Mergi la conţinut

Valeriu Alexa

Membri
 • Conţinut

  131
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  13
 • Online

  58d 18h 48m 55s

Tot ce a postat Valeriu Alexa

 1. Deschid acest topic pentru informarea membrilor motoveterani ,pentru cei care mai sunt in grup,activi sau mai putin activi,pentru cei care au parasit grupul din diverse motive dar care au ramas cu sufletul aproape de grupul animat de ideea Veteranii Adunarea in 2009. Asa cum ati aflat am dat o forma juridica acestui grup.La sedinta de la Calimanesti 2018 ,membri prezenti, au aprobat acesta forma de organizare si au ales un Comitet Executiv (Silvia Iordache,Octav Lica ,Valeriu Alexa)pentru un an de zile ,pana la urmatoarea sedinta. Este adevarat ca aceasta actiune a fost lipsita de transparenta ,nu a fost dezbatuta pe forum dar am avut sustinerea verbala a multor membri din Bucuresti .Va asigur ca intentiile noastre sunt oneste si nu urmarim decat binele acestui grup. Principiile de functionare a clubului raman aceleasi ca in 2009.Fara reguli,fara sefi,fara cotizatii,fara impuneri de a purta patch-uri sau participare obligatorie la intruniri.Membri fondatori si Comitetul Executiv sunt simpli membri cu obligatia de a desfasura activitati in scopul bunei functionari a Clubului. Atasez copii dupa actele de infiintare . DOCUMENTE.rar STATUT.rar
 2. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Eu sunt de acord ca nu asa se poate face regruparea de care vorbesti.Nu este normal sa aduci mereu in discutie acest ONG.Asa cum am convenit este suspendat.Deciziile unor membri de a permite aderarea in club nu sunt in legatura cu blamatul ONG.Ma intreb totusi unde sunt acei partasi la infiintarea acestui club,care au facut un regulament,care erau cu bun simt si nu se erijau in sefi sau fondatori.Te referi la D-nul Dan Nastase si altii(care nu mai sunt membri)?
 3. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Ce cuvinte grele :rusine/mizerie.Unde vezi rusinea ?Ca un membru autentic a permis unui aspirant sa fie membru al clubului?Unde este mizeria?Ca niste oameni isi consuma energia lor (in unele cazuri banii lor)pentru dezvoltarea sau continuarea unei idei.Ca voi ramaneti cantonati in prevederile unui cod din 2012 care nu mai este benefic ideii:Motoveteranii Adunarea?Nu crezi ca este bine sa ne regrupam in spiritul prieteniei ,pasiunii comune si sa regandim relatiile din acest grup? Asta a fost o greseala a mea pe care mi-o asum .Am fost de acord sa fie comandate 30 pach-uri,pe care le-am platit eu (3900 lei)Au fost distribuite pe Oltenia si Bucuresti.O parte din ele sunt la prietenii lui Silviu Itu cealalta parte la prietenii lui Emil.D-nul Circaru si-a comandat singur patch-ul.(Se vede in poza ca scrie Romania pe tricolor)
 4. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Dar ce facem cu prietenii care spun ca nu avem dreptul sa purtam patch-uri daca nu suntem inregimentati in HA
 5. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Pentru ca Ivan Pedala trimite vina catre "patronii clubului"trebuie sa va informez ca decizia si acceptul de a purta insemnele clubului de catre d-nul Circaru( pe care nu-l cunosc)este a lui Adrian Radu-Bujie.Bujie este un motoveteran autentic,implicat in trecut in sporturile moto.Faptul ca a determinat un motociclist sa adere in club este un lucru benefic grupului(chiar daca nu a respectat procedura inpusa de Codul Motoveteranilor)
 6. Intrunirea anuala 2019

  Sunt nevoit sa-ti dau dreptate.Nu pot da bir cu fugitii,asa ca voi participa si voi da explicatii daca mi se va cere.Sa ne revedem cu bine.
 7. Intrunirea anuala 2019

