Mergi la conţinut

Valeriu Alexa

Membri
 • Conţinut

  114
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  10
 • Online

  47d 18h 34m 31s

Valeriu Alexa last won the day on 18 Noiembrie

Valeriu Alexa had the most liked content!

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  cbf

Vizitatori recenţi

1.259 vizualizări profil
 1. Am ajuns si noi cu bine.Regretabil incidentul dintre cei doi generat ,probabil, de tensiunile acumulate in timp.Unul din protagonisti a cerut excluderea din club in semn de regret pentru degenerarea conflictului,chiar daca a fost provocat.Membri clubului se delimiteaza de astfel de manifestari nepotrivite.
 2. Nu avem loc toți la Sucidava. Ne vom caza si la hotel Pericle.Pretul cameră dublă 90 lei .
 3. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Sigur ca se poate..Trebuie sa gasim impreuna metoda prin care marea majorilate a membrilor sa simta ca apartin acestui club.Fiecare in pozitia permisa de vechime si experienta.Sigur ca nu toti suntem egali.Cei vechi si activi in club trebuie sa fie motorul dezvoltarii si continuitatii, pentru a lasa mostenire un club respectabil.
 4. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Fara sa mai folosesc litere bolduite trebuie sa-i dau dreptate lui Ivan si celor care sustin ca inregistrarea juridica a clubului a fost nepotrivita.In anul 2013 cand am fost acceptat in acest club exista acel Cod al Motoveteranilor ,exista sigla, exista si lista cu multi membri.Exista si sediul clubului:in inimile noastre.De atunci pana astazi multi membri au renuntat in scris sau verbal la calitatea de membru al clubului.Astazi avem adresa de e-mail,avem site,avem domeniu inregistrat.ro,avem un club inregistrat juridic dar nu este clubul nostru al membrilor plini sau simpatizanti, este clubul initiatorilor.Acum ce trebuie sa facem pentru rezolvarea nemultumirilor membrilor care au format acest club inaintea venirii noastre? Cea mai simpla actiune ar fi sa-l ascultam pe Ivan si sa schimbam denumirea, sa postam pe alt forum si sa ne vedem de treaba noastra.Credeti ca aceasta masura ar fi benefica pentru club? Se propune suspendarea ONG-ului pana la conciliere(daca se va produce).Poate fi si asta o solutie. Conditia propusa de multi membri initiatori este respectarea in totalitate a Codului Motoveteranilor.Este dreptul lor sa conditioneze diferentierea membrilor.Problema este ca daca unii sunt membri adevarati si altii sunt membri" aciuati" nu putem continua impreuna in acest club.Va invit sa discutam si sa gasim solutia potrivita chiar daca niciodata nu vom putea fi egali cu Ivan Pedala si ceilanti sustinatori a ideii de separare in membri adevarati si membri aciuati. Poate fi un subiect de discutie la Corabia.
 5. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Multumesc lui Ivan pentru corectari.Regret ca renunta sa participe la evenimentul de la Corabia.Toate cele exprimate in postarea anterioara sunt doar parerile mele si ale unor membri.Daca majoritatea motoveteranilor vor hotara altfel eu ma supun si voi fi de acord cu deciziile lor.Daca se doreste un club exclusivist va trebui sa renunte mai multi la calitatea de membru.Divizarea inevitabila prognozata de Toni nu trebuie sa se intample niciodata.Va reamintesc ca eu am inregistrat juridic acest club dorind binele clubului ,nu distrugerea lui.Acum sunt undeva la mijloc.Unii nu vor reguli pentru ani vechime,reguli pentru neveste de a purta pach-uri,nu vor diferentiere intre mebri.Alti doresc sa fie cum a fost la inceput.Eu nu pot fi cel care poate decide viitorul acestui club.Voi decideti,trebuie sa vedem cum sa procedam(sau sa procedati) pentru normalitatea si viitorul acestui club. PS.Nu am vrut sa impresionez pe nimeni folosind literele boduite.Le vad mai bine pe monitor. Aceasta postare este ultima pe acest forum .
