilometri in care vreau sa ma incadrez poate sa fie intre 1500 si 3000. *beneficiez de 8-9 zile, timp in care nu as vrea nici sa merg ca nebunul dar nici sa stau cazat cu zilele intr-un loc. Se va merge in grup de 2-3 motociclisti. Mi-am facut doar o parte din traseu, mai departe am nevoie si de sugestiile voastre; traseul arata cam asa: Galati-Tecuci-Barlad-Vaslui-Iasi-Pascani-Falticeni-Gura Humorului - Cimpulung Moldovenesc - Vatra Dornei - Pasul Tihuta - Bistrita - Beclean - Dej - Gherla - Cluj Napoca.... si de aici astept sugestii. Multumesc!
  20. Cateva sfaturi interesante, mai ales pentru cei fara experienta: http://www.wikihow.com/Ride-a-Motorcycle-Defensively-and-Prevent-Accidents
  21. cumperi cel mai bun ulei pentru motocicletă, dar in salate pui ulei "TIP" sau "ARO" cheltui pe spray-ul de uns lantul 90 lei, in schimb, nu te induri sa dai 20 lei pe o pasta de dinti Sensodyne.
×
×
  • Creează O Nouă...