  Da.Cred ca nu ne prindem de subtilități cand ni se da peste nas.Daca pentru unii vechi membri 64 persoane la masa festivă de la Olanesti in toamna(cu tot cu neveste si amante),inseamna"nimeni",atunci pentru mine nu mai exista viitor in acesta grupare.Eu nu voi participa la întrunirea viitoare.Petrecere frumoasă.
 8. Intrunirea anuala 2019

  Constat ca nu s-a inteles de către fiecare membru ,fost membru,simpatizant ,aspirant sau ce poate fi el,ca la întrunirea din 2019,la ce data sau unde va avea loc se va putea hotara, prin vot democratic,forma de organizare a clubului/gastii/asociației de motoveterani ,în viitor.Daca ne considerăm membru si dorim să ne exprimăm opinia votăm opțiunea pentru data si locație si ne pregătim sa participam la adunare ca sa votăm.Dupa aceasta adunare generală nu veti mai putea contesta hotărârile luate. Va rog sa nu uitati ca forma de organizare juridica(ONG) este doar suspendată.
 9. Intrunirea anuala 2019

  Propunerea este potrivita .Eu sunt de acord.Trebuie timp pentru organizarea întrunirii.
 10. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Am extrapolat pentru ca sunt dezamagit de postarile membrilor/nemembrilor intr-un topic dedicat intalnirii anuale a Grupului /Clubului Motoveteranilor/Simpatizantilor/Huzurpatorilor/Profitorilor.Sa avem viata!
 11. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Inteleg ca cei care au pus bazele clubului ne invita pe toti spre alt loc,mai ales pe cei lipsiti de politete si respect pentru ca nu au tinut cont de nimic atunci cand au facut ceva (ala mic ceva, dar ceva /nu nimic),un loc in care sa ne putem intalni,in alta perioada a vietii (sau altei vieti acolo sus). Ma dezamageste faptul ca desi am fost de acord cu propunerea unor membri ca este in beneficiul Clubului sa suspend pentru o perioada activitatea ONG-ului care da personalitate juridica CLUBULUI MOTOVETERANILOR,deci care este fundamentul juridic/oficial al acestui Club, prin HOTARARE JUDECATOREASCA ,(deci cei care mai trag sperante ca poate fi altfel se insala),constat ca acest demers nu duce catre consensul mult dorit de majoritatea membrilor ,fostilor membri ,viitorilor membri,simpatizantilor ,viitorilor simpatizanti,copiilor si nepotilor ,SI ALTII.Acesti ALTII cred ca au alte interese .Noi nu le cunoastem.Poate le stiti voi ... PS.Sa avem viata toti...! Poate faci curatenie si la membri.Aia care sunt uzurpatori si profitori, care au dus de rapa grupul motoveteranilor dupa parerea nemembrului CristiChivu 74.Deja incep sa ma gandesc serios daca este bine pentru mine sa apartin acestui grup.
 12. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Uzurpator da ,dar nu profitor.Poate am vrut sa fac ceva bun pentru grup si nu a fost pe placul unora .Poate unii contestatari au parasit acest grup si acum constata ca acest grup este al lor pe viata.Motoveteran vei deveni si tu peste niste ani ,poate si eu daca mai traiesc .Profitor nu poti sa ma consideri daca tii cont de cati bani a costat infiintarea clubului tau cati bani platesti contabilul si cati platesti anual pentru depunerea bilantului.Fara sa tinem cont de plata lunara pentru administrare de cont la banca. Repet ca pot schimba denumirea Asociatiei daca se hotaraste in sedinta anuala ,pot schimba si maine daca vor majoritatea.Constat ca sunt puse tunurile pe MOTOVETERANI.
 13. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Constat ca ai inceput sa vorbesti ca Ivan Pedala ,olteneste,cu reprosuri despre SRL-uri si ONG -uri.Daca esti curios pot sa-ti spun ca am vrut sa fac ceva oficial pentru sustinerea membrilor clubului care m-a primit in 2013 ca pe un prieten motociclist.Sant prieten,cred eu,cu multi membri autentici care au nevoie de sprijin.Poate si din cei care sunt grozavi acum ( ma refer si la mine) vom avea nevoie de un sprijin.Poate grupul asta ,care nu este club,ca nu vreti voi,nu vrea sa fie considerat un grup de bosorogi si ne putem ajuta singuri daca vom avea nevoie. Pot schimba numele clubului daca majoritatea membrilor vor hotara asta la vot.Pentru ca nu esti membru este bine sa nu te implici. PS.Nu inteleg daca esti bine intentionat sau vrei sa distrugi ideea MOTOVETERANII ADUNAREA.Ca vrei sau nu vrei motoveteranii tot vor fi motoveterani.
 14. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Cristi Chivu .Nu esti bine informat .Clubul nu s-a dus" de rapa".A functionat in anul 2018 fara prietenii tai, pe care ii cunosti, si care au facut tot ce puteau ca sa aduca prejudicii imaginii Clubului Motoveteranilor .Acesti oameni se intalneau in 2009 cand nu erau in Romania atat de multe cluburi (nu ma refer la cluburile dominante sa nu deranjez)Adrian Radu zis Bujie este un motociclist din cluburile Bucurestene din anii 70 -80 atunci cand tu ,prietene, abia te nasteai.Daca nu il cunosti nu ai nici-o vina.Asta nu iti da dreptul sa te implici in activitatea noastra de motociclisti mai in varstra carora ar trebui sa le spui "nene".
 15. Intrunirea anuala 2019

