Mergi la conţinut

bluerider53

Membri
 • Conţinut

  434
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  10
 • Online

  112d 11h 54m 23s

bluerider53 last won the day on 13 Aprilie

bluerider53 had the most liked content!

Despre bluerider53

 • Data naşterii 29.03.1953

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  bucuresti
 • Posesor(oare) de
  CBF1000

Vizitatori recenţi

1.928 vizualizări profil
 1. Intrunirea anuala 2019

  dar nu înainte de a preciza dacă se mai tine ședința cu ordinea de zi propusa de Silviu, sau nu. Colegii pot veni, indiferent de locul unde sunt cazați.
 2. La Multi Ani!

  La multi ani, Toni !
 3. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Cred ca duci discutiile de aici la un nivel periculos! Faci afirmatii aiurea desi ca moderator ar trebui sa ai alta abordare. Unde ai vazut tu inversunare ? Dan, Silviu si cu mine (asocierea e prin postarile de aici) avem doar alt punct de vedere privind reconstructia clubului. Intrebarea nu e daca s-a citit si inteles celebrul Cod(cred ca s-a citit si-n dunga), ci daca se doreste sa se schimbe cate ceva la el. Daca da, e bine, daca nu, e iarasi bine. Fara inversunare, cu detasare.
 4. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Cristi, eu nu am nici o pretenție, chiar v-am urat succes. Era doar o discuție cu puncte de vedere diferite.
 5. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Mi se pare fara rost sa mai comentez ceva legat de ultimele postari.Daca vreti sa tineti cu dintii de niste reguli vechi de 9 ani( si un televizor dupa 7 ani este depasit si-l veti schimba !) si credeti ca puteti reface clubul asa cum a fost la inceput, e ok.si va doresc succes. Paralela cu Asociatia scafandrilor este chiar nefericita ,pentru ca sunt convins ca ei nu fac diferente intre cei care au brevetul de 30 de ani si cei ce l-au obtinut acum 3,5 sau 15 ani. Sunt toti colegi si cred, foarte uniti ! dar ca bascalie, merge !
 6. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Tu vrei sa mori cu dreptatea in mana! Intre timp insa, numarul celor ce se retrag de aici creste.Sper sa nu am dreptate.
 7. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Credeam ca pot sa duc un dialog corect și civilizat și din acest motiv probabil, am continuat sa postez aici, încercând sa ajut cu ceva, mai ales ca sunt putini cei care, deși au ceva de spus, o și fac. Dialogul cu tine Ivane, chiar a fost corect și constructiv, îmi place să cred, deși avem opinii diferite. Surprinzător, mă simt chiar mai apropiat de tine după toate aceste discuții obositoare. Ce nu pot să înțeleg deloc, sunt obsesiile tale legate de ong. și de simpatizanți. Ong-ul nu mai există, am stabilit că uităm de el și tu ești singurul care îl tot pomenește. Simpatizanții care te obsedează și de care te tot "împiedici" sunt în banca lor, nu sunt implicați în nici o acțiune a clubului, deci nici în organizarea întâlnirii anuale. Propunerea de a avea și simpatizanții drept de vot, nu a venit de la noi (apropo, repeți obsedant "voi") ci de la cineva dintre ai "voștri". Observați cum apare deja dezbinarea! Ca sa închei, nu voi mai continua aici, nu vreau sa supăr pe nimeni, si ma voi distanta de orice forma de organizare a grupărilor de motocicliști. Putem sa ne întâlnim și fără cluburi, sezonul e deja început. Sa ne revedem sănătoși!
 8. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Nu știu ce ai vrut sa zici cu gluma ce s-a adeverit 🙄 dar sunt din ce în ce mai uimit de felul cum pui problema. Vrem sa progresam dar nu vrem sa schimbam reguli vechi chiar dacă s-au dovedit ca nu duc la nimic bun. În ce forma de organizare a societății (exceptând dictatura) crezi ca mai pot fi marginalizați și desconsiderati niște oameni, doar pentru ca alții au obținut un atestat (nu contează natura lui) cu câțiva ani înaintea lor. Cum poate cineva sa se considere superior altuia doar în baza vechimii plasticului de A!? În ce zona a lumii libere ai văzut o astfel de discriminare? Cum ajuta asta, progresul și continuitatea grupării? Dacă o regula de acum 10 ani nu a adus nimic bun pana acum, poate e timpul sa fie schimbata. Și nu vorbesc în contextul ong-ului (tot îl pomenești deși e ca și inexistent!) ci despre codul vechi, regulamentul, statutul sau ce o fi el, la care pot fi propuse și aprobate modificări, în condiții democratice. Vrei democrație dar ți-ar plăcea un club exclusivist, eventual cu câteva simpatizante sexi în jur, asa pentru decor 😄. Acesta ar fi un subiect de discutat la adunare, privitor la direcția grupării : un club exclusivist cu reguli stricte (fără simpatizanți și alte categ.), un club deschis dar cu un regulament de bun simț sau o grupare tip ong. Eu personal sunt pentru varianta 2 evident, dar n-am nici o problema cu nici o alta forma decisa de majoritate și am convingerea ca vom rămâne cu toții prieteni și ne vom revedea cu placere la orice eveniment moto.
 9. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  @ivan Cred ca ai luat prea in serios niste vorbe menite sa mai destinda putin topicul,gluma cu Europa de est era preluata de la Bujie si el si-o asuma cu relaxare.Mai si glumim ! Salut propunerile lui Silviu si mi se pare ca totul incepe sa aibe sens.
 10. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Și eu țin la Ivan, dar dacă ar accepta, s-ar situa într-un conflict de interese și ar trebui și să accepte să "motocicleasca" în ce detesta el mai mult - ong-ul! Și pe urma ce facem cu Bujie, președintele motoveteranilor din Europa de Est? Sa nu greșim cumva! 😄
 11. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Vad ca insiști sa susții aceeași minciuna și dezinformare. O faci cu reavointa clar, pentru ca știi bine ca cei care au plecat, au făcut-o mult înainte de apariția ong-ului. Dacă ții la adevăr, încearcă sa afli totuși de ce au plecat câțiva din vechii membrii, fără sa cauti tzapi ispășitori pe aiurea. Tot n-am înțeles, pe lângă datul cu pietre, dacă încerci sa te implici cu ceva constructiv în organizarea acestei intalniri? De acord cu "fără șefi" dar n-am văzut un program, o ordine de zi propusa, reactualizarea listei membrilor(se pare ca nu mai e!) sau care va fi regulamentul de participare la ședința. Cineva va trebui să-și asume aceste sarcini!
 12. Intrunirea anuala 2019

