Mergi la conţinut

Valeriu Alexa

Membri
 • Conţinut

  182
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  19
 • Online

  99d 16h 51m 52s

Valeriu Alexa last won the day on 27 Februarie

Valeriu Alexa had the most liked content!

2 Urmăritori

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  cbf

Vizitatori recenţi

2.296 vizualizări profil
 1. Intalnirea anuala 2020

  Astăzi am trimis listă actualizată la hotel.In total sunt 32 camere.Sa ne revedem sănătoși.
 2. Intalnirea anuala 2020

  Va anunț că INTRUNIREA CLUBULUI MOTOVETERANILOR din acest an va fi in perioada 17-19 iulie 2020 la hotel Parang Olanesti. In cateva zile va trebui să trimit lista camerelor. Va rog sa confirmați participarea pe forum sau la tel 0722614895 Valeriu Alexa. Sper într-o participare mare in Adunarea Generală, pentru a putea discuta și adopta : Codul motoveteranilor modificat. Înlocuirea Președintelui și a echipei actuale. Soluții de finanțare. Desemnarea unei echipe care sa caute o altă locație pentru următorul an. Dacă mai aveti propuneri pentru discuții in Adunarea Generală va rog să le postati. Sper sa ne revedem sănătoși .
 3. Intalnirea anuala 2020

  NOI vom stabili data .
 4. Intalnirea anuala 2020

  Salut prieteni!Va anunt ca am trimis la hotel solicitarea de a amana rezervarea noastra pana dupa 15 iulie.Va voi anunta ce data va fi propusa de cei de la Olanesti. Va salut cu respect.
 5. Modificarea Codului Motoveteranilor

  Stiu raspunsul pe care il vor unii: DE CAND S-A INFIINTAT ONG-ul.Pana atunci era multă acțiune,toți se înțelegeau perfect,ședințele nu erau sterile,motoveteranii mergeau în grupuri organizate,conduse de lideri nedeclarati dar impunatori,era o plăcere să participi la o adunare o dată pe an.Tin minte ca in ultimii ani unii nu mai participau la ședințele sterile,alți lideri au părăsit grupul fără nicio explicație, multi s-au retras ca "nu s-au mai regăsit în grup" Bine ca s-a gasit un vinovat.Haideti cu pietrele..
 6. Modificarea Codului Motoveteranilor

  Deci vom avea un cod ,un regulament, un statut oficial(al ONG -ului).Nu sunt prea multe reguli pentru prea puțină acțiune?Toate regulile vor putea elimina animozitatile între membri?Vom călători mai mult in grupuri mai mari de doi,trei? Am omis scopul pentru care s-a format acest grup.Chiar si-asa, care mai este scopul acestui grup?Care grup,sau care grupuri?
 7. Intalnirea anuala 2020

  Astăzi 16.03 am plătit avansul.Sa speram că pînă la sfârșitul lunii martie vom scapa de virus.
 8. Modificarea Codului Motoveteranilor

  Eu urmaresc sa nu se divizeze clubul din cauza ONG-ului.Nu exclud nici adoptarea codului într-o nouă formă ca Regulament de Ordine Interioară.Sunt subiecte pe care sa le hotărâți, in majoritate ,la Întrunirea din mai.
 9. Modificarea Codului Motoveteranilor

  Eu sunt de acord cu tot ce se va stabili de către cei cu drept de vot.In calitatea mea de simpatizant eu nu voi vota.Sunt de aceeași părere cu Dan Tudor privind modalitatea nefirească a declarării motoveteranilor fără vechimea necesară. Cred ca cea mai potrivita solutie pentru revenirea la organizarea inițială este sa fie două entități.ONG sa fie doar cu rol de protectie a numelui și mărcii,fără nicio implicare în activitatea clubului.Parerea mea.
 10. Modificarea Codului Motoveteranilor

  Din pacate nu citesc multi membri această analiză a codului.Este bine sa o prezinți în cadrul adunării generale din mai și să propunem votarea in forma finală.
 11. Intalnirea anuala 2020

  Buna idee.Pentru întrunirea din toamna voi cauta o locație în Sebes.
 12. Intalnirea anuala 2020

  Sigur ca vom avea masa festiva.Trebuie sa trimit avansul dupa care voi incepe discutiile cu cei de la hotel.Sprijinul pe care ni-l oferi este binevenit pentru succesul evenimentului.Contam pe dumneata
 13. Intalnirea anuala 2020

  Aceasta este lista actualizata.Constatam ca mai sunt foarte putini colegi care nu au reusit inca sa plateasca avansul din diverse motive.Avansul solicitat de hotel Parang a fost depasit ,deci maine vom plati avansul.Urmeaza sa comunicam daca vrem masa festiva. Trebuie sa stii ca nimic nu este gratis ,nici cazarea nici micii.Sunt gratuite numai cuvintele tale ironice.Daca nu mai participi la intruniri de mult timp ce rezolvi daca dai cu parul?
 14. Intalnirea anuala 2020

  Pentru ca este sigură participarea majorității membrilor clubului la întrunirea din acest an ,va propun urmatoarele discutii pe care sa le purtăm la Adunarea Generala: 1.Prezentarea raportului de activitate pe anul trecut. 2.Prezentarea Codului Motoveteranilor varianta 2019,analiza ,propunere votare adoptare. 3.Propuneri din partea membrilor privind masurile,metodele,modalitățile prin care foști colegi de club,motociclisti veterani sa revina asupra deciziei de a nu mai face parte din club. 4.Stabilirea in urma discutiilor a "cluburilor aflate în conflict de interese"fata de Clubul Motoveteranilor.Statutul membrilor care in acest moment sunt membri in alte cluburi sau asociații moto. 5.Discutii pentru identificarea metodelor prin care putem asigura fondurile necesare desfășurării activității clubului. 6.Stabilirea dreptului de purtare a insemnelor clubului. Va astept cu alte propuneri de analizat și discutat in ședința de sâmbătă. In acest an întrunirea va fi la Olanesti . Acolo am gasit un pret mai potrivit pentru majoritatea membrilor. Zona este accesibilă pentru cei din Craiova, București,Gorj. Galați. Pentru litoral prețurile erau mai mari și departe pentru olteni,banatul și nordul țării la distanță mare pentru toți. Dacă dorești să vii te așteptam cu plăcere.
 15. Intalnirea anuala 2020

  RO78BTRLRONCRT0418047301 Banca Transilvania filiala Stefan cel mare Bucuresti ASOCIATIA CLUBUL MOTOVETERANILOR
×