  Subiectul este Întrunirea anuală a Clubului Motoveteranilor.Este bine sa participe la sedinta ce va fi toți cei care consideră că sunt ,au fost,vor fi membri în Clubul Motoveteranilor.Cred si imi doresc sa se stabileasca prin vot evoluția viitoare a Clubului nostru.Daca se poate...
 16. Intrunirea anuala 2019

  Ce ar fi daca ar veni Emil cu ai lui ,Ivan Pedala cu ai lui,Adrian Bujie cu ai lui,Pedros cu ai lui ,ai noștri cu ai noștri și să rezulte un grup de veterani autentici reuniți de pasiune comuna si o viata pe doua roti?Nu data întâlnirii sau locația este problema in acest grup.Parerea mea...(citez pe dl.Rosca)
 17. Intrunirea anuala 2019

  Inteleg din postarile de mai sus ca intrunirea anuala va fi in perioada 24-26 mai 2019, la Calimanesti.Eu imi doresc sa participe la aceasta reuniune cat mai multi din cei care au renuntat sa mai faca parte din acest club de prieteni, uniti de o pasiune comuna si ani vechime pe doua roti .Consider ca este intrunirea potrivita pentru relansarea ideii ''MOTOVETERANII ADUNAREA".Cred ca multi din cei care nu s-au mai regasit intre prieteni si colegi,nu au mai fost ascultati ,au fost marginalizati sau indepartati,isi doresc in sufletul lor, sa faca parte din acest grup .Clubul motoveteranilor.Sper ca previziunea lui Ivan Pedala sa se implineasca ,sa fim prezenti in numar mare, veterani sau simpatizanti,sa uitam animozitatile si orgoliile ,sa ne reuneasca aceeasi pasiune.
 18. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  In urma discutiilor avute cu unii membri vechi ,initiatorii conceptului MOTOVETERANII ADUNAREA,sperand ca demersul nostru este benefic pentru viitorul Clubului Motoveteranilor hotaram suspendarea activitatii ONG-ului "Asociatia Clubul Motoveteranilor" incepand cu data de 01.12.2018 pe o perioada nedeterminata. Ne dorim ca acesta masura sa reprezinte "formula de rezolvare a impasului in care s-a ajuns".Ramanem ,cel putin pana la Adunarea de la primavara,simpli membri simpatizanti.Suntem alaturi si sustinem pe cei care doresc sa contribuie la revitalizarea activitatii clubului, asa cum vor hotara membrii cu drept de vot.
 19. Pentru ca ne simtim bine intre prieteni,Motoveteranii se reintalnesc la Corabia ,pe malul Dunarii.Hotelul Sucidava are 16 camere si doua apartamente.O parte din hotel este rezervat de colegii nostri din Oltenia.Pentru restul de camere s-au inscris urmatorii: 1.Silviu Dumitrescu 2.Dan Anghel 3.Adi Papacica 4.Mirela Cojocariu 5.Alexa Valeriu. 6.Marian Popescu 7.Simi Asandei
 20. Am ajuns si noi cu bine.Regretabil incidentul dintre cei doi generat ,probabil, de tensiunile acumulate in timp.Unul din protagonisti a cerut excluderea din club in semn de regret pentru degenerarea conflictului,chiar daca a fost provocat.Membri clubului se delimiteaza de astfel de manifestari nepotrivite.
 21. Nu avem loc toți la Sucidava. Ne vom caza si la hotel Pericle.Pretul cameră dublă 90 lei .
