Mergi la conţinut

xsebi

Membri
  • Conţinut

    29
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    1

xsebi last won the day on 27 Noiembrie 2012

xsebi had the most liked content!

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Iasi
  • Posesor(oare) de
    SV650 k7

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://www.cafepress.com/wittyhumorshirts
  • Yahoo
    new_moxici

Realizarile lui xsebi

  1. Sunt la a-2-a motocicleta cumparata de la Cosmin si Razvan, prima un sv650 2007, l-am tinut 2 ani si 18.000 km doar cu schimburi de anvelope, filtre si ulei, a ajuns la 40.000 fara sa scartaie nimic la ea. Foarte multumit de serviciile lor. Acum am luat un V-strom tot din 2007 la un pret mai mult decat ok, am sa o tin tot asa vreo 2 ani cat mai strang bani pentru un upgrade. Bineintes ca tot prin ei va veni si a-3-a :)
  2. Revin cu poze si cu inca un rand de multumiri sotilor birish, mi-au adus o bijuterie, exact ce asteptam.
  3. Mi-au luat si mie motocicleta mult dorita, un sv650 din 2007, le-am dat cateva link-uri, au mai cautat si ei, asta era sambata noaptea. Era prea tarziu sa-l mai sune pe propietar, l-a sunat a-2-a zi si luni au fost si au luat motocicleta de la el. Motocicleta este inca in Italia dar mi-au trimis fotografii. Sunt foarte multumit de serviciile lor.
  4. Si eu peste tot pe unde am dat de posturi despre Cosmin si Mari am citit numai de bine. Am luat si eu legatura ei, am vorbit despre o motocicleta si acum astept sa se intoarca in Italia sa imi caute una. Abia astept.
  5. In poligon inainte sa dai examenul trebuia sa predai buletinul si permisul iar dupa ce ai fost declarat admis politistul iti dadea inapoi doar buletinul. Asta trebuia sa stii tu + ca sigur au fost altii inaintea ta in poligon care au procedat la fel. Eu cred ca ai vrut tu sa tii permisul vechi pana ajunge cel nou.
  6. xsebi

    Feroce

    Imi pare rau sa aud asta desi nu l-am cunoscut nici in viata reala nici in cea virtuala. Deci nu pot sa cred cat de inconstienti pot fi unii, eu nu am inca motocicleta, acum ma chinui cum pot sa strang bani pentru un SV650 dar zecile de topicuri cu accidente, multe dintre ele soldate cu decese ma cam pune pe ganduri. Cand apare cate un topic de genul ma apuca tristetea urmata imediat de ura pentru autoritati. Ar trebui sa se aplice legile mai drastic, ar trebui ca examenele psihologice sa fie mult mai aspre, ar trebui sa se difuzeze spoturi de constientizare mai des atat la TV cat si la radio. Ce naiba putem face noi motociclistii sa facem strazile mai sigure?
  7. E oficial, am si A-ul trecut pe permis, acu mai am de asteptat pana in primavara sa strang banii pentru un V-Strom Later edit: A fost un tip care a dat si el cu mine azi dimineata si cand a terminat de facut poligonul nu o lasase pe liber si a dat drumul la ambreiaj... Dar a fost declarat admis si el. A fost foarte ok politistul.
  8. Mersi de apreciere, si eu sper sa-i ajute pe cat mai multi acel tutorial.
  9. Din intamplare am gasit un tutorial foarte bine pus la punct despre cum sa iti conduci motocicleta. Tutorial de condus motocicleta Sursa: motociclism.ro
  10. Formalitate? Glumesti, stiu pe cineva care nici macar nu l-a dat, i-a lasat instructorului 50 de lei pentru psihologic si s-a trezit cu foaia in dosar.
  11. xsebi

    Viitoare Incepatoare

    Bine ca ti-a placut ca pasagera, eu am un prieten care de fiecare data cand ii zice o fata sa o duca cu motoru' iese din oras si o duce cu 180-190 iar pe curbe se apleaca la maxim cu o yamaha r1. Cand se dau fetele jos isi jura ca nu se mai urca niciodata pe motor. In schimb eu luna viitoare dau poligonul si dupa ce imi iau motor vreau sa o injectez si pe prietena mea cu acest virus frumos.
  12. Ieri am luat si eu "sala", am facut doar 18 dar ce mai conteaza, pe 13 August am de dat in poligon da' acolo nu-i stres deloc. Fac poligonul bine din a-2-a sedinta, in prima tot incurcam 8-urile :)
  13. xsebi

    Vreau Si Eu Putin Ajutor

    Si daca vanzatorul are datorii la stat de 1000-2000 de euro crezi ca mai sta dupa alti 300 de la el? Nu fa prostia sa il iei fara fiscal. Cand ai fiscalul in mana atunci ii dai banii pe motor.
  14. Instructorului i se pare violenta accelerarea si franarea, dar eu nu sunt incepator, am mai mers me multe motoare, cel mai puternic fiind Yamaha wr450f cu roti de supermoto. Stiu sa controlez un motor, dar probabil instructorului ii este frica pentru ca i-au mai dat motorul pe jos. Eu imi faceam griji ca nu o sa-i convina la politist viteza prea mica fata de 50 km/h. Aici daca ploua se reprogrameaza examenul peste o luna
×
×
  • Creează O Nouă...