  Și cine sunt aceștia? În anii trecuți, prin februarie aveam și liste cu participanți cu avansul plătit, acum... ceva nu e bine!
 13. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  E din ce în ce mai interesant, probabil ca cei ce insista sa le poarte vor simți pe pielea lor "mesajul"!
 14. Intrunirea anuala 2019

  Nu cred ca mai trebuiesc reluate problemele vechi.S-au umplut cateva pagini pe topicul celalalt cu argumente si explicatii si te-ai ales cu o ploaie de castane de la "intemeietori".Hai sa punem odata intre paranteze anul 2018, fara alte explicatii si sa ne revedem pentru a petrece impreuna ca la inceput, momente frumoase.Mi se pare ok Olanestiul la Regia !
 15. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  "am fost cel putin cinci intalniri ultima la care am participat a fost cea organizata de Orlando." Se pare totusi ca inafara de cativa "intemeietori", nu prea cunoaste membrii acestei grupari(club mi-e teama sa mai spun!) E greu sa descoperi adevarul doar din taste si monitor, si mai ales daca ultima interactiune cu motoveteranii a fost la intalnirea organizata de Orlando, longtime ago. Mai trist este ca avem parte acum mai mult de detractori si injuratori de pe margine decat de oameni dispusi sa se implice cu propuneri concrete de relansare a clubului (mi-a scapat !).Intemeietoru' Ivan Pedala poate si se straduieste sa faca ceva, dar singur nu cred ca va reusi, si din ce se vede pe aici nici nu se inghesuie nimeni sa-l ajute (mai ales ca acum "partia" e libera, "uzurpatorii" -imi place limbajul asta de lemn- s-au dat deoparte!). RIP Fane !
×