Mergi la conţinut

Doru BMW

Membri
  • Conţinut

    1.147
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    25

Tot ce a postat Doru BMW

  1. nu e nevoie sa imi explici, exact este asa cum spui. baiatul nu a fost nici macar naiv, a initiat un act commercial oarecare. ce am scris initial s-a datorat faptului ca unii injurau Honda exact aiurea.
  2. mai baieti, problema e de principiu. sigur ca la nivel personal ma bucur ca baiatul si-a luat ce a platit (nu neaparat ce era al lui in sens legal). altfel lucrurile stau cum v-a explicat mai sus un avocat de meserie. gramada asta si abuzul, nu sunt bune din nicio parte ar veni.
  3. daca au facut asta au vina ca sunt prosti. eu nu le-as fi dat nimic. nici nu cred ca lucrurile stau asa. sa-si asume Honda pierderile pe lantul de distributie al unor terti, eventual chiar fraude? nu prea cred. i-as fi lasat pe romani sa se judece intre ei. altfel, tot business-ul moto in Romania e bazat cu rare exceptii (eu am vazut un anumit standard numai la bmw) doar pe evaziune, teapa de diverse/toate felurile, smecherie proasta romaneasca si e practicat pe cale de consecinta numai de neispraviti. e un cerc vicios care are ca punct de pornire saracia pietei, a oamenilor client moto in ultima instanta. nu se poate face un profit multumitor legal. ce am citit pe aici cu imaginea, scaderea vanzarilor, e hilar. honda moto nu vinde in Romania mai nimic. de asta e si tigania asta cu dealership-ul pt ro.
  4. nu ma deranjeaza, mi se pare inadecvata, atat in sine cat si ca maniera de prezentare - cuvinte sforaitoare, fara suport in realitate. baiatul a avut o problema cu un dealer, nu cu Honda, s-a rezolvat. sa-i faci pe Honda hoti.. etc este deplasat. ce e Honda de vina ca aia or fi vandut si incasat o motocicleta care de fapt nu era a lor?
  5. prietene, un portofoliu ai? pagina aia nu arata nici orginal nici professional. pot face si eu una la fel si nu e asta meseia mea. nu merge singur, nu mai merge nimic fara un designer adevarat de grafica, coderii nu se pricep. altfel, poti sa scrii cod pana capiezi, nu are rost sa scrii de la 0 cand sunt atatea platforme - cel putin magazine online eu am incercat vreo 3 free - le cureti de bug-uri si merg beton. n-o sa ajungi tu nicodata sa scrii un prestashop de la 0 de ex. ce sa mai zic e magento. ia-ti un artist, modifica platform existente si vei face bani. altfel vei munci prea mult si fara rezultate.
  6. am citit pe diagonala, nu a furat Honda nimic daca nu exista factura fiscala catre proprietar, e un caz de insolventa, Honda si-a luat ce e al ei daca dealer-ul ala nu a platit motorul, ura si la gara. chiar si daca exista facture fiscala, daca dealerul nu are factura fiscala de la Honda catre el, nu poate transfera dreptul de proprietate pentru un obiect ce nu ii apartine. devine un litigiu civil, sigur e regretabil ca sunt oameni nevinovati pagubiti dar asa e la orice faliment. restul e o polologhie fara sir. nu inteleg ce cauta popescu in problema, e lider de sindicat sau ce?
  7. mergi in bavaria/tirol. bagi ceva mai mult gaz, eventual mananci din peco sau din supermarket, dormi unde apuci dar experienta este infinit mai placuta. pierzi numai o zi in plus. odata ce ai scapat de romania intr-o zi ajungi oriunde.
  8. asta ziceam si eu, etnobotanica rau.
  9. e varza rau ce prezinti, suna ceva de felul "merg oriunde", deci nicaieri. vezi unde vrei sa mergi de fapt, fa un traseu cat de aproximativ, altfel nimeni nu te va lua in serios.
  10. de mult e de asfalt. e un tourer mare nimic altceva. aspectul enduro e asa, numai sa dea un aer mai wild calaretilor cu fum in cap. altfel tehnic le-a mai dat bmw pauza cca 10 ani la restul. e foatrte eleborata versiunea asta, e al 4-lea gs si al 3-lea adv pe care il am. e cum spun aia prin review-uri, nu poti spera sau cere mai mult, nu ai ce. are tot.
  11. am sa plec in mai. la inc lui iunie trebuie sa fiu in anglia.
  12. f frumos sa-ti fie de bine. cate grade erau in sud pe coasta? la fel ma duc si eu insa ma intorc prin paris. am si duba dar cred ca merg calare. se mai adauga 5-6 zile din pacate.
  13. bravo noni, o sa o iau si eu din loc zilele astea. am luat noul gsa, il aduc acasa in 2-3 zile, trebuie mutata instalatia de pe ala vechi. anul trecut am avut un record negativ de numai 4500 km din motive de copii..etc. sper sa recuprez. plec la gibraltar/ potugalia. tu ai fost pana la urma? o fi mai bine in a doua jumatate a lui mai sau inceputul lui iunie? m-am mai nimerit prin sudul frantei in iunie si erau deja 40c. cred ca in spania era iad.
  14. toate sunt la fel, am mai incercat magento si os commerce. ce ma enerveaza cel mai mult e ca sunt multe comenzi incrucisate.
