Mergi la conţinut

SachsBoy

Membri
  • Conţinut

    77
  • Membru din

  • Ultima vizită

Tot ce a postat SachsBoy

  1. de placere!pt ca ar arata ca un dosar NASA!!!!! de ce atunci cand sari in sus cazi inapoi????
  2. eu o sa ma fac urat,negru si mare si o sa vin sa va sperii pe voi fetelor noapte
  3. MA C..... PE FATA lui cu steaua lui crstina!!!!!e un dobitoc
  4. de ce nu scrii o carte!???esti nebun....super....astfalt uscat
  5. dupa parerea mea de endurist incepator nu te sfatuiesc sati iei un cross mai ales ca esti fata!ce vrea sa spun este ca poate iti moare tie in panta motoru da un cross tear da peste cap!nu ma intelege gresit nu vreau sa te sperii dar un cross de 125 are 30-40 de cai stiu pare tentan dar ar trebui sa probezi unul inainte sa cumperi!!!nu te gandi la cel de 250 pt ca ala e si mai rau mai ales pt o fata!!!pt mai multa putere iti sugerez unul in doi timpi dar enduro!!!!
  6. SachsBoy

    .

    eu sunt de parere ca e o pierdere de bani sa-ti iei un motor la 16 ani nou nout si peste 2 ani sa il "arunci", dar daca nai ce face cu bani(sau poate ai cui sa il dai).eu la 16 ani o sami iau un enduro sa ma distrez.Si trebuie sa recunosti ca pe strada in romania motociclisti nu sunt respectari ci claxonati sa se dea pe dreapta ca bicicletele!oricum eu iti urez bafta in gasirea motocicletei perfecte pe care o vrei!!! Astfalt uscat!!!
  7. Lumea e plina de prosti si mai ales de oameni care datorita andrenalinei se pierd in inconstienta !!!!!dar oricum.......pozele naspa!!!!
×
×
  • Creează O Nouă...