Mergi la conţinut

severin31

Membri
 • Conţinut

  95
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  28d 26m 37s

3 Urmăritori

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Drobeta Turnu Severin
 1. severin31

 2. Pierdere Placerea Moto

  Te simti singur...motociclist fortat!
 3. Prima Motocicleta

  Cea mai bună decizie e să iei moto second hand. Îți vei mulțumi pentru alegere.
 4. Cum Să Mergem Cu Motocicleta Pe Timp De Iarnă

  Eu merg zilnic cu motocicleta, chiar si azi.
 5. diaspora Numar De Mh,09/07/2014,marble Arch/hyde Park..

  Sigur intră pe aici! Poate pe mai marele site moto, dar nici pe acolo nu intră nici măcar un sfert din motocicliștii din Ro, darămite din afara țării.
 6. chopper Suzukaniana!

  Fără carene pare foarte promitățoare. Baftă!
 7. Copy. Paste.

  Chiar mă așteptam să văd articolele cu sursa citată după postarea topicului tău, dar ....
 8. Copy. Paste.

  Ar fi ideal.
 9. Copy. Paste.

  Formal ai dreptate! Dacă privim din punctul de vedere al cititorului, orice informație în limba română care ți se prezintă pe unul dintre marile site-uri motociclistice, e binevenită. Prin astfel de articole (unde, din neatenție, desigur, este uitată sursa) pro-bike-ul se mai însuflețește și este ceva mai mult decât un site de anunțuri.
 10. În ultimele zile au apărut oferte avantajoase pe site-urile de vânzări de la noi și vor mai apărea în zilele următoare. Unii încă nu au primit Gopro-urile, prin curierat (știu din discuțiile cu vânzătorii). Aceștia sunt câștigătorii unei campanii desfășurate de o firmă de țigări. Ieri cea mai ieftină ofertă a unui S.R.L., pe un site era 1500 lei, la Evomag, azi au urcat prețul la 1600 lei. Ieri am sunat mai mulți vânzători, persoane fizice și am negociat prețuri cuprinse între 1100-1200 lei + transport. Azi am cumpărat una cu 1050 lei, de la un câștigător din județul Olt. Unora, poate vă sunt utile aceste informații.
 11. Scoli Moto Bucuresti

  Drobul de sare! Dacă nu ai B-ul pana la 28 de ani, cum să te apuci de nebunia asta unde te omoară o portieră, un câine, etc..??? Cu mașina nu trebuie să îți ții echilibru, pe motor dacă nu caști întotdeauna bine gura, cazi și ... să știi... doare! Ești pregătit să suferi? Mai mult sau mai puțin? Accepți că poți muri în fiecare zi, clipă, în care ești pe motocicletă? Dacă răspunsurile sunt pozitive, înscrie-te pentru A! Dacă ți-e frică, deoarece alții au accidente. Stai pe tușă! Lasă și B-ul în pace! Cu mașinile sunt mult mai multe accidente decât cu motocicletele! Un motociclist are o doză mai mare de nebunie și inconștiență decât orice alt cetățean! Superstițiile (semnele) erau apanajul oamenilor primitivi, necivilizați. Când oamenii nu aveau cunoștințe, încercau să își explice lumea înconjurătoare cum puteau, respectiv prin superstiții. Întrebare de baraj: Dacă ești pe motor și îți taie calea o pisică neagră, ce faci? a) Oprești imediat, încui și te deplasezi mai departe, pe jos, foarte atent, închinându-te; Te întorci de unde ai plecat și aștepți o zi fără mâțe negre; c) Pornești în urmărirea ei și încerci să o calci; d) Mergi mai departe.
 12. Scoli Moto Bucuresti

  Trebuie să ai încredere în tine! Nu te gândi că vei pica! Pregătește-te teoretic, să promovezi sala, iar orașul nu va fi o problemă! Chestia asta cu închirierea motorului în ziua examenului este o porcărie similară cu spălarea mașinii în interior. Șmecheria nouă e (sau mai puțin nouă) e că nu îți curăță, în aceiași bani, cum ar fi normal, și portbagajul, ca și cum nu ar fi tot în interiorul mașinii. Eu am făcut școala în Dr. Tr. Severin, nici nu aș fi visat în cel mai urât coșmar că mi s-ar cere să închiriez motorul în ziua examenului. Am promovat examenul teoretic cu punctaj maxim, am luat proba practică (examen doar în poligon) din prima, după 7 ore de poligon. Aveam de 10 ani B-ul. Închirierea motocicletei e o sursă foarte bună de bani pentru școlile moto în București. Cel mai important lucru pe care ți-l voi spune: ai omis Școala Moto Louis din lista, ea e cea mai lăudată de bucureșteni. Nu arunca cu banii! Înțelepciune multă!
×