Mergi la conţinut

ytu60

Membri
 • Conţinut

  424
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  33
 • Online

  123d 55m 50s

Tot ce a postat ytu60

 1. Ca sa putem începe discuțiile si negocierea cu hotelul sunt necesare si un nr aproximativ de camere Rog pe cei ce doresc sa participe la întrunire sa se înscrie in lista cu nume, numar de persoane si tipul de camera ( dubla sau single) Am deschis acest topic exclusiv pentru inscrieri, orice comentariu care nu se referă la nume, nr de persoane tip de camera etc vor fi mutate sau sterse. In cerere de oferta, am solicitat cazare mic dejun, sala de conferințe si bineinteles masa festivă de sambata seara in restaurantul hotelului. In felul acesta vom petrece o seara împreuna in aceeași locatie. Va mai amintiți Întrunirea anuală 2014?? Incercam sa reedidam acele frumoase clipe petrecute între prieteni motociclisti. Semneaza...... Organizatorii (indiferent cine sunt ei) Nume. Nr persoane. Tip camera. Nr nopți. Data cazare Avans 1. Ivanoiu Ion. 12. dubla. 6 2. 31.05-02.06 2. Alexa Valeriu. 2. dubla. 2. -"- 3. Dumitrescu Silviu. 4. dubla. 2 2. -"- 4. Iordache Silvia 2. dubla. 2. -"- 5. Iordache Florin 2. dubla. 2. -"- 6. Armaselu Carmela 1. single. 2. -"- 7. Anghel Radu 2. dubla. 2. -"- 8. Brezan Alexandru 2. dubla. 2. -"- 9. Vasilica Virgil 1. single. 2. -"- 10. Rizea Boris 2. dubla. 2. -"- 11. Anghel Dan 2. dubla. 2. -"- 12. Papacica Adrian 2. dubla. 2. -"- 13. Diaconescu Vlad 1. single. 2. -"- 14. Dumitrescu Vlad 2. dubla. 2. -"- 15. Banciog Anton (Toni) 1. single. 2. -"- 16. Brinzan Constantin 4. dubla. 2 2. -"- 17. Gruesc Sorin 1. single. 2. -"- 18. Radu Adrian 2. dubla. 2. -"- 19. Popescu Marian 1. single. 2. -"- 20. Paraschiv Dan 1. single. 2. -"- 21. Popescu Stefan 1. single. 2. -"- 22. "George Nasu" 4. apartament 2. -"- 23. Cojocariu Mirela 1. single. 2. -"- 24. Plesa Vergil. 1. single. 2. -"- 25. Ciudin Marian 2. dubla. 2. -"- 26. Petec Daniela 1. single. 2. -"- 27. Lica Octav 1. single. 2. -"- 28. Duta Petrache 2. dubla. 2. -"- 29. Nicolae Alina 2. dubla. 2. -"- 30. Diaconu Alexandru 2. dubla. 2. -"- 31. Spanu Mihai. 1. single. 2. -"- 32. Haralambie Vlad 2. dubla 2. -"- 33. Chivu Cristian 2. dubla 2. -"- 34. Lasculescu Eugen. 1. single. 2. -“- 35. Gligor Pop Ctin. 2. dubla. 1. 01.06-02.06 36. Valcu Viorel 2. dubla. 1. 31.05-01.06 Persoane. 74. Camere Duble 28. Camere Single 14. Apartament 1.
 2. La Multi Ani!

  Multi Ani Frumosi si buni sa ai Gelutule. Sa ne traiesti sanatos si sa ne vedem cu bine. LA MUUULTII ANI
 3. Nu inteleg de unde aceasta "asociere". Daca te referi la ce am punctat pentru ordinea de zi a sedintei, sunt doar simple propuneri si-mi apartin in exclusivitate. Sincer, ma apteptam sa vad mai multe inscrieri in lista participantilor si eventuale adaugiri la ordinea de zi. Decizia finala va fi luata prin vot, orice alte discutii nu cred ca-si au rostul. Clubul (asa cum s-a hotarat in 2018) functioneaza pana la sedinta de anul acesta dupa "vechiul" Cod Haideti cu inscrierile si sa ne vedem sanatosi
 4. Prezenta tuturor membrilor (confirmati) indiferent de vechime cred ca este benefica pentru club. In ce priveste votul, simpatizantilor, va fi hotarat de catre membrii plini si tot prin vot democratic. Si ca sa fiu bine inteles. Ordinea de zi precum si frazele de mai sus, sunt doar idei de propuneri care imi apartin in exclusivitate. Nu sunt impuse si pot fi modificate in orice moment de catre membrii plini. Sunt doar "parerea mea"
 5. Intrunirea anuala 2019

