Mergi la conţinut

Valeriu Alexa

Membri
 • Conţinut

  155
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  16
 • Online

  76d 20h 2m 25s

Valeriu Alexa last won the day on 5 Martie

Valeriu Alexa had the most liked content!

1 Urmăritor

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  cbf

Vizitatori recenţi

1.672 vizualizări profil
 1. Intrunirea anuala 2019

  Ma bucur ca ne revedem..
 2. La Multi Ani!

  La multi ani cu sănătate Silviu!
 3. Intrunirea anuala 2019

  Valeriu Alexa ,o cameră dublă,doua nopti.
 4. La Multi Ani!

  La multi ani!Sper sa ne revedem...Poate poti veni la Întrunirea anuală..
 5. Dumnezeu sa-l odihneasca .

  Din pacate Sorin s-a dus la ceruri.Odihneasca-se în pace...
 6. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Hai Kato,bine le zici.Si eu vreau sa fie sef Pedala dar sa fie ales in plen la sedinta.Daca participa si este ales cu majoritate de voturi va fi conducatorul clubului.. .
 7. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Sper ca este o decizie luată la supărare.Am decis să suspend activitatea Ong-ului pentru a te putea implica in reorganizarea clubului(in urma sfaturilor unor prieteni comuni),daca unii spun o părere, au o gândire diferită,..tu te retragi..Spui ca vrei sa te întâlnești doar cu unii prieteni dragi.Care este problema daca sunt pe acolo si altii...Este vorba aici de ideea de "motoveterani adunarea 2009.".Nu trebuie sa fii prieten cu toți...Parerea mea este ca nici o intrunire de motoveterani nu este" firesca"fără participarea lui Ivan Pedala.,Te rog sa te mai gândesti. Eu te consider tot prietenul meu si sint convins că daca voi avea vreodata nevoie de ajutorul tau ,il voi avea.
 8. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Eu sper sa participi la sedinta împreună cu ceilalți apropiați ai tăi,pentru a stabili împreună viitorul clubului.Daca așteptați vremuri mai bune(Pentru cine sa fie bune?),este posibil să rămâneți cu așteptarea toată viața... Multumesc Kato.Ai expus în câteva rânduri ce incerc eu sa exprim in ultimul an.Eu imi doresc sa te implici în dezvoltarea acestei dorințe colective.Ai tot sprijinul din partea mea..
 9. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Am inteles,trec în banca mea.Totusi încă nu stiu ce calitate au bagaciosii mici sau mari în acest club,pardon grup de "prieteni".Noi suntem doar participanți aplaudaci la petrecerile mai marilor boieri calareti de mobre?Dacă nu putem vota ,avea păreri sau intrebari ce cautam alături de voi,doar sa spunem glumițe sau sa cântăm fals ,sa nu fiti câțiva nostalgici adunați la o pensiune?Puteati prezenta aceste condiții acum 6 ani cand am aderat la acest grup.Dar am uitat ca nu merit atenție...
 10. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Eu făceam doar o comparatie de interpretare a situației.Un grup de membri (profitorii etc..) vor sa puna "labuta"pe club si ai fost foarte indignat ,fata de un nemembru care doreste sa obtina dreptul siglei la OSIM cu care esti de acord.Nu ma consider nici binefăcător nici anonim,ma surprinde această atitudine față de câțiva colegi pe care îi numești prieteni si pe care îi trimiți mereu în banca lor ,de câte ori ai ocazia.Poti sa accepti faptul că unii membri doresc alta forma de organizare (sau neorganizare)decât cea dorita de tine?Dorința de întoarcere la vechea orînduire crezi ca mai poate fi fiabilă?Din postarile anterioare inteleg ca dorești un grup de motociclisti veterani ,activi fiecare în cluburile zonale,care sa participe o data pe an la o intrunire dedicata amintirilor.Pentru asta nu este nevoie de club moto.Cei din Bucuresti nu sunt membri în nici un club pentru ca se consideră membri în Clubul Motoveteranilor,câțiva dintre ei chiar au practicat sportul moto.De parerea lor nu trebuie sa tinem cont? Cred ca putem răspunde la mult mai multe intrebari la întrunirea din acest an unde putem afla dorința majorității membrilor.Care sunt si vor participa...
 11. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Am depus cerere la OSIM în luna februarie anul acesta .Sper ca vom obține protecția siglei si numelui clubului daca nu a depus altcineva înaintea noastră. Vom vedea în următoarele luni.
 12. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  A raspuns cineva pentru mine. Sper ca grupul de profitori /uzurpatori/oportunisti nu au acționat noaptea ca hotii sa ne ia si bulina..
 13. Intrunirea anuala 2019

  Dacă Ivan a deschis lista voi participa si eu .Doresc o cameră dublă și două persoane la masa festivă.
 14. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Sunt de acord cu ce spui.Atunci când am fost de acord să comandam patch-urile pe care eu le-am plătit , am recuperat banii dar nu le-am dat eu membrilor,nu stiam de regulile cluburilor moto.Poate ai citit mai sus ca am fost atentionati sa nu le mai purtam daca nu mergem sa ne declarăm Club moto la Clubul dominant. Pentru joaca la care te referi am plătit în jur de 3000 lei fără să mă oblige nimeni.Am crezut ca fac bine,acum constat ca am greșit. Sa ne vedem cu bine.
 15. Intrunirea anuala 2019

  Am inteles.Se răspunde la intrebari cu intrebari! Deci:Cine organizează întrunirea din acest an?
×