 22. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Sigur ca se poate..Trebuie sa gasim impreuna metoda prin care marea majorilate a membrilor sa simta ca apartin acestui club.Fiecare in pozitia permisa de vechime si experienta.Sigur ca nu toti suntem egali.Cei vechi si activi in club trebuie sa fie motorul dezvoltarii si continuitatii, pentru a lasa mostenire un club respectabil.
 23. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Fara sa mai folosesc litere bolduite trebuie sa-i dau dreptate lui Ivan si celor care sustin ca inregistrarea juridica a clubului a fost nepotrivita.In anul 2013 cand am fost acceptat in acest club exista acel Cod al Motoveteranilor ,exista sigla, exista si lista cu multi membri.Exista si sediul clubului:in inimile noastre.De atunci pana astazi multi membri au renuntat in scris sau verbal la calitatea de membru al clubului.Astazi avem adresa de e-mail,avem site,avem domeniu inregistrat.ro,avem un club inregistrat juridic dar nu este clubul nostru al membrilor plini sau simpatizanti, este clubul initiatorilor.Acum ce trebuie sa facem pentru rezolvarea nemultumirilor membrilor care au format acest club inaintea venirii noastre? Cea mai simpla actiune ar fi sa-l ascultam pe Ivan si sa schimbam denumirea, sa postam pe alt forum si sa ne vedem de treaba noastra.Credeti ca aceasta masura ar fi benefica pentru club? Se propune suspendarea ONG-ului pana la conciliere(daca se va produce).Poate fi si asta o solutie. Conditia propusa de multi membri initiatori este respectarea in totalitate a Codului Motoveteranilor.Este dreptul lor sa conditioneze diferentierea membrilor.Problema este ca daca unii sunt membri adevarati si altii sunt membri" aciuati" nu putem continua impreuna in acest club.Va invit sa discutam si sa gasim solutia potrivita chiar daca niciodata nu vom putea fi egali cu Ivan Pedala si ceilanti sustinatori a ideii de separare in membri adevarati si membri aciuati. Poate fi un subiect de discutie la Corabia.
 24. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Multumesc lui Ivan pentru corectari.Regret ca renunta sa participe la evenimentul de la Corabia.Toate cele exprimate in postarea anterioara sunt doar parerile mele si ale unor membri.Daca majoritatea motoveteranilor vor hotara altfel eu ma supun si voi fi de acord cu deciziile lor.Daca se doreste un club exclusivist va trebui sa renunte mai multi la calitatea de membru.Divizarea inevitabila prognozata de Toni nu trebuie sa se intample niciodata.Va reamintesc ca eu am inregistrat juridic acest club dorind binele clubului ,nu distrugerea lui.Acum sunt undeva la mijloc.Unii nu vor reguli pentru ani vechime,reguli pentru neveste de a purta pach-uri,nu vor diferentiere intre mebri.Alti doresc sa fie cum a fost la inceput.Eu nu pot fi cel care poate decide viitorul acestui club.Voi decideti,trebuie sa vedem cum sa procedam(sau sa procedati) pentru normalitatea si viitorul acestui club. PS.Nu am vrut sa impresionez pe nimeni folosind literele boduite.Le vad mai bine pe monitor. Aceasta postare este ultima pe acest forum .
 25. De la "VETERANII,ADUNAREA" la Clubul Motoveteranilor

