Mergi la conţinut

cobra

Membri
 • Conţinut

  80
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  11h 18m 19s

Tot ce a postat cobra

 1. Va salut. Am reusit sa rup unul din cele doua suruburi din bascula, din care se intinde lantul/centreaza roata. M-am chinuit sa il scot cu un burghiu, cu extractor de suruburi, nimic nu a mers. Stiu ca la vitezane exista niste intinzatoare after-market care se pun in partea opusa, unde se termina bascula, ceva in genul celor de la bicicleta. Exista asa ceva si pentru enduro? Motocicleta este o Husqvarna WR 360.
 2. enduro Intinzatoare De Lant

  Ramasesem dator cu rezolvarea. Pentru mine asta a fost cea mai eleganta solutie si pot sa zic ca sunt multumit, e chiar mai usor de reglat lantul asa. Poza e de pe partea unde mai am inca surub.
 3. enduro Intinzatoare De Lant

  Nu ma mai complic sa il scot. Incerc cu varianta de intinzatoare puse in partea opusa a basculei. Eu l-am rupt acolo, s-a rotit putin si cand nu a mai vrut l-am fortat un pic si a cedat. Cert e ca aveam apa in bascula din belsug, cand l-am scos pe celalalt a curs foarte multa.
 4. enduro Intinzatoare De Lant

  Din pacate motocicleta nu e in Bucuresti si nu am cu ce sa o aduc in Bucuresti. Imi comand de pe ebay niste intinzatoare de la o vitezana si sper sa se potriveasca, desi le iau orbeste, fara sa stiu vreo dimensiune. Atasez si o poza, asa de dragul artei.
 5. enduro Intinzatoare De Lant

  Nu vreau sa ma chinui atat, plus ca risc sa bulesc bascula. Am gasit niste variante alternative, acum caut piesele. Are altcineva alta idee?
×