  Va salut pe toti fara exceptie Si pentru ca tot am demarat discuțiile pentru organizarea întrunirii 2019, voi propune eu o ordine de zi - Ar trebui inceput cu înscrierea in lista de participare a cat mai multor membrii plini si simpatizanti. In acest mod toti membrii si simpatizanții își pot exprima opinia in plenul ședinței si nu pe forum. - Desemnarea unui comitet de sedinta format dintr-un președinte un vicepreședinte si un secretar - Silvia Iordache, Octav Lica si Valeriu Alexa, au inca timp sa "perie" ultima lista a membrilor din 2016 Cel putin asa si-au luat angajamentul la sedinta de anul trecut. Lista este mult prea lunga si multi nu au participat decât o singura data. Dupa care au intrat in "hibernare". Conform codului la a treia neprezentare consecutiva era atenționat si suspendat. - "Darea de seama" privind activitatea clubului 2018-2019 - Prezentarea noilor colegi care au aderat la club in perioada 2018-2019 si confirmarea lor ca membrii plini sau simpatizanti in funcție de vechimea permisului categoria A. Celor noi veniți si confirmați li se va prezenta statutul si codul de conduita ce trebuie urmat si respectat. Ei vor avea drept de vot începând cu sedinta 2020 dupa actualizarea noii liste a membrilor /simpatizanților 2019 - Propuneri si discutii in legătura cu direcția pe care o va urma clubul Luările de cuvânt se vor face in ordinea înscrieri, in asa fel încât secretarul ședinței sa poată consemna in procesul verbal al ședinței. - Stabilirea datei si eventual a locatiei pentru întrunirea 2020 si propuneri de activități pentru perioada urmatoare Angajament ferm si desemnarea organizatorului/organizatorilor întrunirii 2020 - Lista actualizata a membrilor/simpatizanților propun sa fie protejata, ascunsa si sa poată fi accesata doar de cei înscriși. La fel si discuțiile sa se poarte pe un forum protejat la care avem acces doar noi, fara alți "ochi" străini de club. - Votul trebuie exprimat pentru fiecare problema/propunere in parte, trecându-se apoi la următoarea discuție. Propunerea mea si doar a mea este ca votul sa fie exprimat de către toti membrii plini dar si simpatizanții înscriși in lista din 2016. Aceasta este doar o propunere de ordine de zi ce poate fi completată pana la sedinta. Am rugămintea de a trata sedinta cu seriozitate si hotărârile luate in plen sa fie respectate cu strictețe Discuțiile trebuie sa se faca pe grup si nu la vedere. Sunt sigur ca asa vor participa mai multi colegi "Parerea mea"
 6. Cat timp va mai "înțepați" voi, noi mergem mâine la Căciulata sa vorbim cu cazarea si toate cele necesare întrunirii ( sala de ședințe, restaurantul pentru masa festivă comuna, intrări multiple la piscina etc) Sper ca mâine seara sa avem ceva bine stabilit. Dar apropo, despre cate camere sa vorbim?? Sa facem vorbire doar pentru cele rezervate, sau sa insistam pentru pentru cele cincizeci despre care am tot discutat. Direcția clubului se va decide numai in sedinta întrunirii anuale, deci aștept sa va înscrieți si sa participam in numar cat mai mare. Comentariile si discuțiile pro sau contra sunt de prisos pana atunci. "Parerea mea"
 7. Intrunirea anuala 2019

  Lista a fost deschisă. Inteleg ca fiind sfarsit de săptămana, marea voastră majoritate ați fost pe motoare si nu a fost timp de înscriere pe lista de participare la întrunirea anuală. Începând de mâine 11.03 sigur veți de "navala" (sper).
 8. Intrunirea anuala 2019