 6. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Pentru ca s-au facut niste propuneri legate de activitatea clubului doresc sa fac cateva precizari: 1.Forma juridica a Clubului poate fi anulata doar in instanta, in urma Hotararii Adunarii Generale .Costurile pot mai mari de 3000 lei.Sfatuiesc pe cei care asteapta sa treca anul pentru a-si manifesta nemultumirile sa se obisnuiasca cu ideea ca acest blamat ONG nu se va desfiinta. 2.Grupul acesta de initiativa, considerat de unii penibili oportunisti, nestiitori in ale scrisului, cititului ,organizarii si alte epitete ,nu sunt si nu isi doresc sa fie conducatorii clubului. 3.Se tot aduce in discutie Codul Motoveteranilor.Respect pentru cei care l-au gandit dar seamana cu un regulament de MC.Putem pune in discutie sa il transformam in Regulament de Ordine Interioara daca va fi reanalizat si modificat.Daca un membru care adera la acest club trebuie sa aiba 20 ani vechime, sa aiba motocicleta si sa fi mers multi km ,de la momentul aderarii sa astepte validarea un an, atunci putem numi Clubul Motoveteranilor un club exclusivist in care au acces doar motociclisti supremi, semizeii calareti in trecut de BMW,Simson ,MZ,CZ(eu abia in 1992 am reusit sa cumpar un IJ Planeta 5 ). 4.Se reproseaza ca in acest sezon nu s-au facut decat intruniri pentru chefuri.Scopul orcarui club de acest gen, chiar daca este club de drumetii ,biciclisti,ambarcatiuni sau alfel de pasiuni este de a se intalni si a petrece un timp impreuna.Daca numaram intrunirile din acest sezon Calimanesti,Tassos, Ticleni,Shabla ,Olanesti,Corabia si le raportam la intervalul mai- noiembrie ne-am intalnit o data pe luna.Ce este rau in asta?Dar ca membri clubului au participat la evenimente organizate de alte cluburi(Seawolves ,MAN,Chopper Academy,Free Bikers ,Seniori Riders 55) nu inseamna ca am avut activitate?Ce alte minuni poate face un club care nu are bani?Ce evenimente sa organizam?Astept propuneri. 5.Cu ocazia intalnirii de la Corabia putem sa facem o discutie,fara caracter de Adunare Generala,in care cine doreste sa -si exprime gandurile propunerile,nemultumirile sa fie ascultat de toti membri participanti. 6.Referitor la noii membri care s-au inscris in Club eu ii consider colegii mei chiar daca sunt mai tineri si fara multi ani de permis A.Faptul ca insemnele clubului sunt purtate de ei ,prietenele sau sotiile lor nu pot aduce un prejudiciu Clubului.Propunerea unora de a adauga un semn distinctiv pe vestele lor poate fi luata in discutie dar fara a-i face sa se simta marginalizati sau inferiori. Sper in continuare ca sunt membru intr-un club de motociclisti priteni ,fara reguli ,fara sefi ,club in care toti sa fim egali si sa ne reintilnim cu placere de cate ori putem (sau mai putem).
 7. Pentru cei care nu mai au loc la Sucidava avem rezervate inca 12 camere la hotel Pericle.Vom avea o masina la dispozitie pentru transportul persoanelor. Daca va mai creste apa pe Dunare gazdele ne ofera si o mica plimbare cu o barca.Vom avea si o trupa de muzicanti. Revin cu precizari si completarea listei de participanti la intrunirea de la Corabia.Locatia este Hotel Sucidava ,Port Corabia.Pretul dicutat este de 80 camera cu mic dejun inclus.Vom avea o cina festiva sambata seara dar pretul inca nu a fost comunicat.Meniul va fi obisnuit (ceafa de porc ,pui, salate,cartofi....)Putem veni cu bautura preferata sau putem sa comandam la restaurantul hotelului.Sunt convins ca va fi distractie.Este posibil sa facem o plimbare cu barca pe Dunare,poate facem o oaie la ceaun.Nea Mircea Bunu propune o vizita la Cetate la dl.Dinescu. Pentru ca sunt mai multi participanti fata de capacitatea hotelului Sucidava cativa dintre noi ne vom caza la un alt hotel apropiat.Pentru cei din Bucuresti avem la dispozitie 7 camere duble si doua apartamente la Sucidava.Va prezint lista de la Sucidava. 