Mergi la conţinut

Cicione

Membri
 • Conţinut

  34
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  23h 14m 19s

1 Urmăritor

Despre Cicione

 • Data naşterii 19 August

Despre mine

 • Locatie
  Domnesti
 • Posesor(oare) de
  BMW

Vizitatori recenţi

302 vizualizări profil
 1. Cicione

 2. La Multi Ani!

  Multumesc tuturor.
 3. Diverse

  Paul Everac (n. 23 august 1924, București – d. 18 octombrie 2011, București[1]) a fost un dramaturg contemporan extrem de prolific, pe adevăratul său nume Petre Constantinescu. Clasele primare și liceul le-a făcut la Arad unde părinții săi erau profesori secundari. A urmat apoi Facultatea de Drept din București, fiind în același timp angajat la ziarul “Curentul”, iar mai apoi meditator.
 4. Dumnezeu Sa-L Ierte!

  Condoleante familiei d.lui Buzila Constantin. Ingerii l-au vrut in clubul lor.Acum mai avem inca un inger pazitor deasupra noastra. Odihneste-te in pace Constantin Buzila,vei ramane in continuare un membru onorific al clubului nostru. Propun ca astazi sa nu postam nimic altceva decat mesaje de condoleante.
 5. Condoleante familiei d.lui Buzila Constantin. Ingerii l-au vrut in clubul lor.Acum mai avem inca un inger pazitor deasupra noastra. Odihneste-te in pace Constantin Buzila,vei ramane in continuare un membru onorific al clubului nostru. Propun ca astazi sa nu postam nimic altceva decat mesaje de condoleante.
 6. Am ajuns si noi de vreo ora ca ne-am oprit la shopingareala.Nu am prins nici macar o picatura de ploaie.Dimpotriva, a fost soare. Ce pot sa spun e ca a fost cea mai reusita ,mai frumoasa si mai sanatoasa iesire de pana acum.Felicitari organizatorilor pentru efortul depus si mai ales pentru ca au reusit sa obtina 6 locuri gratis.Multumim DJ-ului pentru muzica frumoasa si tare pentru ca astfel am si eu cateva zile de liniste,Cici avand volumul la minim pentru ca s-a straduit sa acopere muzica cu vocea ei suava si cristalina de vuvuzea. Nu in ultimul rand multumiri lui Mariana,maseuza pentru .....profesionalism desigur.
 7. S-ar putea sa ne intersectam pe drum daca ajung pe autostrada inaintea voastra. In caz ca ma ajungeti din urma nu stati dupa mine ca fac opriri dese si merg incet sa savurez prima iesire pe anul asta.
 8. Acu' chiar de ne-o ploua e bine ca avem piscina calda sa ne dezmortim cand ajungem.
 9. Discutii Intalnirea Anuala Calimanesti 2014

  sa nu uitati Bannerul (Anghel)
 10. La Multi Ani!

  La Muuuulti Ani!
 11. Discutii Intalnirea Anuala Calimanesti 2014

  "@Cataline scuze,nu vreau sa fiu rau dar in calitatea ta de demisionar nu poti sa emiti pretentii privind discutiile de la sedinta. inca odata scuze ca sunt direct,oricum Clubul e una, prietenia e alta.
 12. pai sigur ca se gaseste daca nu are cine sa le bea
×