  Pentru ca asa sa votat in sedinta din 2016 Asta fiind dupa "eșecul" din 2015 Dragii mei prieteni Lăsați discuțiile contradictorii si urmăriți noul topic. Incercam ceva constructiv?? Lasati butoanele si apucați ghidoanele. Vine, vine primavaraaa... Discuțiile sa le purtam amical, fata in fata si cu cate o "bere" pe masa Apropo, @Nelu Brateanu, am auzit ca pe la voi se face o "bere de pruna" super. Asa sa fie oare?
 9. @cristichivu74 cred ca ar trebui sa te hotărăști din ce club faci parte. Ești cam ne hotarat, ori ești membru in Black Storm RC ori simpatizant in Clubul Motoveteranilor? Schimbările din profilul tau m-au cam pus pe gânduri. Nu mai înțeleg nimic. -Daca reprezinți Black Storm RC, lasă-ne sa ne rezolvam singuri problemele, Cred ca suntem destul de mari si oricum problemele se vor discuta la întrunirea anuală 2019,indiferent unde si la ce data se va face. -Daca optezi pentru simpatizant la Clubul Motoveteranilor, te rog sa te rezumi la votul pentru locatie si data Multumesc anticipat @bluerider53 toti membrii plini si/sau simpatizanti au dreptul la vot pentru alegerea datei si a locatiei întrunirii anuale Anul aceste se vor purta discutii vis a vis de lista membrilor, situația ONG-ului, statut, regulament, vot, etc. @Dan P. ai omis cateva voturi. Sunt baietii noi simpatizanti/aspiranti care vin cu noi de doi ani la întrunirile anuale. Sunt băieți tineri cu putere de munca mai mare decât multi dintre noi. Doresc sa faca ceva pentru club, fara pretenții. Vali ( si nu numai) poate confirma acest lucru. Sigur avem nevoie si de o pepiniera ca Cubul sa crească si meargă mai departe. Si apropo Dane Weekend-ul 7.06 - 9.06 complica si mai tare situația. Deja s-au facut rezervări cu avansuri pentru o mini vacanța si cred ca vor lipsi mai multi dintre noi. Am gândit-o cu toții in asa fel încât sa putem participa indiferent de data care se va vota 24.06 sau 31.06. @Valeriu Alexa stai linistit Vali, sunt convins ca ideea ta nu a fost de a uzurpa sau de a fi un profitor. Poate ca a fost luată in pripa si fara consultări cu membrii cu vechime. Oricum ONG-ul este la "sertar", discuțiile se vor purta la întrunirea anuală 2019. Nu reacționa la încercările de dezbinare făcute de @critichivu74. Dupa cum ai observat si-a schimbat profilul de trei ori intr-o luna si "nu înțeleg" ce încearcă sa faca. Este membru in Black Storm, suport 81 Hell's District, dar apare si simpatizant in Clubul Motoveteranilor. Cel mai bine ne vedem de votul nostru si vom hotăra împreuna la sedinta care este calea pe care o vom urma O zi frumoasa tuturor si asfalt uscat @cristichivu74 cred ca ar trebui sa te hotărăști din ce club faci parte. Ești cam ne hotarat, ori ești membru in Black Storm RC ori simpatizant in Clubul Motoveteranilor? Schimbările din profilul tau m-au cam pus pe gânduri. Nu mai înțeleg nimic. -Daca reprezinți Black Storm RC, lasă-ne sa ne rezolvam singuri problemele, Cred ca suntem destul de mari si oricum problemele se vor discuta la întrunirea anuală 2019,indiferent unde si la ce data se va face. -Daca optezi pentru simpatizant la Clubul Motoveteranilor, te rog sa te rezumi la votul pentru locatie si data Multumesc anticipat @bluerider53 toti membrii plini si/sau simpatizanti au dreptul la vot pentru alegerea datei si a locatiei întrunirii anuale Anul aceste se vor purta discutii vis a vis de lista membrilor, situația ONG-ului, statut, regulament, vot, etc. @Dan P. ai omis cateva voturi. Sunt baietii noi simpatizanti/aspiranti care vin cu noi de doi ani la întrunirile anuale. Sunt băieți tineri cu putere de munca mai mare decât multi dintre noi. Doresc sa faca ceva pentru club, fara pretenții. Vali ( si nu numai) poate confirma acest lucru. Sigur avem nevoie si de o pepiniera ca Cubul sa crească si meargă mai departe. Si apropo Dane Weekend-ul 7.06 - 9.06 complica si mai tare situația. Deja s-au facut rezervări cu avansuri pentru o mini vacanța si cred ca vor lipsi mai multi dintre noi. Am gândit-o cu toții in asa fel încât sa putem participa indiferent de data care se va vota 24.06 sau 31.06. @Valeriu Alexa stai linistit Vali, sunt convins ca ideea ta nu a fost de a uzurpa sau de a fi un profitor. Poate ca a fost luată in pripa si fara consultări cu membrii cu vechime. Oricum ONG-ul este la "sertar", discuțiile se vor purta la întrunirea anuală 2019. Nu reacționa la încercările de dezbinare făcute de @critichivu74. Dupa cum ai observat si-a schimbat profilul de trei ori intr-o luna si "nu înțeleg" ce încearcă sa faca. Este membru in Black Storm, suport 81 Hell's District, dar apare si simpatizant in Clubul Motoveteranilor. Cel mai bine ne vedem de votul nostru si vom hotăra împreuna la sedinta care este calea pe care o vom urma O zi frumoasa tuturor si asfalt uscat PS Sa lăsam cearta si sa ne amintim si de cei ce nu mai sunt printre noi Azi Radu Fanel ar fi împlinit 54 de ani. Dumnezeu sa te aibă in paza Fanele
 10. Intrunirea anuala 2019

