Mergi la conţinut

SuspanS

Membri
  • Conţinut

    305
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre SuspanS

  • Data naşterii 19.01.1985

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Constanta

Metode de Contact

  • Yahoo
    robert_suspans

Realizarile lui SuspanS

  1. SuspanS

    Sbz?

    cred ca a suparat cineva vre-un nou user cu putere virtuala si :)) hehehehehe
  2. 1 DA poti sa ai un motor mare din prima (asta postez pt restul userilor de pe forum nu pt cel care a pornit topicul pr ca a murit...) primul meu motor a fost un moto de 1000 si stiu sigur ca nu sunt sigurul de aici! dar nu numai sa ai multi cmc constitue o problema ci 50% din problema este anturajul.. daca ai pe cineva care te cumpateaza pana treci macar prima luna , pana cand inveti ce inseamna frana, viraj etc.. ai sanse mai mari. daca toti din grup sunt S.L.H. atunci si sansele tale se micsoreaza dramatic! 2 sunt de acord cu voi nimeni nu trebuie incurajat sa isi ia motor mare din prima, dar nu mai sariti atata cu replici jignitoare pt ca in loc sa ajutati de multe ori creati ambiti prostesti pt incepatori, incercati sa dati raspunsurile pt intrebari de genul sub alta forma! 3 acum ca ati avut dreptate in raspunsurile voastre simple fara explicatii credeti ca e bine?
  3. hhahahaha cat de tare asta cu 600 ca vrea sa isi ia de o mie ca nu la ajutat pe curba! pai si asta al meu nu e la fel? avea 600 s-a prapadit cu el si-a bagat tija prin picior si acum a vrut 1000 ... e lasa ca e si el mic a iesit de 5 ori si 2 au fost crashuri.. poate invata daca nu sa isi ia mai mare! ce sa faci multi tavaliti din astia cu motoare super stoc au cele mai frumoase motorete din lume si cele mai puternice! ps stiu ca sunt analfabet nu tre sa imi reaminteasca nimeni! si cum bine stiti Yamaha Rulles
  4. care motocicleta ma? ca a facut-o praf :)) P.S. la costat o miutza in plus ca sunt eu baiat si l-am lasat sa piarda 6 care erau avans!
  5. ia nu va m-ai luatzi de el bai varzetilor si-a luat si omu un motor si ce daca e de 750 ? omu entuziasmat si voi ati inceput cu mistouri de bani de masini de etc... numai de vrajeli sunteti buni si toti in spatele calculatorului ! ar trebuii sa va fie rusine carcotasilor!
  6. ofer cazare, garsoniera spatioasa , langa mare (paja moderd din oras nu mamaia , 600 de mii pe noapte/garsoniera pe noapte nu de persoana/ pt cei care stau mai mult pretul se negociaza, pt prieteni iar se negociaza! :))
  7. sa ne feresca Dumnezeu! imi pare nespus de rau, dar cred ca asta nu ajuta cu nimic!
  8. @Kimmie Blu abtinate daca nu sti ce spui sau daca tot vrei sa iti dai cu parerea despre ceva incepi cu " eu cred ca..." treaba nu e ca este bine sa sti sa faci wheelie si stoppie ca sa faci de fiecare data cand ai nevoie ,ci sa sti cum sa te comporti si sa sti ce sa faci cand fara sa vrei te trezesti intr-un wheelie sau stoppie intr-o situatie limita sau nu... apropo @Kimmie Blu din ce an e motoreta ta?
  9. nu te supara pe mine @ Kimmie Blu dar u cred ca mai mult esti pe tastatura decat pe motor... cum adica ai gsxr de 600 si dai mult gaz sa te ridici intr-o roata? e adevarat ce zice omu asta cu ridicatul roti ca sa nu iei obstacolul cu roata din fata! din multe motive : 1 poti sa distrugi foarte repede telescoapele , furca sau jugu lovind un obstacol cu roata din fata, 2 daca reusesti sa treci peste obstacolul asta mai mare cum zici e foarte probabil sa intri in voblaj datorita lui sau a sperieturi tale dand gaz sau franand puterninc, 3 daca reusesti sa spargi cauciucul pe fata e mult mai periculos sa faci pana pe fata decat pe spate de explozie nici nu mai pomenim Doamne fereste! apoi difera cat de mult ridici roata, calm sa fi si poti trece peste multe ! important e sa sti sa faci si stopie si wheelie ca daca le sti cand se intampla fara sa vrei sau esti nevoit sa faci sti cum sa te comporti in momentul ala si ce sa faci la fel ca si stopie care daca ignori cu gandul ca..."la ce iti foloseste" sa te vad cand esti ridicat sus in stopie fra sa vrei din cauza unei frane bruste, sa te vad atunci ce faci, as putea spune eu ..dar...!
  10. hahahahahahahahahahahahahaahaha luati testul mult prea in serios!! moto meu e limitat la 25 de cai! si sunt mandru sa zic ca ii dau blana la maxim!
  11. SuspanS

    intrebare

    zi si u ce motoreta ai vorbesti de bmw 650 f?...asta 1 si 2 cauta una acelasi motor si vezi daca e vre-o diferenta! de cat timp mergi cu uleiul pe care il ai?
  12. spuneti mai ,la baiat cum se face nu mai fiti rai..! si spuneti-mi si mie cum se poate porni un motor injectie nou, care are sistem din ala cu cip ca sa nu mearga furata nici cu copia ta la cheie... nu de alta dar mi-a adus tata din italia un gsx10R1 ( este honda) pt cine nu stie numele tehnic si a pierdut cheia intr-o padure cand trecea ca orice om legal vama...
  13. ba baiatule.. nu imi vine sa cred! ce sunteti atat de rai? si de ce spuneti tampenii? 1 nu este vorba doar de viteza! da este util pe toate! r3kin nu fii suparat ca u nu ai! o sa iti vina odata cu noa motoreta! Slice&Dice : nu te-ai exprimat corect (dar intradevar este stoc) motocicleta poate intra din mai multe lucruri in voblaj nu neaparat viteza! te ajuta mult la stopie mai punem si ca ,cagiva este o buna moto pt asta! te ajuta pe curbe.. si etc! AR FII TREBUIT SA FIE STOC PE TOATE !
  14. saluat...ma scuzati ,dar eu sunt mai timit de 2 zile vreau sa postez si in sfarsit mi-am facut curaj sa tst tremurand urmatoarea afirmatie: am si eu o motoreta numita "er oan" {(kick k5 ass)-fu gluma bre cox!} si nu pot atinge cu nici macar 50% cu talpile de pe saua din spate. cer ajutorul vostru babacilor exista vre-un kit sau ceva ,care sa ma ajute sa ma dau bine pe curvele din vecinitate? am vrut sa spun CURBELE.... NU curvele dar nu stiu cum se da edit!
×
×
  • Creează O Nouă...