Mergi la conţinut

skym

Membri
 • Conţinut

  6
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1d 22h 36m 19s
 1. skym

 2. Campanie de prevenire a accidentelor rutiere

  "doar scuterele si bicicletele pot fi depasite fara schimbarea benzii". Mă îndoiesc că există aşa ceva în legislaţie. Probabil ar fi fost mai utilă exprimarea "Motociclistul are dreptul de a folosi toată lăţimea benzii pe care circulă." şi se păstra mesajul campaniei în timp ce se evita înţelegerea greşită că pe lângă o motocicletă nu se poate circula decât pe alte benzi.
 3. Campanie de prevenire a accidentelor rutiere

  Conform cărei legi?
 4. Campanie de prevenire a accidentelor rutiere

  Hmm, nu cred că înţeleg la ce se referă "Motociclistul are dreptul de a ocupa toată lăţimea benzii pe care circulă.". Adică de ex. un autoturism nu are voie să depăşească o motocicletă decât schimbând banda?
 5. Calendar Intruniri Moto 2013

  Hmm, 24-26 mai Transilvania Bikers? Pe site-ul campingului se menţionează 31 mai - 3 iunie (http://www.campingeldorado.com/ro/?Pagina_principala) De asemenea şi aici apare altă dată: http://ucmr-romania.blogspot.ro/
 6. Primul Motor(Cb500,er-5,gs500)

  Am un ER-5 din '99, circul pe el de la începutul anului trecut. Consumul e tot cam de 5% aproximativ, am umblat mai mult în oraş. Tocmai am făcut Oradea-Debreţin dus-întors (140km) cam cu o treime de rezervor (scrie 15 litri pe talon dar cred că 3 litri sunt rezerva). Am mers pe un drum judeţean şi nu cred că am depăşit 80 la oră. De regulă umblu cu turometrul pe la 2500-3500 rpm. Ca întreţinere/reparaţii am cheltuit 30 lei pe o sticlă la un semnalizator, 30 lei pe o pereche de bujii noi, cam 60 lei sudare toba fisurată, cam 150 lei pe o baterie nouă, cam 500 lei pentru schimbat ulei frână, ulei motor, filtru ulei, antigel, simeringuri şi 630 lei pe anvelope Heidenau. înainte de excursia în Debreţin mi s-a rupt cablul la vitezometru, mă va costa cam 35 de lei să îl înlocuiesc. Motorul l-am găsit cu 1000e în Nădlac la Vikmotors.
 7. Parbriz Puig Sau Givi?

  Salut, Zilele acestea vreau să achiziţionez un parbriz, oscilez între Puig Mini (http://bit.ly/JeU61I) şi Givi A660 (http://bit.ly/KgwuuC). Mai tentant e desigur Puig-ul la 20 de euro, însă e destul de mare? Vreau parbriz pentru că mi se pare destul de incomod să circul cu viteză de peste ~90 la oră. Asta fără vânt din faţă, cu vânt mă chinui cam mult şi la 70-80. Diferenţa între cele două parbrize e de 10 cm şi aparent Puig-ul pare prea mic. Review-urile însă sunt bune, lumea spune că oferă protecţie până la nivelul umerilor, însă asta depinde şi de înălţimea motociclistului. Eu am înălţimea de 1,80m, aşa că sunt cam sceptic. Givi-ul cu cele 10 cm în plus pare mai promiţător dar mi-e frică de turbulenţe. Dar iarăşi, poate depinde doar de modul în care îl ataşez (mai înclat, mai drept...). Am un naked de 500 dacă asta ar fi relevant. So... ce părere aveţi?
×