  Nici un raspuns la întrebarea lui Dan? De la cine sa asteptam lămuririle? Pot vota si membrii altor cluburi? Dece? Dupa părerea mea, doritorii din afara clubului, se pot înscrie in lista de participare dar nu trebuie sa aibă drept de vot. Cu atat mai mult, ar trebui sa se abțină de la comentarii. Nimeni nu are dreptul sa influențeze deciziile noastre.
 11. Intrunirea anuala 2019

  Ai dreptate Pedros, sa asteptam voturile. Cine dorește alta locatie sa faca propuneri si sa se ocupe de organizare. Din butoane este usor sa critici Eu ma supun majoritatii
 12. Intrunirea anuala 2019

  Daca ne luam dupa vot (9), locatia inca se discuta (50-50), iar perioada pare ca este destul de clară. Dupa mine nu este devreme sa ne interesam si de alta locatie, ca sa existe si o alta varianta cu preturi si facilitati Putem juca la doua capete si sa alegem (vota) cea mai avantajoasa varianta. Pana atunci nu se poate negocia nimic daca nu stim nr de participanți respectiv nr de camere. Pana acum sunt probabil între 5 si 10 camere. Ce discuție se poate purta?? Ce negociere?? Trebuie ținut cont de necesităților noastre: 1. camere suficiente ca sa stam toti in aceeași locatie 2. sala de sedinte 3. restaurant in care sa intram toti, eventual cu meniu a la carte (regim, vegan, etc) Eu sunt de părere ca locatia de la Căciulata acoperă toate cerințelor noastre si este relativ in centrul țării. Si ca sa citez pe domnul Rosca. Părerea mea Pedros. Care majoritate???
 13. La Multi Ani!