  15. si presta merge multistore, am si os commerce, presta e mult mai elaborat si mai flexibil in acelasi timp. in os commerce daca vrei ceva trebuie sa bagi cod, in presta cam are tot ce e nevoie, unele chestii cam neexplorate din ce vad, am pus niste teste, sa vad rezultatul. nu mai zic cate add-on-uri si module sunt pe bani la presta si costa rezonabil. am vazut, toti sunt smecheri si orignali. in ultima instanta e dreptul lor. si prostia si desteptaciunea se platesc. asta nu e meseria mea, dar m-au enervat unii si am sa fac astea singur nu mai umblu dupa ei si sa le platesc milioane pt orice. cum imi fac tevi, repar diverse, am sa fac si asta. nu e meserie de astronauti. am invatat in 2 zile presta, il stiu pe dinafara.
  16. cred ca ai dreptate, e editat nitel sa nu se vada ce este dar se vad modulele. treaba la prestashop e ca daca editezi codul nu se mai face update. m-am lamurit multumesc. problema e ca imi trebuia o platforma free cu functii seo, prestashop e ok. am vb cu aia la silk, mori de ras, vor 1700 eur pt ceva gen prestashop, nu stiu daca facut de ei sau doar dezvoltat pe presta sau altceva.
  17. magento e f scump, nu cred ca au platit atata. esti sigur ca ala e prestashop? l.e. nu e prestashop sau cel putin nu cu un skin de la ei, dar nu pare de niciun fel.
  18. baieti am nevoie de ajutor, daca cineva e atat de destept sa-mi spuna ce platforma folosesc magazinele astea online: divid(punct)ro seku(punct)ro am cautat mai multe platforme, astea par a avea ce-mi trebuie dar nu stiu ce soft folosesc. am scris asa sa nu creez link activ.
  19. am fost de zeci de ori de multi ani incoace. cum zice si niko. am prins si politistii spagari, nenorociti, mai rai decat la noi de acum 10-15 ani, si pe aia aproape inexistenti din ultimii ani. acum iar au inceput sa se cam porceasca. drumurile erau bune multi ani in urma, s-au cam stricat, nu le repara ca lumea. asfaltul e ori foarte rugos, raman urme pe cauciucuri, ori cu piatra de calcar, prinde lustru ca in grecia, daca e nitel umed aluneci imediat. ala se vede ca e mai albicios de la piatra aia. in general calatoresti pe moto mult mai bine decat la noi, traficul nu e asa intens.
  20. am avut doua k1200 si un k1600, parca nu mai simti placerea drumului, parca esti in tunelul timpului, te trag sa mergi mereu peste 200.
  21. eu nu stiu daca sunt fan bmw sau cumpar bmw ca n-am ce cumpara, cred ca a doua varianta e mai plauzibila, tot restul sunt in urma nu cu una ci cu doua generatii. vrei altceva, nu ai de ales decat intre caricaturi. motocicletele astea cu cat sunt cu mai multi cilindri, mai multe suspensii, alea, alea, te fac sa te simti mai mult automobilist decat motociclist. le-am incercat pe toate, am concluzionat ca motocicleta trebuie sa aiba 2 roti si 2 cilindri.
  22. ba daca chiar vrei sa stii eu am ajuns intreg la 54 de ani si am circulat ceva. cand eram ca voi ma alergam cu politia noaptea prin bucuresti fara carnet si cadeam de pe motor de beat ce eram. literalmente. odata dupa un chef am luat-o peste parcul ior si nu stiu ce s-a intamplat dar m-am trezit lat pe spate cu motorul langa mine. mergeam la lumina lunii. plecam noaptea la mare fara carnet desi erau filtre gramada si mergeam fara far, la luna, cand treceam pe langa aia nici nu stiau ce s-a intamplat. treaba e ca am avut mare noroc ca am scapat intreg, ma rog cu o amenda penala pentru lipsa permis. nu e deci nimic nou sub soare. cred ca e lipsa de creier caracteristica varstei. ce e acum in bucuresti e un fel de ruleta ruseasca pentru cei pe doua roti oricat de prudent ai circula. am un prieten foarte experimentat caruia i-au rupt cilindrii la un gs, pompi a luat-o de la un camion, si ma refer la astia care stiu pe ce lume se afla si nu se sparg in figuri. cred ca toate campaniile astea sunt o abureala, ar trebui adresate motociclistilor intai apoi automobilistilor. pana sa te fereasca o baba chioara sau un retard mai bine te feresti singur.
  23. da bravo, numai ca eu vad mai multi motociclisti idioti in trafic decat soferi, cu aia ce faci? toti isi iau vitezane sa le cocseze prin oras, le sparg tobele sa urle cat mai tare si gaz frate. in oras, asa ca la zidul mortii. uitati-va pe magheru intr-o zi cu soare. cine te zgarie la timpan si la retina? conservarii?
  24. Doru BMW

    Ghiveci.

    ...da, unii se impauneaza cu statutul de motociclist ca un fel de titlu de noblete, pentru ca nu au nimic altceva. de parca motociclist, biciclist, automobilist ar face vre-o diferenta, n-ar fi doar niste mijloace de locomotie, eventual aducatoare de placeri sau satisfactii, n-ai fi tot tu, ba pe una ba pe alta.
×
×
  • Creează O Nouă...