Mergi la conţinut

Doru BMW

Membri
 • Conţinut

  1.147
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  25
 • Online

  13d 7h 17m 34s

Doru BMW last won the day on 14 Ianuarie 2013

Doru BMW had the most liked content!

1 Urmăritor

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  2014 GSA

Vizitatori recenţi

1.685 vizualizări profil
 1. Doru BMW

 2. Reteaua De Distributie Honda Trading Romania

  nu e nevoie sa imi explici, exact este asa cum spui. baiatul nu a fost nici macar naiv, a initiat un act commercial oarecare. ce am scris initial s-a datorat faptului ca unii injurau Honda exact aiurea.
 3. Reteaua De Distributie Honda Trading Romania

  mai baieti, problema e de principiu. sigur ca la nivel personal ma bucur ca baiatul si-a luat ce a platit (nu neaparat ce era al lui in sens legal). altfel lucrurile stau cum v-a explicat mai sus un avocat de meserie. gramada asta si abuzul, nu sunt bune din nicio parte ar veni.
 4. Reteaua De Distributie Honda Trading Romania

  daca au facut asta au vina ca sunt prosti. eu nu le-as fi dat nimic. nici nu cred ca lucrurile stau asa. sa-si asume Honda pierderile pe lantul de distributie al unor terti, eventual chiar fraude? nu prea cred. i-as fi lasat pe romani sa se judece intre ei. altfel, tot business-ul moto in Romania e bazat cu rare exceptii (eu am vazut un anumit standard numai la bmw) doar pe evaziune, teapa de diverse/toate felurile, smecherie proasta romaneasca si e practicat pe cale de consecinta numai de neispraviti. e un cerc vicios care are ca punct de pornire saracia pietei, a oamenilor client moto in ultima instanta. nu se poate face un profit multumitor legal. ce am citit pe aici cu imaginea, scaderea vanzarilor, e hilar. honda moto nu vinde in Romania mai nimic. de asta e si tigania asta cu dealership-ul pt ro.
 5. Reteaua De Distributie Honda Trading Romania

  nu ma deranjeaza, mi se pare inadecvata, atat in sine cat si ca maniera de prezentare - cuvinte sforaitoare, fara suport in realitate. baiatul a avut o problema cu un dealer, nu cu Honda, s-a rezolvat. sa-i faci pe Honda hoti.. etc este deplasat. ce e Honda de vina ca aia or fi vandut si incasat o motocicleta care de fapt nu era a lor?
 6. Servicii Web Profesionale

  prietene, un portofoliu ai? pagina aia nu arata nici orginal nici professional. pot face si eu una la fel si nu e asta meseia mea. nu merge singur, nu mai merge nimic fara un designer adevarat de grafica, coderii nu se pricep. altfel, poti sa scrii cod pana capiezi, nu are rost sa scrii de la 0 cand sunt atatea platforme - cel putin magazine online eu am incercat vreo 3 free - le cureti de bug-uri si merg beton. n-o sa ajungi tu nicodata sa scrii un prestashop de la 0 de ex. ce sa mai zic e magento. ia-ti un artist, modifica platform existente si vei face bani. altfel vei munci prea mult si fara rezultate.
 7. Reteaua De Distributie Honda Trading Romania

  am citit pe diagonala, nu a furat Honda nimic daca nu exista factura fiscala catre proprietar, e un caz de insolventa, Honda si-a luat ce e al ei daca dealer-ul ala nu a platit motorul, ura si la gara. chiar si daca exista facture fiscala, daca dealerul nu are factura fiscala de la Honda catre el, nu poate transfera dreptul de proprietate pentru un obiect ce nu ii apartine. devine un litigiu civil, sigur e regretabil ca sunt oameni nevinovati pagubiti dar asa e la orice faliment. restul e o polologhie fara sir. nu inteleg ce cauta popescu in problema, e lider de sindicat sau ce?
 8. mergi in bavaria/tirol. bagi ceva mai mult gaz, eventual mananci din peco sau din supermarket, dormi unde apuci dar experienta este infinit mai placuta. pierzi numai o zi in plus. odata ce ai scapat de romania intr-o zi ajungi oriunde.
 9. calatorii Turul Europei

  asta ziceam si eu, etnobotanica rau.
 10. calatorii Turul Europei

  e varza rau ce prezinti, suna ceva de felul "merg oriunde", deci nicaieri. vezi unde vrei sa mergi de fapt, fa un traseu cat de aproximativ, altfel nimeni nu te va lua in serios.
 11. de mult e de asfalt. e un tourer mare nimic altceva. aspectul enduro e asa, numai sa dea un aer mai wild calaretilor cu fum in cap. altfel tehnic le-a mai dat bmw pauza cca 10 ani la restul. e foatrte eleborata versiunea asta, e al 4-lea gs si al 3-lea adv pe care il am. e cum spun aia prin review-uri, nu poti spera sau cere mai mult, nu ai ce. are tot.
 12. poze Iarna La Mare Pe 2 Roti

  am sa plec in mai. la inc lui iunie trebuie sa fiu in anglia.
 13. poze Iarna La Mare Pe 2 Roti

  f frumos sa-ti fie de bine. cate grade erau in sud pe coasta? la fel ma duc si eu insa ma intorc prin paris. am si duba dar cred ca merg calare. se mai adauga 5-6 zile din pacate.
 14. poze Iarna La Mare Pe 2 Roti

  bravo noni, o sa o iau si eu din loc zilele astea. am luat noul gsa, il aduc acasa in 2-3 zile, trebuie mutata instalatia de pe ala vechi. anul trecut am avut un record negativ de numai 4500 km din motive de copii..etc. sper sa recuprez. plec la gibraltar/ potugalia. tu ai fost pana la urma? o fi mai bine in a doua jumatate a lui mai sau inceputul lui iunie? m-am mai nimerit prin sudul frantei in iunie si erau deja 40c. cred ca in spania era iad.
×