Mergi la conţinut

Cioroiu Octavian

Membri
  • Conţinut

    7
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat Cioroiu Octavian

  1. vrei parerea mea ? cumpara un ktm supermoto si termina cu enduro sau cross. sincer, te super distrezi cu supermoto si poti oricand sa incerci si pe munte. in schimb daca iti iei ceva dedicat, nu ai placerea de a conduce prin trafic. oricum ia un 4 timpi. face urat cel in 2 :)
  2. casca nolan n85 700 de lei, d-asta imi iau si eu . jacheta din material textil gasesti pe www.scorpion-az.ro , e un magazin pe la barbu vacarescu manusi sunt cu tona pe ebay sau okazii, eu mi-am luat de la www.kronaumoto.ro vanucci am dat 250 de lei pe ele. genunchere gasesti si la 15 euro investeste si intr-un brau colegu Si stai pe doua roti.
  3. Eu am avut sansa sa imi iau anul trecut A`ul. din cate am inteles eu acum sunt vreo 3 categorii/subcategorii : A1, A2 si A. A1 pentru capacitatea cilindrica mai mica de 125 cc sau egala cu aceasta valoare A2 pentru cele care nu depasesc vreo 45 de cai putere si A pentru toate categoriile si puterile. POATE GRESESC, REPET ASA AM AUZIT insa am auzit ca trebuie sa dovedesti ca ai experienta si pe deasupra auzisem ca trebuie sa ai 24 de ani minim. drept ca nu stiu pentru care : A1, A2 sau A.
  4. un simplu search pe binecunoscutul google te duce la mthelmets.ro . asta a ta este un model mai vechi, cauta-l acolo
  5. salut. prima mea intrebare este de ce nu faci scoala de soferi si sa iti iei macar A1. asta in conditiile in care nu ai 18 ani . eu am 1.85 si 70 de kilograme, si mi-am cumparat un hyosung xrx 125 sm (supermoto- enduro cu roti de strada) . este o motocicleta excelenta in 4 timpi deci nu se aude precum o "drujba" . daca vrei o jucarie de 50 de cc asta inseamna zgomot, fum mult si cred eu ca si soferii de B o sa te mai "bage in seama" din cand in cand. inca ceva : o "bijuterie" din 2007 de 125 cc (a mea de exemplu- chiar daca este coreeana) nu este mai mult de 1000 euro.si isi merita banii . eu sunt incepator de vreo 4 luni si la anu` imi doresc cel putin supermoto de 400 sau 650. PAREREA MEA
×
×
  • Creează O Nouă...