Mergi la conţinut

Aura Necsat

Membri
  • Conţinut

    7
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre Aura Necsat

  • Data naşterii 01.09.1985

Despre mine

  • Posesor(oare) de
    Bandit

Vizitatori recenţi

1.876 vizualizări profil

Realizarile lui Aura Necsat

  1. Pasiunea pentru natura si descoperirea Romaniei m-au provocat sa imi creez  un site cu propriile alegeri si cu propriile mele experiente. Va astept cu drag sa descoperim impreuna Romania:)

    http://www.locuridepoveste.ro/

  2. Suntem gata sa incepem sezonul de plimbari:) Buburuza mea are un nou look:) (inainte era doar negru)
  3. Cam asta a fost si ideea topicului insa observ ca nu prea am rost de izbanda:d sper sa am mai mult noroc in trafic...desi la cat de atenta sunt la fetzele ascunse sub casca am sanse doar daca imi bate pe umar:))
  4. Off, nimic nu e simplu in lumea asta. Evident k nu am nicio problema cu baietii doar k mi.ar placea sa vad un pic de mobilizare si din partea fetelor. Gasca de motociclisti e mai usor de gasit dar de motocicliste...cam greu:)...si cand esti incepatoare nu prea reusesti sa te tii dupa un grup de baieti pe 2 roate:d
  5. Bine v-am gasit! Avand in vedere faptul ca sunt incepatoare in lumea motociclistilor, sau motociclistelor mai bine zis, sunt curioasa daca exista intalniri ale fetelor sau daca se organizeaza plimbari pentru noi si doar cu noi:) Nu de alta, dar mi-ar placea sa cunosc persoane noi si sa "fur" din experienta altora:) Seara faina!
  6. Momentan nu am motorul meu...am facut cateva zeci de kilometri cu unul imprumutat Sper ca intr-o luna, sa profit de scaderea preturilor si sa imi achizitionez o Honda Hornet:d Asfalt uscat tuturor si bafta celor care urmeaza sa dea examenul!
  7. Tks:) Examenul la sala l-am dat pe loc, in Pipera, pe 23 iulie, si l-am luat cu 19 puncte din 20, apoi am mers sa imi fac programarea pentru traseu, 28 august (mai devreme nu se putea). Pe 28 august, la ora 7:30 eram in poligon, politistul ne-a facut prezenta si ne-a impartit pe comisii, cam 12 oameni pe fiecare comisie, in ordinea categoriilor, eu fiind nr 12 si singura fata din tot poligonul. Prima parte a constat in examenul in poligon, a fost ok, dincolo de emotiile pe care le aveam mai ales ca au fost participanti care au si cazut (nu rau), din pacate. Cei care au trecut de proba din poligon au ramas acolo, pentru traseul in oras. Cu casca pe cap si statia montata am plecat pe traseu, cu alti cursanti ca martori in masina in care era si comisia. Traseul nu mi s-a parut dificil, primeam comenzi prin statie, din timp, nu au incercat sa ma puna in situatii capcana iar instructorul avea grija sa ma orienteze atunci cand simtea ca nu fac intocmai cele mai dragute miscari. Ca timp, cred ca m-au plimbat cam 20-25 de minute. Ceva dificil? Nu chiar, emotiile din pacate, te determina sa faci greseli aiurea. In poligon, am dat peste un jalon, fiind constienta ca daca il evit, o sa ma pice pentru ca nu reuseam sa o iau printre cele doua jaloane, deci am preferat sa trec peste el.:) In traseu, e aiurea daca nimeresti sa fii martor mai intai, pentru ca il vezi pe cel care da examen inainte si te panicheaza un pic greselile pe care le face el, incerci sa fii atent, sa nu repeti si tu, te uiti la comisie, astepti sa zica ceva de rau despre el si iti imaginezi ca o sa fie si mai aiurea cand dai tu, etc. Sau poate astea sunt doar inchipuirile mele, fiind fata si exagerand uneori, mai ales dupa multe ore de asteptare si vazand persoane care erau sigure pe ele inainte de examen si totusi au facut greseli fix in ziua aia (inclusiv cazul meu). Cel mai tare moment: cand am ajuns inapoi in poligon, am coborat si am primit o fisa de la politist fara sa imi spuna daca am luat sau ba, m-am uitat la ea si am zis nevinovata: Si acum ce fac? La care el mi-a spus: Iti cumperi motor:d End. Nu stiu ce as putea sa mai spun, a fost emotionat, stresant si total placut la final.
  8. Unii nu mai au de ce sa dea pentru ca au luat (mai exact, pe 28 august).
×
×
  • Creează O Nouă...