ytu60

Membri
 • Conţinut creat

  394
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  26
 • Timp online

  57d 15h 21m 36s

ytu60 last won the day on May 5

ytu60 had the most liked content!

9 Urmăritori

Despre ytu60

 • Data naşterii 23.05.1960

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Deauville

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://Mereu incepator
 • Yahoo
  sivservice1960@gmail.com

Vizitatori recenţi

1.296 vizualizări profil
 1. BMW-ul il am deja in garaj. Am programare la RAR abea pe 23 iun, dar i-am pus husa sa nu se prăfuiască.
 2. La multi ani sarbatoritilor de azi
 3. La multi ani cu sanatate azi pentru Nicon enduristul
 4. Inghetata trebuie neaparat sa fie cu cafea. sau măcar un snickers
 5. Atunci Mamico, aduci tu snaps-ul?
 6. La Multi Ani mos Pedros. Nenea Petrache, cum stai cu titirica? O iei cu tine la Calimanesti? Daca nu, aduc eu o pruna de la Slanic Prahova. Si....apropo, vi cu masina sau cu capra??
 7. La Multi Ani Gabi
 8. Paste fericit La Multi Ani K 10
 9. La Multi Ani Toni, multi sanatate si sa ne vedem cu bine
 10. Răspunsul este BA DA la prima si DA la a doua. Se apropie Paștele Dane, nu crezi ca "meelul", "oole" si "coznacul" trebuie sa fie cadou? Si daca mai e "so prema".....? Cate putin de la multi, inseamna mult pentru putini si daca vine geaba....ce poti sa mai zici?? Ma interesez daca mai fac angajari. Te bagi??
 11. La Multi Ani si pentru Simi
 12. Vremuri apuse Dane. Acum 14 ani nu exista politia locală iar comunitarii nu aveau dreptul sa acționeze pentru contravenții rutiere. Instintarea se face in doua exemplare, unul se afișează pe mașina/motocicleta si unul rămâne la ei. Acum la exemplarul ("dosarul") lor este atașata si o poza in format A4 (da,da, A4, nu am greșit). Daca nu te prezinți in 5 zile, PV-ul se trimite in același timp la adresa de domiciliu unde este înmatriculat vehicolul dar si la taxe si impozite locale (este tot serviciul primăriei). Acțiunea de instintare a fost pornita in 15 Martie, deci au trecut 5 zile. Incredibil cat de bine se mișcă politia locală, vecinii mei au inceput sa primească deja pv-urile. Probabil ați văzut ieri la știri ce scandal a fost in sectorul 4. Acțiunea se va extinde in toate sectoarele. Deh este hotărârea consiliului general al primăriei capitalei pe care noi l-am votat sau ... poate nu, dar suntem obligați sa suportam consecințele.
 13. Multi ani cu sanatate Bogdane
 14. Greșit, au si poze. Ai 5 zile sa te prezinți sa declari cine a condus, daca nu in 15 zile amenda vine prin posta la adresa proprietarului. Danutze, verifica de curiozitate OUG-uril, HG-urile si articolele din Înștiințare. Este perfect legală procedura, dar cu mari scăpări (dpmdv). Ieri am fost la politia locală. O coada interminabilă, zeci de contravenienți, unul mai supărat ca altul. M -am înregistrat cu CI la poarta si am așteptat sa fiu invitat intr-un birou. Acolo doua doamne polițiști scriau de zor la pv-uri de amenzi. Am întrebat nevinovat daca exista parcări cu plata pentru motociclete si doamna foarte amabila mi-a spus ca nu a auzit de asa ceva. Explicându-i ca acolo parchez motorul de multi ani de zile s-a uitat in talon si a umflat-o rasul, a verificat apoi cine este agentul care a semnat înștiințarea. In concluzie, a notat nr meu de telefon si a ramas sa se consulte cu superiorii pentru soluționarea problemei. Nu a mai fost pana acum in aceasta situație. Ne-am despărțit zâmbind, acum aștept telefonul dânsei. Deci am spart gheata, ori vom fi lăsați in pace cu motoarele pe trotuar ori sporim numărul "contravenienților" si bugetul localelor. Pentru ca serviciul parcări al primăriei sector 4 este foarte aproape, am mers si acolo. Stupoare, ei nu stiu nimic despre parcări speciale pentru motociclete. Sunt primul care pun întrebarea asta. Ba mai mult șeful de serviciu imi spune ca in toate orașele europene unde nu exista parcări speciale, motocicletele parchează pe trotuar. Daca vreau sa intru in legalitate trebuie sa depun o cerere si o documentație stufoasa la primăria generală si daca ei aproba, sectoarele vor organiza si trasa parcări moto. Pana atunci aștept răspunsul de la Politia locală. In sectorul 4 începând cu 15 Martie, a inceput acțiunea da amendare a șoferilor "indisciplinați" care parchează fiecare pe unde poate in jurul domiciliului.
 15. Azi de sfanta zi Buna Vestire, am primit o veste despre care nu stiu daca sa ma bucur sau sa fiu furious. Politia locala sectoral 4 Bucuresti isi face treaba cu sarg. De peste 50 de ani motocicletele familiei se parcheaza in fata scarii blocului in care locuiesc. Prima data tata apoi eu, a urmat si fiul meu pe a lui, acum este numai una a mea cu care circul (celelalte sunt la garaj). Vineri am plecat cu masina in afara Bucurestiului si m-am intors sambata seara si..... surpriza.... ghici ce am gasit pe bord? sa fie gluma sau profesionalism???