Mergi la conţinut

Mirel_a

Membri
 • Conţinut

  143
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  12
 • Online

  259d 5h 26m 51s

Mirel_a last won the day on 17 Martie

Mirel_a had the most liked content!

5 Urmăritori

Despre Mirel_a

 • Data naşterii 13.02.1975

Despre mine

 • Sunt
  Motociclista
 • Locatie
  Galati
 • Posesor(oare) de
  CBF 600 SA

Metode de Contact

 • Yahoo
  mirel_a75@yahoo.com

Vizitatori recenţi

2.340 vizualizări profil
 1. Intrunirea anuala 2018

  Daca e oferta asa de buna, tu de ce nu te inscrii? Sau nu stii inca ce se intampla cu avansul daca, din motive intemeiate, nu mai poti ajunge la intrunire??!!
 2. Intrunirea anuala 2018

  Domnu' organizator! Nu vrei mai bine sa faci tu o prezentare a ofertei negociate la hotel, caaat mai completa? Cu pret/camera, facilitati incluse (mic dejun, intrari piscina, etc.) varianta single sau duble, peroada (daca s-a schimbat), valoare avans, cont pentru virat banii sau alte posibilitati, data limita a in scrierii, numar maxim/minim de camere rezervate .... si dupa aceeea sa ne certam/paruim intre noi?Virtual vorbind! Ca, asa, fara sa stim cine/ce/de ce te-a enervat atat de rau ... ma gandesc ca nu iese prea bine!
 3. Daca ne luam noi pelerinele, nu vrei sa iei tu ploaia?!? Poate asa vin si eu o data la întrunire FĂRĂ ploaie!
 4. AMR ... 10 zile!!! Inca putin si ne vedem la Calimanesti
 5. N S E W Moto, Accesorii Enduro Turing

  Ce nu intelegi? Pare destul de clar: este atasul lui Ralf, vedere interioara! Nu?
 6. Diverse

  Un fel de "La Nasu'" varianta olteneasca: Gabi Sulu, Emil Mihalache, eu si ... muuulti olteni motociclisti! Multumesc pentru primire!
 7. La Multi Ani!

  Cu intarziere " La Multi Ani!" Bogdan. Iti doresc sa fii sănătos si sa te bucuri de tot ce-ti doresti alaturi de familie (inclusiv Ralf) si prieteni!
 8. Mottoul Clubului Motoveteranilor

  "Vârsta si viteza nu au limite pe 2 roti"
 9. Propunere de moto: "Vârsta si viteza nu au limite pe 2 roti" Daca vă place ar trebui aprobată la urmatoarea sedintă sectiunea de "simpatizanți minori doritori de motoare" pentru ca este ideea pustiului meu ... eu ma gândeam doar la ceva de genu' ... "pasiunea pe 2 roti nu are limite..."
 10. Mi-am permis sa va reamintesc cate ceva din ceea ce s-a discutat anul trecut: Rezumatul sedintei Clubului Motoveteranilor Calimanesti - 04.06.2016 ... 8. Stabilirea datei si zonei de desfasurare a intrunirii 2017: Prin votul majoritatii membrilor prezenti, s-a stabilit ca Adunarea Membrilor C.M. va avea loc in ultimul weekend integral din luna mai (26 – 28.05.2017) in aceeasi locatie (Calimanesti) organizatori autopropusi: Radu Adrian (Bujie), Radu Fanel (stefan45), Emil Trasculescu data limita pentru strangerea avansului: 01.03.2017 S-a stabilt ca locatie Calimanestiul nu si acelasi hotel; sunt destule posibilitati de cazare in stati unile Calimanesti-Caciulata si nu ar fi rau daca s-ar cere si alte oferte din zona care sa fie accesibile financiar tuturor participantilor. Eu una renunt bucuroasa la ceva ** din cazare ca sa ma pot intalni cu cat mai multi membri motoveterani; iar la piscinele termale putem merge fara a fi cazati in acelasi complex hotelier. Sper ca, prin aceasta interventie, sa nu ii supar pe organizatori; am vrut sa fie doar o sugestie, astfel incat sa ne vedem intr-un numar cat mai mare! Altfel, riscam sa ne selectam membrii si simpatizantii clubului doar pe criterii financiare si nu cred ca ar fi corect ...
 11. Am virat in cont 200 lei reprezentand avans pentru Vatafu Costel (100) si Cojocariu Mirela (100).
 12. La Multi Ani!

  Multumesc pentru urari domnu' Pedala! Si ... apreciez faptul ca sunt postate "on topic"!
 13. Inca un motoveteran va fi lipsa la apel...

  Iar pentru cei care nu pot fi prezenti la funerarii este o onoare sa poarte insemnele Clubului Motoveteranilor la locul de munca! Este insigna primita de la Fane inca de la prima mea intrunire, Calimanesti 2014. Multumesc Fane!
 14. Inca un motoveteran va fi lipsa la apel...

  Drum bun Fane! Iti vom simti lipsa la fiecare intrunire!
×