  Pentru ca s-au facut niste propuneri legate de activitatea clubului doresc sa fac cateva precizari: 1.Forma juridica a Clubului poate fi anulata doar in instanta, in urma Hotararii Adunarii Generale .Costurile pot mai mari de 3000 lei.Sfatuiesc pe cei care asteapta sa treca anul pentru a-si manifesta nemultumirile sa se obisnuiasca cu ideea ca acest blamat ONG nu se va desfiinta. 2.Grupul acesta de initiativa, considerat de unii penibili oportunisti, nestiitori in ale scrisului, cititului ,organizarii si alte epitete ,nu sunt si nu isi doresc sa fie conducatorii clubului. 3.Se tot aduce in discutie Codul Motoveteranilor.Respect pentru cei care l-au gandit dar seamana cu un regulament de MC.Putem pune in discutie sa il transformam in Regulament de Ordine Interioara daca va fi reanalizat si modificat.Daca un membru care adera la acest club trebuie sa aiba 20 ani vechime, sa aiba motocicleta si sa fi mers multi km ,de la momentul aderarii sa astepte validarea un an, atunci putem numi Clubul Motoveteranilor un club exclusivist in care au acces doar motociclisti supremi, semizeii calareti in trecut de BMW,Simson ,MZ,CZ(eu abia in 1992 am reusit sa cumpar un IJ Planeta 5 ). 4.Se reproseaza ca in acest sezon nu s-au facut decat intruniri pentru chefuri.Scopul orcarui club de acest gen, chiar daca este club de drumetii ,biciclisti,ambarcatiuni sau alfel de pasiuni este de a se intalni si a petrece un timp impreuna.Daca numaram intrunirile din acest sezon Calimanesti,Tassos, Ticleni,Shabla ,Olanesti,Corabia si le raportam la intervalul mai- noiembrie ne-am intalnit o data pe luna.Ce este rau in asta?Dar ca membri clubului au participat la evenimente organizate de alte cluburi(Seawolves ,MAN,Chopper Academy,Free Bikers ,Seniori Riders 55) nu inseamna ca am avut activitate?Ce alte minuni poate face un club care nu are bani?Ce evenimente sa organizam?Astept propuneri. 5.Cu ocazia intalnirii de la Corabia putem sa facem o discutie,fara caracter de Adunare Generala,in care cine doreste sa -si exprime gandurile propunerile,nemultumirile sa fie ascultat de toti membri participanti. 6.Referitor la noii membri care s-au inscris in Club eu ii consider colegii mei chiar daca sunt mai tineri si fara multi ani de permis A.Faptul ca insemnele clubului sunt purtate de ei ,prietenele sau sotiile lor nu pot aduce un prejudiciu Clubului.Propunerea unora de a adauga un semn distinctiv pe vestele lor poate fi luata in discutie dar fara a-i face sa se simta marginalizati sau inferiori. Sper in continuare ca sunt membru intr-un club de motociclisti priteni ,fara reguli ,fara sefi ,club in care toti sa fim egali si sa ne reintilnim cu placere de cate ori putem (sau mai putem).
×