Mergi la conţinut

ady72s

Membri
 • Conţinut

  96
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  3d 7h 30m 13s

Tot ce a postat ady72s

 1. ady72s

 2. service O Mica Problema

  Salut! Aceeasi problema am avut si eu cu poket-ul copilului, din cand in cand incepea sa curga benzina pe furtunul de "prea plin". Am curatat carburatorul, am reglat si verificat tot ce a fost posibil.... nimic! Pana la urma solutia a venit de la un prieten mecanic, care mi-a spus sa iau un ciocan sau un lemn si sa lovesc incet in carburator, sa insist in zona paharului de decantare. Efectul a fost instantaneu, nu a mai curs pe moment, dar in timp deoarece motorul nu era folosit, cand il porneam incepea sa curga. Aplicam cateva lovituri usoare si se rezolva!
 3. Salut! Spune-mi si mie ce defect ingrozitor are, daca mai arata asa cum este in poza si care este pretul pentru care esti dispus sa o dai? Cu respect!

 4. legislatie Import China

  Stie cineva care sunt pasii ce trebuiesc urmati daca vreau sa aduc doua motociclete din China? Ambele fiind de mers pe camp una de 125 si una de 250, deci nu este cazul de inmatriculare! Ma intereseaza taxe vamale si alte proceduri de urmat, pana le vad in curte!
 5. service Cum Se Poate Desface?

  Stie cineva cum se desface, sau daca se desface geamul de la oglinda? Trebuie desfacut pentru a prinde suportul in interior. Va mutumesc anticipat!
 6. service Cum Se Poate Desface?

  Am incercat si cu incalzit-ul, NU merge, se strica plasticul si nichelul. Cred ca am sa caut alte oglizi.
 7. enduro Ajutor Service

  Nu aveam de unde sa stiu, a doua zi dupa ce am postat am aflat de la un prieten venit la mine in vizita pentru alte motive...
 8. enduro Ajutor Service

  Intradevar, ai dreptate trebuie sa porneasca si dupa juma de an, la mine colierul de la "insulator" era slabit si intra aer, iar bujia cu toate ca era cea din manual nu avea distanta pentru scanteie. L-am rezolvat si la iarna am sa vad daca o sa porneasca dupa o luna
 9. enduro Dominator 650

  Da merita! Eu am unul din 93 cu numai 16.000 km si sunt tare multumit de el. este o motocicleta foarte echilibrata, iar motoarele cica merg pana la 50.000 km fara sa umbli la ele. Oricum inainte de a o cumpara mai consulta piata, poate gasesti ceva mai ieftin si cu km mai putini. Vezi ca dupa 96 sunt facute in Italia si au probleme cu cadrul cica apar pete de rugina. Succes in continuare!
 10. enduro Ajutor Service

  Salut! Am si eu un Dominator din '93 si dupa ce l-am lasat o saptamana nepornit, NU a mai plecat. Am fost cu ea la un mecanic si pana nu i-a pus cu o siringa benzina in carburator nu a plecat, iar dupa ce a pornit fum negru si rateuri! Recomandarea este sa-l pornesti la maximum 4 zile ca altfel benzina din carburator se evapora!
 11. enduro Ajutor Service

  Salut! Am si eu un Dominator din '93 si dupa ce l-am lasat o saptamana nepornit, NU a mai plecat. Am fost cu ea la un mecanic si pana nu i-a pus cu o siringa benzina in carburator nu a plecat, iar dupa ce a pornit fum negru si rateuri! Recomandarea este sa-l pornesti la maximum 4 zile ca altfel benzina din carburator se evapora!
 12. service Cum Se Poate Desface?

  De cateva zile caut feon termic si am aflat ca pot gasi la cineva care se ocupa cu mobila. Acu caut persoana cu mobila..... Va tin la curent!
 13. service Cum Se Poate Desface?

  Primul lucru pe care l-am incercat a fost sa bag oglinda in apa clocotita, dar din pacate plasticul a ramas la fel de dur.... parca si mai tare!
 14. service Cum Se Poate Desface?

  Din pacate nu merge, am incercat cu o surubelnita lata si risc sa rup plasticul.
 15. service Cum Se Poate Desface?

  Nu este rupt nimic s-a smuls cand am dat-o din gresala peste cap! Ideea este ca nu poate fi prinsa decat daca este scoasa oglinda!
 16. enduro Manual pentru o Honda Dominator 650

  Salut! De curand mi-am luat si eu un Dominator din 93 cu 16000 km! Sunt super incantat si multumit! uite aici un link unde gasesti toate manualele: http://www.eikholt.net/hpalt/dommi/index01.htm Asfalt uscat si cati mai putini taximetristi pe el!
×