Mergi la conţinut

AndreiT

Membri
 • Conţinut

  25
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre mine

 • Posesor(oare) de
  Honda CBR600
 1. service problema pornire si cutie viteze KAWA ZZR600

  Vezi ce faci cu socul!!!!!! pt ca se ineaca daca porneste dupa ce ii cureti bujiile. Socul de trage la rece si il lasi tras pana se incalzeste putin motorul. Incearca sa il reglezi sa mearga motol cam pe la 2000 rpm. pana se incalzeste, si apoi il impingi la loc. Si cu a doua problema schimba cand nu e turat motorul
 2. service HELP!

  Crezi ca o injectie facuta sa functioneze pt 50cm se va descurca cu 80? Pe langa motorul de 80 iti trebuie si injectia si CDI.
 3. Imi poate spune cineva din ce este cadrul unui F3 (pt a nu fi confuzii Honda Cbr 600 Pc31 )din 98? Fier, aluminiu sau altceva? Se poate suda?
 4. Un pic de ajutor va rog

  Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la intrebarea, din ce este cadrul unei Honde F3 din98, fier sau aluminiu?
 5. service Am nevoie de putin ajutor

  Mersi frumos, o sa incerc numai cu ulei. Poate nu am bagat uleiul care trebuie. Mai incerc. Mersi fain.
 6. service Am nevoie de putin ajutor

  Am o honda cbr de 600 din 88 si de curand i-am schimbat semeringurile din telescoapele de fata. Problema e ca am golit tot ulriul din ele cand am schimbat semeringurule. Acum problema e ca nu stiu cat ulei sa bag in fiecare telescop?, daca trebuie sa bag si aer in ele? Cum se reface presiunea in ele? Acum functioneaza cu ulei cam mult si ceva aer dar la o denivelare mai mare cursa lor este pana in capat unde se lovesc ce partea de sus a telescopului. VA multumesc anticipat.
 7. service Scheme tehnice

  Am gasit un site care pe mine m-a ajutat foarte mult sper sa va fie de folos si voua. Au scheme detaliate la toate componentele de pe motocicleta. http://www.bikebandit.com/partsbandit/OEM.asp
×