  La multi ani de ziua numelui tuturor ce poarta numele sf. Ioan
 14. Pana la urma, care este lista finala cu participantii?? Avem loc toti la Sucidava, sau ne cazam si la celalalt hotel? La mine in masina mai sunt 5 (cinci) locuri libere. Doritorii ma pot contacta telefonic. Plecarea maine 16.11.2018 la ora 10.30
 15. Nu Dorule, nimeni nu va cere permisiunea de a fi prezent la întruniri sau evenimente. Ba chiar sunt bine veniți, atat cei activi cat si cei retrași. Mai oameni buni, Lasati înțepăturile si jignirile, nu fac bine nimănui. In loc de comentarii acide si încrâncenate, Draga Simi, consider ca cel mai bine ar fi sa va strângeți si sa lucrați putin la un program. Eu personal, nu cred ca inițiatorii "oengeului" si-au dorit funcții, sau ascunderea vechimii permisului categoria A. Initiativa lui Vali cred ca a fost pentru binele clubului, dar trebuia discutata in amănunt cu fondatorii Clubului Motoveteranilor, cu Codul in fata. Nu este inca prea tarziu. Sunteti un numar destul de mare de inițiatori si aveți langa voi un comitet director format din motociclisti cu vechime si multă experienta. Nu credeți ca Silvia, Octav si Bujie va pot ajuta? Si nu numai ei, discutii constructive puteți avea si cu ceilalti motoveterani. Nu vrea sa fiu rău, dar Bujie, de altfel foarte vocal si campion la trasul de urechi(vezi drumul de întoarcere din Grecia si Olănești 2018), va poate fi de ajutor? Cereretii ajutorul, va poate da din experienta lui. Puneti pe hârtie sau pe topic toate adăugirile sau modificările (dorite) la Codul Motoveteranilor (carte de căpătâi pentru Asociație) si apoi sa asteptam votul adunării generale. Cine știe, poate împreuna reușim sa trecem la nivelul următor. Nu uitați sa invitați la discutii pe toti membrii activi sau retrași. Si apropo de suspendare...se poate. PĂREREA MEA
 16. S-a cam răcit vremea si aveți mai mult timp de... butoane?? Tereci la munca fraților. Puneți osul la treaba pentru binele clubului, vechi sau nou daca, se dorește schimbare. "Oengeul", are fondatori,dar si un comitet director/executiv (care nu este prezent prin zona). Are chiar si critici vehemenți, la adresa organizatorilor, dar acum sunt in silenzio stampa. Dece oare? Se dau cu motoarele si la ora asta? Nu, nu cred! Dar este mai usor sa stai si sa aștepți sa-ti faca altii traba. V-ați luat angajamentul? V-ați acceptat funcțiile? Eu cel putin, aștept sa vad propunerile si/sau planul vostru de activități pentru club. Si asta inainte de întrunirea din 2019, indiferent unde va avea loc, toti membri plini si simpatizanții trebuie da venim cu lecțiile învățate. Asa cum spunea, Dan Rosca (pardon, domnul, Dan Rosca) PAREREA MEA. na ca am greșit, o sa ma ardă Ivan. Am scris bolduit
 17. Deci...beau Cola la Corabia??? Si compot de peste.
 18. Dragii mei, m-am bag si eu, iertata fie intervenția mea. Nu credeți trebuie sa avem momentul 0 (zero)???Sa ne așezăm la masa, sa stam strâmb si sa judecam drept?? La intrunirea de la Corabia nu se pot lua decizii vis a vis de soarta, sau direcția pe care o va urma acest frumos club. Pentru conciliere, va propun sa lucram la un plan pentru ordinea de zi, pe care sa o discutam si sa o votam la întrunirea anuală din 2019. Mai bine sa alegem locatia si perioada întrunirii. Imi doresc o participare cat mai mare a membrilor deplini dar si a simpatizanților vechi si noi. Sta doar in puterea noastra sa luam cele mai bune decizii. Pana atunci, va salut cu mare drag pe toti fara excepție. Întrunirea de la Corabia, este doar o iesire "fecioreasca", sau ca sa-l citez pe Toni, inca un spritz tovărășesc. seara buna tuturor si lăsați ranchiuna. p.s. Pot sa renunt la spritz si sa beau doar Cola cu prietenii dragi.
 19. Perfect de accord. Lucru pe care l-am propus la Calimanesti. Dar.... Adevarat Ivane!, Din pmdv acesta este respect si nu cel cersit. Asa cum marea majoritate stiti, RESPECTUL se castinga si/sau se acorda. Iar, ca sa fi respectat, trebuie sa respecti pe ce din jurul tau. AMIN Cosmine!!
 20. Intrunirea anuala 2018

  Inca o modification te rog 42. Diaconu Alexandru. Camera dubla (in loc de single) doua nopti. Avans 100 multumesc
 21. La Multi Ani!

  La Multi Ani sa ne traiesti Nicule, sa-ti dea Domnul sanatate si multi km frumosi si buni, pe cate roti vrei tu.
 22. Intrunirea anuala 2018

  45. Andreea Popescu camera dubla 2 zile plata la hotel 46. Rizea Boris camera dubla 2 zile plata la hotel 47. Vilciu Viorel camera dubla 1 zi plata la hotel Mai sunt 3 camere, haideti sa le ocupam pe toate cele rezervate de Vali
 23. Intrunirea anuala 2018

  44. Ionut Doldurea camera dubla 2 zile plata la hotel HAI BAIETIIIII SI FETELEEEE am rezervat deja numai eu 20% din camereeee, mai sunt doar 6 antamate de Vali. Putem si mai mult/multe. Nu conteaza pretul redus sau nu, important este sa ne vedem sanatosi si cat mai des. AU MAI RAMAS: 20 zile. Abea astept sa va vad.
 24. Intrunirea anuala 2018

  Rectificare 37. Radu Anghel camera dubla 2 zile avans 200 lei asa resulta avansul de 800 lei
×