Mergi la conţinut

kza

Membri
 • Conţinut

  9
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  2d 10h 52m 45s
 1. Adunare

  Ca si nr sunt destui. Dar nu e de ajuns;)
 2. Adunare

  ce motociclisti?
 3. Adunare

  http://free-riders.ro/?p=4558 Care veniti? Sambata la 14:00 la Prefectura.
 4. Poate Am Gresit Cu Ceva.

  :)) nu ma asteptam sa iasa asa mare deranj, nici la rezultatul asta nu ma asteptam, dar... wtf, oamenii au pareri si pareri. Oricum va multumesc ca mi-ati facut seara destul de funny, dar sincer sunt cam dezamagit de puterea voastra de intelegere. Marine crede-ma ca nu am de ce sa ma simt lezat, dar nu prea inteleg ce vrea sa spuna ultimul tau paragraf despre "andrisant". Daca mie imi ceri datele, sunt dispus sa ne cunoastem. Sau vrei sa o iau ca pe o amenintare ? :) :))) Prea mult de citit, de aia nu am zis nimic de tine...Muuuult timp liber este iarna... Nu prea pot zice nimic de tine pt ca ai caramida pregatita, iar eu nu am termopane la casca! Arunca dreq caramida aia si hai sa vb.
 5. Poate Am Gresit Cu Ceva.

  Daca esti ipocrit, fa-o pana la capat...sa curga injuraturile! Tu esti cel care tine "trena" ? :) Omori - se scrie (a se citi cu diacritice) :)). Eu vreau sa omor lb. romana pt ca este vorbita de niste "speciemene" aparte si nu vreau sa crezi ca fac referire la cineva anume. Dupa ce mi-ai atras atentia esti multumit de rezultat? Ma descurc? P.S.: Nu o lua ca pe o ofensa, dar am crezut ca fac o gluma buna. Sper ca ai gustat-o. Restul e can can
 6. Poate Am Gresit Cu Ceva.

  Si care nu respecta nici pe cei in varsta :)) Vrea careva sa fie prietenul meu ca sa nu mai fiu si eu singur? Eventual poate ma rezolva si cu o viza de flotant. Au prioritate cei de gen neutru. Multumesc!
 7. Poate Am Gresit Cu Ceva.

  nu mai omorati lb romana...o sa ajunga limba moarta!!! PS: Daca o sa ma injuri in gand nu o sa mai fii ipocrit!
 8. motocicliste Pt Inceput Un R6

  deci pana la urma cum e? nu pot vedea pozele...ce s-a mai intamplat de atunci? ai r1?
×