1.Dan Anghel 2.Adi Papacica 3.Marian Popescu 4.Simion Asandei 5.Daniela Petrec 6.Vergil Plesea 7.Mirela Cojocariu ---------------------------------- camera dubla 8.Carmen Armaselu +Silvia Iordache 9.Sorin Gruiesc,Ion Cobia ---------------------------------------apartament La hotelul invecinat. 10.Silviu Dumitrescu 11.Valeriu Alexa 12.Dan Olaru 13.Cristi prieten Olaru. Va participa si Mircea Bunu care va dormi in camper. PS.Este posibil sa participe si Ivanoiu Ion /Ivan Pedala care se va caza in locul Mirelei. Daca am omis pe cineva care si-a anuntat participarea va rog sa ma atentionati . Asteptam prezenta lui Orlando,Adrian Radu ,Octav Lica ,Dan Rosca,Dan Popescu Enduristul. Tinem legatura!
 8. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Desi am decis sa nu mai postez in acest forum,ma bucur ca nu am putut rezista curiozitatii de a citi ce ganduri astern colegii nostri. Salutara interventia lui Toni.Am retinut ca el nu se poate implica direct in activitatea clubului din motive de job.Ma bucur ca ii pasa de activitatea prezenta si viitoare a acestui club.Cred ca propunerea lui de a incredinta Conducerea Executiva a Clubului lui Ivan, este cea mai buna modalitate de redresare a asociatiei noastre,de reconciliere si continuare a indemnului "MOTOVETERANII ADUNAREA".Constat ca Ivan doreste sa se implice in conducerea clubului doar cu niste conditii referitoare la Codul Motoveteranilor.Deci avem un Statut al clubului si un Cod al motoveteranilor.Trebuie sa tinem cont de faptul ca noi nu suntem MC. Prima regula in clubul nostru este ca nu avem reguli /nu avem sefi.Cred ca trebuie sa gasim metoda pentru colegii care au parasit clubul .din diverse motive,sa-si doreasca sa revina si pentru noii colegi sa se simta intre prieteni si membri in acest club. Eu urmaresc doar buna functionare a acestui club,orice actiune in beneficiul clubului este binevenita.Ne vedem la Corabia.
 9. Nu stiu cum ai ajuns la aceasta concluzie.Daca vrei sa participi adauga pe lista inceputa.
 10. Pentru ca ne simtim bine intre prieteni,Motoveteranii se reintalnesc la Corabia ,pe malul Dunarii.Hotelul Sucidava are 16 camere si doua apartamente.O parte din hotel este rezervat de colegii nostri din Oltenia.Pentru restul de camere s-au inscris urmatorii: 1.Silviu Dumitrescu 2.Dan Anghel 3.Adi Papacica 4.Mirela Cojocariu 5.Alexa Valeriu. 6.Marian Popescu 7.Simi Asandei
 11. Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  Am petrecut doua zile minunate alaturi de colegi si prieteni.M-am bucurat de prezenta Prof.Constantin Turcanu,Mircea Bunu,Nicon,Dan Olaru si prietenii,Piero Maestro cu prietenul,prietenii de la Galati(Man si Costel Vatafu),prietenii colegilor din Oltenia.Cred ca a fost o revedere placuta pentru toti colegii de club si invitatii lor.Sper ca toti au petrecut bine chiar daca au fost ceva carente in organizarea evenimentului.Va multumesc tuturor pentru prezenta.Va asteptam si la viitoarele intruniri.
 12. Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  Pentru cei care doresc o plimbare catre Manastirea Amota ,plecarea va fi sambata la ora 12.00.
 13. Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  Eu si Viorel vom veni de vineri cu KTM-urile.Poate ajungi la o tură.Plecarea în munte pe la 14.oo . Plecarea din Bucuresti vineri ora 10.oo Petrom Militari.
 14. Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  Nu este colegul nostru de club.
 15. Intalnirea de toamna a motoveteranilor

  19.Dan Anghel 1 camera 20.Gigel Sepeteanu 1 camera sambata. Cred ca va veni si Mircea Bunu.
×