Mergi la conţinut

tex

Membri
 • Conţinut

  211
 • Membru din

 • Ultima vizită

Despre tex

 • Data naşterii 24.07.1968

Despre mine

 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  nepot Intruder 800/ fiu Kawasaki GPZ600

Metode de Contact

 • Pagina Web
  http://
 1. tex

 2. PET`s

  Sheila, fiara fiarelor.
 3. ANDREI RN

  Nu am mai intrat de mult pe forum din diverse motive si credeam ca ai pierit sub noianul de scarba care il provoci tuturora. Pentru ca tot te-am regasit si stau la munca in loc sa merg cu baietii la Brasov, i-ti trimit o felicitare.
 4. S-a dus unul dintre noi

  Dumnezeu sa-l odihneasca. Asa este, se duce clar o campanie anti moto in media. Sunt sigur ca nu sunt singurul care a observat ca orice betiv care plecand de la carcima satului pe moped, daca provoaca un accident brusc devine motociclist.
 5. PET`s

  Vai, ce fericiti arata cand se uita prin grilaj.
 6. istorice motocicleta cu atas

  IJ-ul este ca un castel de carti, sufli asupra lui si se darama. Dar are si avantaje, te tine mereu ocupat.
 7. Ali Baba cade

  Bine ca esti sanatos, in rest lasa-le dracu pe toate. Cat despre idioti..............de multe ori stau si ma minunez ca unii au darul vorbirii, ca la ce au in cap, nu se deosebesc de o borna kilometrica. Nu te mai necaji penrtu prostia altora si daca pot sa te ajut cu ceva, da un bip.
 8. utopie

  Da,........... chiar ca utopie.
 9. Motoare pe carburatie vs. Motoare pe injectie

  Cred ca cel mai simplu este sa te gandesti la ce-i mai rau, adica sa zicem ca ai ramas in drum. Cum sunt rare motocicletele cu un sigur carburator, daca te lasa unul tot te tarasti acasa, dar daca te lasa calculatorul, pompa, un surub slab la o masa, sau o amarata de alimentare cu curent,.........e bine sa ai un prieten cu o duba.
 10. service caut motor gpz 600

  Suna a prostie, sa schimbi motorul ptr distributie. Oricum daca ai nevoie de piese se potrivesc multe de la ZZR, eu am luat de la Tomina pentru a mea.
 11. ce ai fost intro alta viata ?

  I don't know how you feel about it, but you were female in your last earthly incarnation.You were born somewhere in the territory of modern Yugoslavia around the year 1475. Your profession was that of a warrior, hunter, fisherman or executor of sacrifices. -------------------------------------------------------------------------------- Your brief psychological profile in your past life: You were a sane, practical person, a materialist with no spiritual consciousness. Your simple wisdom helped the weaker and the poor. -------------------------------------------------------------------------------- The lesson that your last past life brought to your present incarnation: Your lesson is to conquer jealousy and anger in yourself and then in those who will select you as their guide. You should understand that these weaknesses are caused by fear and self-regret. -------------------------------------------------------------------------------- Do you remember now?
 12. distractiv Topicul lui Andrei RN

  Acum i-mi dau seama ca, daca Nea Andrei ar fi fost in tara, ar fi fost un fruntas al P.R.M-ului. Medicamenteeeeeeeeeee, medicamenteeeeeeee.
 13. Propunere - VOT DE BLAM pentru AndreiRN

  In definitiv, omul nu se face vinovat decat de a fii un bun american, doar ca asta este unul travestit, pe sub jeansi se vad itarii. Cam asta este viziunea tuturor americanilor asupra celorlalti. Nene Andrei nu stii sa fii un gentleman pana la capat, incoltit devii o potaie raiopasa,..........va rog fumos sa-l aruncati inapoi in haznaua de unde a iesit. P.S. Nea Andrei cele cateva mii de kilometri care ne despart nu inseamna ca nu poti fi batut pe umar(cu parul) intr-o zii de un prieten. Viata e plina de surprize.
 14. YAMAHA V MAX

  Bafta la examen!!!!
 15. Topicul asta a luat o intorsatura urata. Pacat ca sunt unii care blameaza,.......dar cine sunt ei ca sa judece? cu ce drept? au fost langa el in ultima clipa? sau macar l-au cunoscut? vorbe aruncate cu usurinta. Regret ca nu l-am cunoscut, sunt sigur ca a fost un om deosebit, atata timp cat altii la varsta lui stau la cozi sa i-a medicamente compensate. Toti ceilalti, lasati sufletele astea marunte sa se bucure daca doar asta stiu. Este un proverb care spune" Doar magarul loveste cu copita leul mort "
×