Mergi la conţinut

Marian69

Membri
 • Conţinut

  49
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  1d 43m 43s

Despre Marian69

 • Data naşterii 01.02.1969

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  intruder 1500 lc
 1. Hristos a inviat!Cine doreste sa mearga de 1 mai la Costinesti am putea organiza ora, locul si traseul de plecare. Am vazut ca la Hotel Costinesti Royal au locuri libere la 199/persoana. Din data de 1mai plecare pe 4mai.Care vrea sa vina cu cortul am vazut ca langa hotel este destul spatiu de campare.Hotelul se afla langa Disco Vox Maris.
 2. Salve! Daca aveti sau stiti un loc de munca ca sofer in BUCURESTI nu ezitati! Am 45 de ani si 22 ani experienta profesionala ca sofer profesionist fara evenimente rutiere! MARIAN tel:0726237920. Multumesc anticipat si asfalt uscat! CV MARIAN.doc
 3. chopper Chopperisti Din Bucuresti

  Vedeti ca topicul este din 2012!
 4. Dumnezeu sa ai ierte pe cei doi decedati din accidentul aviati! De ce am deschis topicul asta? Pentru ca si el era un CHOOPERIST anfocat,venea la serviciu cu motorul. Eu lucrez la aeroportul OTOPENI si de acolo al cunosc pe dansul.Ma anclin in fata "MOTILOR" ce au dat dovada de multa omenie. Cred ca ar trebui sa luam exemplul lor. DUMNEZEU SA AI IERTE!
 5. Treci Pe Roşu? 16.000 De Lei Amendă Şi Rămâi Fără Permis 2 Ani

  Numai daca te uiti la fata lu PONTA semana cu ce seamana. Ce pretentii mai ai sa aiba si creier sa mai si gandeasca dapai sa mai faca si legi!
 6. Donare Bani Pt Motocicleta

  Salve ALEX! Daca aveai o problema de sanatate (FERESCA DUMNEZEU) era altceva, dar la ce spui tu sa te ajutam este cam aiurea! Sper din tot sufletul sa gasesti mobra!
 7. 1 Mai la Mare

  until

  Spre marea neagra nu se organizeaza nicio calatorie?
 8. Am fost!Nimic deosebit in afara de 3 coopere personalizate si fetele frumoase!
 9. Salonul Auto Moto - 3-7 aprilie Piata Constitutiei

  until

  Am fost azi pe acolo! Ân afară de fetele de pe acolo altceva "nimic"
 10. chopper Butuc Blocaj Ghidon

  Am rezolvat problema nu va mai obositi! Acum ânteleg de ce străini posteaza rezolvarea unor probleme si Romani NU! Santem niște neamuri de "CARPE IN CUR"
 11. Salve! Am un SUZUKI INTRUDER 1500LC si vreau sa ai pun butuc de blocaj la ghidon. Nu la avut cand am cumparato si nu stiu cum sa al montez!Deja am butucul cu totul cu arc,etc. Ma puteti ajuta cu un sfat! Multumesc anticipat!
 12. Rommele tata porneste la sfert acum! Te unge la suflet cand porneste ,,MAGAOAIA" Scuza-ma ma luat valul dar nu stiu sa las nr. pe privat!!! Lumineaza-ma cum se face!
 13. Hai sa va spun una tare!La pistonul din spate pe partea satanga(de unde pleaca cablul la decompresor) acolo nu se misca usor axul si din cauza asta nu da peste cap electromotorul. An zilele urmatoare o sa scot axul sa al ung si sa vedem rezultatele!
 14. chopper De Ciugulit Pentru Chopperist!

  Salve.Hai sa mai vorbim cand da coltul ierbi!
 15. chopper De Ciugulit Pentru Chopperist!

  Acela este locul cu pricina!
×