Mergi la conţinut

Vlad-Dumitrescu

Membri
  • Conţinut

    7
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    2

Tot ce a postat Vlad-Dumitrescu

  1. Seara buna prieteni. Poate că-i bine...poate ca nu-i bine sa-mi dau si eu cu parerea pe aici, dar as vrea sa fac si eu o mica precizare. Eu cand am inceput sa vin pe la ale voastre intruniri/ întâlniri sau cand am mers împreună cu voi la petreceri/ plimbări etc, am observat ca erați toti prieteni extrem de apropiați, ce vă făcea placere si așteptați cu nerăbdare să vă vedeți toti pentru a uita de monotonie, pentru a refula, pentru a va distra. Mai pe scurt, mi-ati arătat si am văzut că sunteți o familie numeroasă si bucuroasă. Eu propun in felul urmator: 1. Sa se respecte codul, care are si el un scop si o vechime. 2. Sa se faca un semn distinctiv pentru noi, simpatizanții. 3. Sa lăsăm certurile d-oparte si sa nu mai afectam imaginea. VA ROG. Haideți să ajungem la un numitor comun, în asa fel încât, aceasta familie sa ierte toate certurile si sa redevină un întreg omogen. Mie unul chiar imi lipesc de la întruniri persoane ce mi-au oferit amintiri frumoase, sfaturi bune, ... imi lipsesc prieteni precum Bogdan Harea, Domnu Rosca, Ducu, Doru, Ivan, Sorin SXN etc. Repet. Rog a fi clemență, Rog a fi intelegere. Seara buna in continuare, si imi cer scuze daca al meu comentariu a supărat pe cineva sau a fost cumva deplasat. Vlăduț
  2. Si azi a fost joi. Întâlnire la Retro Pub.
  3. A venit si politia si SMURD-ul. Iar vis a vis de camere, firmele sunt oblicate sa le pastreze 30 de zile iar statul pastreaza inregistrarile 10 zile !
  4. mai departe am iesit din spital, sambata ( maine ) trebuie sa ma duc impreuna cu martorii sa dam declaratii iar apoi sa incerc sa fac rost de o filmare sa ma pot folosi de ea. Din ceea ce am spus eu mai sus de unde reiese ca nu pretuiesc eu viata si de unde si pana unde incurajez tentativele de omor ?
  5. Salutare. Marti noapte a avut loc un accident pe bulevardul Magheru, intre intersectile bulevardului cu Galeriile Orizont si Maria Rosetti. Circulam cu motocicleta pe mijlocul benzii I, avand o viteza modica ( aproximativ 60-70 km/h ), cand la un moment dat ochisorul meu stang a observat pe banda II o masina de culoare aramie ( posibil marca BMW ) ce mergea in paralel cu mine. In apropierea intersectiei cu Galeriile Orizont, tot cu ochisorul meu stang am vazut cum acesta trage usor de volan spre partea din stanga a benzii pe care mergea, apoi imediat dupa ce am trecut de semafor ( 3-4 metri ) a tras brusc dreapta de volan ( desigur fara semnal ) si a intrat fix in mine! ( aceasta conducere agresiva poate fi urmare a filmului Fast and Furious 7 ) De asemenea, si eu am acrosat pamantul cu capatana in prima faza apoi cu toata motocicleta pe partea stanga, roata din spate a atins bordura obligandu-ma sa fac o rotire de 360 de grade si un salt peste motocicleta dupa ce am reusit sa-mi scot piciorul de dedesubt. ( In termeni avansati, am executat un facial la asfalt, un soc bordurial in zona dorsala, o priveliste 360 asupra soselei urmata de o Tsukahara finalizata perfect ) M-am ridicat foarte repede de jos dupa cativa zeci de metri de alunecare, deoarece am avut impresica ca masina ce era in spatele meu nu franeaza si vine peste mine. Idiotul care m-a lovit nu a avut bunul simt de a opri, fapt pentru care, la urmatoarea intersectie ( semaforul rosu ) a facut dreapta pe Maria Rosetti si dus a fost. Acum, intrebare de o bere : Stie cineva daca exista camere sau webcam-uri instalate in acea zona si care ar fi putut surprins accidentul ? ( Sa facem exceptie de cele instalate deasupra semafoarelor la care au acces numai organele )
  6. Salut. Cristos a inviat ! Exista posesori de 125 dornici de plimbari ?
×
×
  • Creează O Nouă...