Mergi la conţinut

BIGHY

Membri
  • Conţinut

    21
  • Membru din

  • Ultima vizită

Despre BIGHY

  • Data naşterii 16.02.1988

Despre mine

  • Sunt
    Motociclist
  • Locatie
    Cluj-Napoca

Metode de Contact

  • Pagina Web
    http://www.royalacoustics.ro

Realizarile lui BIGHY

  1. Am o problema destul de urgenta,,,, stie cineva daca potrivesc carenele laterale model 2008-2012 pentru modelul din 2013?Este vorba de o yamaha r6 titlul anuntului este asa "Yamaha R6 13S 2008-2012 Pair Of Main Side Fairings, VGC" si mai jos este si o poza cu carena si o poza cu motocicleta.
  2. -la polus ma gandeam sa merg in prima zi cu motorul sa ma plimb putin prin parcare sa vad cum merge si cum merg eu:) -daca motorul nu e inmatriculat cam am emotii..dar cred ca e suficient sa mergi cu proprietarul pe acolo unde se fac actele si sa intrebi exact daca e inmatriculabil cu actele respective, cred ca e cel mai sigur asa. -Echipament am gasit in cluj pe strada bucuresti la motoland cred ca ii zice la magazin sau in gheorgheni pe vis-a-vis de hotel Royal, dar pana nu iau motorul nu imi iau echipamentul ca nu stiu ce culoare sa aleg si negru simplu cum mi-ar place nu am gasit inca:)
  3. Nu mi-am facut un buget ,,..asa in mare mi-am facut o idee cam cat as cheltui dar nu mi-am calculat pentru un echipament complet. Sa zicem pana in 350 de euro, geaca pana in 200 euro, manusi pana in 50 euro. Sincer la pantaloni si ghete nu m-am gandit. Daca imi iau doar protectii pentru tibii si genunchi nu e ok? E mai buna o geaca cu protectii "incorporate" sau e mai ok o geaca de piele pentru motor si protectii separate? Daca stie cineva o Yamaha r6 din 2006 sau mai noua, de preferat alb-rosu si pana in 4500 de euro va rog sa ma contactati... pe cand am si eu banii nu mai gasesc mobra:) Alex 0754.041.434 alexandru_tripon@yahoo.com Am gasit motorul asta: http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=435077&selpic=3&zoom=1#foto Proprietarul are vama platita si acte pe ea :) asta mi-a spus. Stiti cumva ce acte exact am nevoie pentru a o inmatricula si ce taxa de prima inmatriculare se plateste pentru acest motor?
  4. ala de pe calea manastur cred ca il stiu, merg azi pana acolo. Pe albac nu il stiu dar nu-i asa mare strada si il gasesc. In parcare la polus....acum am venit de acolo... am vazut ceva motociclete dar am crezut ca tin de scoala de soferi, am sa merg in week-end pana acolo, sper sa fie la fel de saritori precum oamenii de pe forum:) Multumesc de sfaturi.
  5. Sper ca saptamana viitoare sa imi iau prima motocicleta.(yamaha r6 ) Stiu ca nu e cea mai buna alegere pentru un incepator dar sunt foarte constient de riscuri si de aceea vreau sa imi iau echipamentul mai repede pentru a nu face rabat la calitate. Imi puteti recomanda ceva site-uri sau chiar magazine aproape de zona Cluj-Napoca unde as putea testa casca, geaca, etc. La capitolul motocicleta, vreau sa o cumpar din Romania. Dispun de 4000 euro +/- cateva sute. Imi doresc modelul din 2006 in sus. Orice sfat/recomandare e bine venit/a. De ce ar trebui sa tin cont cand cumpar motocicleta? De ce ar trebui sa tin cont cand cumpar echipamentul?
  6. Alex 24 de ani din Cluj-Napoca,,,moto sper sa fie un R6 din 2006 sau mai nou. Contul e vechi (vreau motor dinainte sa am A1 si inca nu am reusit sa imi iau)
  7. BIGHY

    Counter Steering

    eu is incepator...s am citit tot..da creca tot n-am inteles:D daca vreau sa o iau la dreapta...trag umpic de ghidon stanga si ma inclin pe dreapta....eu am luat curbe:D da folosesc doar ghidonu si ma inclin putin....si apropo de cine iau in spate...ce comportament ar trebui sa aiba sa nu ma tranteasca...??
  8. pana in 3000 de euro cu tot cu adus in tzara.....ceva super sport..pana in 600....un r6 din 99 sau un zxr 400 sau ceva de genu..ceva frumos..poti sami trimiti un pm cu ceva linkuri dak ai gasit ceva
×
×
  • Creează O Nouă...