Mergi la conţinut

Silvia Iordache

Membri
 • Conţinut

  205
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  11
 • Online

  32d 3h 15m 10s

Silvia Iordache last won the day on 7 Martie

Silvia Iordache had the most liked content!

Despre Silvia Iordache

 • Grad
  ONOARE - Motociclista 1977 -
 • Data naşterii 08.11.1955

Despre mine

 • Sunt
  Motociclista
 • Locatie
  Bucuresti - COMO
 • Posesor(oare) de
  DEAUVILLE 650

Metode de Contact

 • Yahoo
  iordache.silvia@yahoo.it

Vizitatori recenţi

1.857 vizualizări profil
 1. La Multi Ani!

  La multi ani !!!
 2. Intrunirea anuala 2019

  Buna Nicon, am sunat chiar acum la aceasta locatie dar au doar 15 camere si sunt rezervate .
 3. Intrunirea anuala 2019

 4. La Multi Ani!

  La multi ani !!!
 5. Intrunirea anuala 2019

  Salutatr !!! Sorin Gruiescu internat la spital, accident vascular. Nu stiu spitalul. Daca stie cineva sa ne tina informati.
 6. La Multi Ani!

  La MULTI ANI BOGDANE !!!
 7. Intrunirea anuala 2019

  Toni poti deschide lista cu cei ce doresc sa participe la intrunirea "Calimanesti" , tu inca esti moderator . Data de 31.05 - 2.06 - 2019 CALIMANESTI Silviu Dumitrescu ajutat si de mine incercam sa salvam prenotarea si sa aplanam aceste mici conflicte. Cit de urgent trebuie sa fim siguri pt. cite camere se vor face rezervari. CINA FESTIVA si sala de sedinta, piscina si mic dejun . Din putinul timp dedicat acestei pagini poate tai dreptul la postari persoanelor care nu apartin acestui CLUB DE MOTOVETERANI ( cu tot respectul pt prieteni ). Multumesc si sa ne vedem sanatosi si voiosi .
 8. Intrunirea anuala 2019

  Mirela, am sa incerc astazi la adunarede joi sa vedem cine se ofera sa prenoteze vb. pe seara. Calimanesti are disponibilitate de camere pt. toti si avem si piscina. La Olanesti sa umbli pe la izvoare..., mai bine ne inmuiem oasele si stam la o berica in piscicina.Gata pt. azi.
 9. Intrunirea anuala 2019

  Calimanestul a fost votat si stabilit. Daca doresti alta locatie ocupate tu si fa o lista sa pota cine doreste sa se inscrie. Locatia de Calimenesti e buna pt toti care vin din tara. ( km)
 10. Intrunirea anuala 2019

  Toni , parerea mea e sa deschizi o lista cu data fixa, asa stim cind si cite camere vor fi rezervate. Ar fi pacat sa nu ne mai intilnim la Calimanesti.
 11. Intrunirea anuala 2019

  Calimanesti e votat de anul trecut. Cine se ocupa de organizare ??? Vorbim doar vorbe si discutii !!! Hai baietii iesiti la organizare !!!
 12. Intrunirea anuala 2019

  Cine propune sa organizeze si sa vina cu oferta !!!! Putina organizare nu strica !!! "Anul 2018" in paranteza, fara alte explicatii si sa ne revedem pentru a petrece impreuna ca la inceput, momente frumoase.
 13. Intrunirea anuala 2019

  O mai lalaiti mult ??!!, fapte concrete. Lasati orgoliul. Nu stiu si nu pot intelege de ce ne destramam. Hai ca vine Primavara...!!! Calimanestul e ok pt. sa il lasam pe Silviu Dumitrescu sa organizeze adunanea de inceput de sezon !!!
 14. Stickere, Insemne Club

  Gasesti la Vali Alecxa .
 15. La Multi Ani!

  LA MULTI ANI !!! la toti ce poarta numele Sfintilor deazi ""PETRU SI PAVEL !!! "
×