Mergi la conţinut

Valeriu Alexa

Membri
 • Conţinut

  198
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  20
 • Online

  102d 30m 4s

Valeriu Alexa last won the day on 2 Februarie

Valeriu Alexa had the most liked content!

2 Urmăritori

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  cbf

Vizitatori recenţi

2.692 vizualizări profil
 1. INTRUNIREA ANUALA 2021

  Cred ca iunie este mai bine.Incepe sezonul de pescuit,nu prea sunt tantari. Este posibil sa mergem săptămâna viitoare in Deltă. Voi vorbi despre această întrunire.
 2. INTRUNIREA ANUALA 2021

  Venim si noi in iunie.Ai stabilit o dată și locație? Am vorbit astazi la Pensiune.Vom avea evenimentul in perioada stabilita(28-30 mai).In caz de restrictii totale vom primi banii platiti pentru rezervare.Eu voi merge miercuri la Calimanesti sa platesc avans 1200 lei.
 3. Din păcate un mare om,cunoscut motociclist român, inițiatorul Clubului Motoveteranilor, Dan Nastase,a plecat către stele .RIP
 4. INTRUNIREA ANUALA 2021

  Pentru avans. RO78BTRLCRT0418047301 BANCA TRANSILVANIA pt CLUBUL MOTOVETERANILOR
 5. INTRUNIREA ANUALA 2021

  Ne bucuram ca vei participa la intrunire.Trebuie sa ne comunici ce camera doresti,in ce locatie? Am fost sa vad cele doua locatii.Consider ca este un loc potrivit pentru toti colegii,unde putem petrece fara "spectatori",un loc retras unde vom fi intre noi,fiecare putand sa faca ceea ce-si doreste.Avem padure ,avem parau,avem piscina in apropiere,gratare, loc de ceaun,muzica.Din pacate sunt doar 22 camere in cele doua pensiuni.Avem rezervate camere si la Hotel Traian,am avut discutii si cu propietarul vilei vecine.Foarte aproape este campingul statiunii unde vom gasi casute .Vom incepe strangerea avansului ,voi posta contul Clubului.Va salut !
 6. INTRUNIREA ANUALA 2021

  Am notat..
 7. INTRUNIREA ANUALA 2021

  In acest an avem o propunere de la Mihai Smirnov,posesorul unui muzeu de motociclete in Tulcea.Locatia va fi in Nufarul, Tulcea sau Ilganii de jos,pe malul Dunării. Voi propune luna iunie-iulie.Sper sa participi și tu. Sper sa participi și tu.
 8. INTRUNIREA ANUALA 2021

  In acest an Intrunirea Clubului motoveteranilor va avea loc in perioada 28-30 mai la pensiunile Iasmina si Vanatorul,Iasmina si Pescarul,Hotel Traian din statiunea Calimanesti Caciulata. La cele doua pensiuni vecine avem la dispozitie 22 camere,duble si matrimoniale,bucatarie ,loc de gratar,sala de mese,curte ,sonorizare.La mica distanta strandul cu apa termala .La hotel Traian piscina interioara dupa ora 16.Contracost. Pretul la pensiune 150lei/camera Pretul la hotel 140 lei/camera. Prezint lista cu cei care s-au inscris pana astazi: 1.Adrian Papacica 2.Alexa Valeriu 3.Silvia Iordache 4.Dumitrescu Silviu 5.Florin Iordache 6.Dan Rosca 7.Dan Rosca 8.Dan Popescu (Enduristu) 9.Adrian Radu (Bujie) 10.Simion Asandei 11.Dan Anghel 12Vlad Dumitrescu 13.Constantin Branzan 14.Traian Tudor 15Mirela Cojocariu 16.Silvia Iordache 17.Carmen Armaselu 18.Doru Costea 19.Dan Olaru 20George Petrescu 21.Plesea Vergil 22.Emil Mihalache 23Dan Fotescu 24.Popescu Marian 25.Duta Petrache(Pedros) 26.Dan Donighevici. Lista nu este inchisa,astept inscrierile tuturor doritorilor.Sigur va fi distractie..
 9. Salut prieteni!Sper ca sunteti toti sanatosi si dornici de a ne revedea si in acest an.Propun sa ne intalnim tot in ultimul wek-end din mai ,28-30 mai.Pentru locatie astept propunerile voastre.
 10. Intalnirea anuala 2020

  Eu nu cred că trebuie validată de cineva decizia unui motoveteran de a ocupa pozitia binemeritată de membru activ. Pe mine ma bucură decizia lui Dan Popescu(Enduristu) de a cere revenirea pe lista membrilor. Sper sa fie un exemplu pentru ceilalți membri care au făcut un pas în spate și care,la fel ca Dan ,au încă sentimente pentru acest club.Astept sa te vad la urmatoarea Adunare Generală.
 11. Intalnirea anuala 2020

  Din păcate, în urma tamponarilor din ultimii 3 ani,a neimplicarii unor membri reprezentativi ai clubului ,s-a ajuns in situația neverosimilă in care într-un club moto,dominat de bărbați ,o femeie cu aptitudini moto îndoielnice sa certe motociclisti veterani pentru felul cum votează sau se comportă. Unii vor zice bravo Mireluta, mie mi-e rușine pentru ca este si vina mea.Sper sa pot repara acestă greșală. PS.Pasarica nu e mincinoasă și Enduristu nu trebuie să-și ceară scuze dar trebuie să participe la Adunările Generale ale Clubului.Sa ne vedem cu bine cât de curînd.
 12. Intalnirea anuala 2020

  Mulțumesc participanților la această întrunire.Apreciez deplasarea lui Mircea Crișan de la Luna -Cluj, la Olanesti pentru a revedea câțiva prieteni .Poate fi un exemplu pentru cei nemulțumiți de noua formă a clubului. In conditiile restrictive datorate pandemiei a fost o revedere plăcută cu colegii de grup. Din pacate nu am reușit să dezbatem toate subiectele propuse. Va trebui sa facem o nouă Adunare Generală.Pentru organizare și data intrunirii aștept propunerile voastre.
 13. Intalnirea anuala 2020

  Plecarea maine 17.07 ora 9.30 Petrom Militari Metro.
 14. Intalnirea anuala 2020

  38.Mirela Cojocariu
 15. Intalnirea anuala 2020

  37.Radu Ionescu(Ducu)
×