Mergi la conţinut

Bike Love

Prieteni
  • Conţinut

    853
  • Membru din

  • Ultima vizită

  • Days Won

    1

Bike Love last won the day on 3 Martie 2016

Bike Love had the most liked content!

Vizitatori recenţi

4.374 vizualizări profil

Realizarile lui Bike Love

  1. Bike Love

    Ciucaș Winter Fest 2023

    until
    Probe: Schi alpinism – ce va consta într-un traseu cu una sau mai multe urcări și coborâri, formând o buclă la zona de start, traseu ce va fi parcurs de câteva ori (numărul exact de ture și diferența de pozitiva de nivel vor fi comunicate de organizator în zilele premergătoare evenimentului). Aceasta cursă va fi dedicată exclusiv practicanților de schi de tură, legitimați la cluburi sportive sau cei experimentați, cu un nivel ridicat de antrenament. Schi de tură / splitboard – ce va consta într-un traseu (identic sau similar cu cel de la schi alpinism) cu una sau mai multe urcări și coborâri, formând o buclă la zona de start, traseu ce va fi parcurs de câteva ori (numărul exact de ture și diferența de pozitiva de nivel vor fi comunicate de organizator în zilele premergătoare evenimentului). Această cursă va fi dedicată exclusiv practicanților de schi de tură amatori și a practicanților de splitboard. Freeride – Aceasta cursă se adresează persoanelor cu experiență în freeride. Constă în coborârea pe schiuri sau snowboard/splitboard o anumită zonă a unui versant din zona Ciucaș. Proba va consta din 2 coborâri (manșe) ale acestei zone, iar punctajul celei mai bune ture va fi luat în calcul pentru formarea clasamentului final. Competiția este împărțită în două secțiuni – Schi și Snowboard. Arbitraj Freeride – În această probă, controlul, tehnica și pregătirea fizică sunt cele care vor diferența. Trebuie să vă alegeți linia ideală și să evitați orice fel de căzătură. Traseul va fi marcat, iar urcarea înapoi se va realiza pe poteca stabilită de către organizatori. Este permisă recunoașterea zonei de concurs, dar nu și schiatul/datul cu snowboard pe aceasta înaintea cursei propriu-zise. Locul exact al desfășurării, cât și alte detalii tehnice legate de traseu vor fi publicate pe site (pagina evenimentului), în regulament și la ședința de briefing. Concurenții vor lua startul individual, coborând de 2 ori (2 manșe). Punctajul manșei cele mai bune va fi luat în calcul pentru realizarea clasamentului. Punctajul total pentru coborâre se constituie din suma punctelor acordate de arbitri. Fiecare arbitru poate acorda puncte, în funcție de următoarele criterii (fiecare criteriu are maxim 20 de puncte):
  2. Bike Love

    Haiduci si Domnite 2022

    Haiduci si Domnite 2022 Chitorani, Chitorani, Prahova, România
  3. Bike Love

    Lupii Dacilor 2022

    Lupii Dacilor 2022 Campulung Muscel, Campulung Muscel, Prahova, România
  4. Bike Love

    MTB Academy CUP XCO 2022

    MTB Academy CUP XCO 2022 Campulung Muscel, Campulung Muscel, Prahova, România
  5. Bike Love

    Subcarpați Epic MTB 2022

    Subcarpați Epic MTB 2022 Maneciu, Maneciu, Prahova, România
  6. Bike Love

    Cheia MTB Challenge 2022

    Cheia MTB Challenge 2022 Cheia MTB Challenge, Cheia, Prahova, Romania
  7. Bike Love

    Maratonul Olteniei 2022

    Maratonul Olteniei 2022 Ramnicu Valcea, Ramnicu Valcea, Prahova, România
  8. Bike Love

    Macin Mountain Fun 2022

    until
    Macin Mountain Fun 2022 Macin Mountain Fun, Macin, Prahova, Romania
  9. Bike Love

    Topoloveni Summer Tour 2022

    Topoloveni Summer Tour 2022 Topoloveni, Topoloveni, Prahova, Romania
  10. Bike Love

    MTB Maratonul Târnavei 2022

    Maratonul Târnavei este un eveniment sportiv organizat de Asociația Târnaveni Cycling, Ruck Ventilatoare și CS Next Sports și va avea și în acest an startul și finish-ul în incinta Ruck Ventilatoare, din Municipiul Târnaveni, jud. Mureș, regiunea Transilvania. Evenimentul MARATONUL TÂRNAVEI cuprinde două competiții: CROSS COUNTRY MOUNTAIN BIKE și CROSS COUNTRY TRAIL RUNNING. Ajuns la a 6-a ediție, MARATONUL TÂRNAVEI își propune să sprijine un stil de viață sănătos și să promoveze ciclismul și alergarea ca mod de petrecere a timpului liber în natură. Obiectivele principale ale competiției sunt încurajarea practicării ciclismului și alergării, creşterea educaţiei ecologice și a respectului faţă de natură şi a mediului înconjurător, conștientizarea beneficiilor asupra organismului uman ale practicării sportului în aer liber. Totodată, Maratonul Târnavei își dorește a crea spațiul propice pentru a aduna împreună sportivi care împărtășesc aceleași valori ale unui stil de viață sănătos, formându-se astfel o comunitate puternică.
  11. Bike Love

    Pedala în Bănie 2022

    Pedala în Bănie 2022 Craiova, Prahova, Romania
  12. Bike Love

    Maratonul Vinului 2022

    Maratonul Vinului 2022 Urlati, Urlati, România
  13. Bike Love

    Tour de Tur 2022

    Tour de Tur este organizat de Societatea Carpatină Ardeleană din Satu Mare, va avea loc în Satu Mare, pe 21 mai, lângă Lacul Mujdeni, iar traseele trec prin peisaje unice din Ariile Protejate „Râul Tur”. Vom avea tot două trasee: unul de 34, și unul de 44 de kilometri.
  14. Bike Love

    Calatorie intre Cer si Pamant 2022

    until
    Cel mai inedit concurs de mtb si trail run din Romania, si poate din lume! Traseul de concurs trece si prin tunelurile din Mina Trotus, dar si prin Primarie, nu doar peste dealurile si prin padurile din zona.
  15. Bike Love

    ROCAA MTB Lipova 2022

    ROCAA MTB Lipova 2022 ROCAA MTB Lipova, Lipova, Romania
×
×
  • Creează O Nouă...