Mergi la conţinut

bluerider53

Membri
 • Conţinut

  382
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  4
 • Online

  39d 19h 49m 3s

bluerider53 last won the day on 17 Octombrie 2016

bluerider53 had the most liked content!

Despre bluerider53

 • Data naşterii 29.03.1953

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  bucuresti
 • Posesor(oare) de
  CBF1000

Vizitatori recenţi

1.175 vizualizări profil
 1. Intrunirea anuala 2018

  Daca ne lovim in denumire, nu e chiar atat de grav.Putem modifica totul cu "Asociatia motoveteranilor" ! E diferit, nu-i asa ? De fapt tocmai asta s-a dorit atunci cand a fost stabilt numele : sa existe continuitate, nu sa se scindeze totul in grupuri pe diverse interese sau simpatii. Vali a explicat clar motivele ce au stat la originea demersului sau si cred ca doar majoritatea poate sa decida daca este un lucru bun sau rau pentru motoveterani. Unde ? la intalnirea anuala de la Calimanesti ! Poate reusim sa eliberam acest topic pentru scopul initial : o camera , doua zile, Simion Asandei, 200 lei avans in eter spre contul afisat.
 2. Intrunirea anuala 2018

  Cred ca insisti pe o problema care poate fi lamurita intr-o discutie mai larga intre cei implicati de la inceput. M-am uitat si eu in istoric si am observat ca intalnirea de la Slanic a fost prin organizarea Amovero.Acolo, intr-adevar s-a nascut ideea de a se constitui un Club al motoveteranilor dar primele intalniri dedicate ale clubului au fost la Sacelu si Tismana. Cel putin asa rezulta din istoric- la care chiar tu ai facut referire prin link-ul atasat, incepand cu pag.32 ! Putem deschide un topic nou cu acest subiect (in care pot fi corectat daca am gresit) si sa lasam aici libere inscrierile pentru Calimanesti.
 3. Intrunirea anuala 2018

  Deocamdata inteleg ca pretul este fix ca anul trecut ( plus ca bonus, intrare multipla la piscine !). Deci, daca anul trecut a fost ok, de ce i s-ar parea cuiva scump acum ?! Legat de avans, cred ca minim 100 lei/pers.este corect. In caz de neprezentare, platitorul avansului poate recupera banii de la un inlocuitor. Am inteles de la organizator ca, va trebui sa platim pana la 01.04.2018 suma de 3000,0 lei.Mi se pare totul foarte rezonabil.
 4. Intrunirea de toamna 2017

  Bine Orlando ! am crezut initial ca a fost o scapare. Excelenta oferta.
 5. Intrunirea de toamna 2017

  este adevarata afirmatia de mai sus ?
 6. Intrunirea de toamna 2017

  Frumos ! Orlando poti incepe lista : Adrian Radu una camera dubla ( m-a mandatat ), Simion Asandei o camera dubla. Nu stiu daca am inteles bine : 65 lei/ pers. include pat, mic dejun si cina ?
 7. La Multi Ani!

  La multi ani, Silviu. Sa nu uiti costumu' acasa! (se stie care !).
 8. La Multi Ani!

  Multumesc ! Sezon frumos !
 9. La Multi Ani!

  La multi ani !
 10. Ok, am postat din nou lista vazand ca m-ai trecut initial cu o camera.Acum vad ca ai reeditat si ai corectat-o !
 11. Simion Asandei. 200 (2 camere, o noapte 27-28.05) Am completat lista de la pag.1.Banii vor fi virati in contul afisat.
 12. Am reusit sa clarific cat de cat programul pt. luna mai si, as dori sa ma adaug pe lista participantilor ( pentru evidenta organizatorilor). Daca va fi necesara suplimentarea sumei deja avansate, pot face oricand plata. Deci 2 (doua) camere, sambata 27 - duminica 28 mai.( Imi este imposibil sa ajung de vineri !).
 13. Nu cred ca s-a pus vreodata problema ca simpatizantii nu pot participa la sedinte! A fost mereu o acceptare tacita (fara drept de vot evident ),eu, Orlando, Mirela si multi altii, putem confirma asta. Dar, am putea propune adaugarea si a altor intalniri, poate regionale, cu sprijinul membrilor din zona.Avem locuri superbe in tara si putem mai mult decat o singura reuniune pe an.
 14. Intrunirea din toamna a Clubului Motoveteranilor

  Si sa vorbim cu Fane sa faca o insigna si pentru oaia ta, poate nu o primeste la Casa verde !
 15. Intrunirea din toamna a Clubului Motoveteranilor

  Intrebare : tabelul este trimis si la Green House ? Daca da ,poate ar trebui modificat cu numele reale, pe care sunt sigur ca le ai, Orlando si retransmis. Multumiri !
×