Mergi la conţinut

Vlad-Dumitrescu

Membri
 • Conţinut

  6
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Days Won

  2
 • Online

  9h 59m 11s

Vlad-Dumitrescu last won the day on 15 Septembrie

Vlad-Dumitrescu had the most liked content!

Despre Vlad-Dumitrescu

 • Data naşterii 27.06.1995

Despre mine

 • Sunt
  Motociclist
 • Locatie
  Bucuresti
 • Posesor(oare) de
  Virago 535

Vizitatori recenţi

287 vizualizări profil
 1. Sa Ne Veselim

  Si azi a fost joi. Întâlnire la Retro Pub.
 2. zumix

 3. Accident Pe Bulevardul Magheru

  A venit si politia si SMURD-ul. Iar vis a vis de camere, firmele sunt oblicate sa le pastreze 30 de zile iar statul pastreaza inregistrarile 10 zile !
 4. Accident Pe Bulevardul Magheru

  mai departe am iesit din spital, sambata ( maine ) trebuie sa ma duc impreuna cu martorii sa dam declaratii iar apoi sa incerc sa fac rost de o filmare sa ma pot folosi de ea. Din ceea ce am spus eu mai sus de unde reiese ca nu pretuiesc eu viata si de unde si pana unde incurajez tentativele de omor ?
 5. Salutare. Marti noapte a avut loc un accident pe bulevardul Magheru, intre intersectile bulevardului cu Galeriile Orizont si Maria Rosetti. Circulam cu motocicleta pe mijlocul benzii I, avand o viteza modica ( aproximativ 60-70 km/h ), cand la un moment dat ochisorul meu stang a observat pe banda II o masina de culoare aramie ( posibil marca BMW ) ce mergea in paralel cu mine. In apropierea intersectiei cu Galeriile Orizont, tot cu ochisorul meu stang am vazut cum acesta trage usor de volan spre partea din stanga a benzii pe care mergea, apoi imediat dupa ce am trecut de semafor ( 3-4 metri ) a tras brusc dreapta de volan ( desigur fara semnal ) si a intrat fix in mine! ( aceasta conducere agresiva poate fi urmare a filmului Fast and Furious 7 ) De asemenea, si eu am acrosat pamantul cu capatana in prima faza apoi cu toata motocicleta pe partea stanga, roata din spate a atins bordura obligandu-ma sa fac o rotire de 360 de grade si un salt peste motocicleta dupa ce am reusit sa-mi scot piciorul de dedesubt. ( In termeni avansati, am executat un facial la asfalt, un soc bordurial in zona dorsala, o priveliste 360 asupra soselei urmata de o Tsukahara finalizata perfect ) M-am ridicat foarte repede de jos dupa cativa zeci de metri de alunecare, deoarece am avut impresica ca masina ce era in spatele meu nu franeaza si vine peste mine. Idiotul care m-a lovit nu a avut bunul simt de a opri, fapt pentru care, la urmatoarea intersectie ( semaforul rosu ) a facut dreapta pe Maria Rosetti si dus a fost. Acum, intrebare de o bere : Stie cineva daca exista camere sau webcam-uri instalate in acea zona si care ar fi putut surprins accidentul ? ( Sa facem exceptie de cele instalate deasupra semafoarelor la care au acces numai organele )
 6. iesiri Plimbari Categoria 125

  Salut. Cristos a inviat ! Exista posesori de 125 dornici de plimbari ?
×