Mergi la conţinut

A.Marius

Membri
  • Conţinut

    7
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat A.Marius

  1. Gata...eu mi-am gasit sheaua pentru spate de la un ural. arata foarte bine. Inainte de a o monta pe motor am sa o desfac sa vopsesc piesele de metal...sa ung lagarele...arcu...Abia astept sa fie gata. Va arata RETRO...Revin cu poze.
  2. Uite-o....Asta-i rusoaica mea.... Ai mai vazut-o pe motociclism.ro la treaba cu atasistii...nunta dubla pe Dnepre...
  3. Multam' mult...acu' sa vad ce-oi gasi. Am sa il caut pe florinm ca tot este din Iasi.
  4. Multam' valicaddy. Eu am un Mt11 din '92. Am sheaua fata de la un M72 si caut, pentru spate, ceva asemanator cu sheaua din fotografia atashata. Pentru Dnepr Mt 11, aspectul retro mi se pare cel mai potrivit, fara lungiri de cadru sau alte nebunii. Am reusit sa imi gasesc un far de M72 si un rezervor clasic(Ij Festival---un pic latit). Pe "lista de cumparaturi" mai am o pereche de roti de ural, nu musai nichelate. Oricum prioritara este sheaua pasager pentru a putea calatori si cu sotia confortabil. Deocamdata am o improvizatie urata pentru pasager. P.S.: Pentru ansamblu complet(saun+arc+mecanism+prinderi) sunt dispus sa dau in jur de 1mil. in functie de starea pieselor.
  5. Salut, cumpar o shea (scaunel) pe arc(arcuri) pentru pasager. As dori modelul pentru KMZ-750 cu o talpa ce are curbura aripei spate si prinderea in patru shuruburi(cred ca are un singur arc). Sunt in Iasi si ma puteti contacta la e-mail: adumitroaeimarius@yahoo.com sau tel.: 0729 292978. Multumesc.
×
×
  • Creează O Nouă...