Mergi la conţinut

CCDragos

Membri
 • Conţinut

  5
 • Membru din

 • Ultima vizită

 • Online

  18h 27m 54s
 1. CCDragos

 2. articole Conducerea Motocicletei Pe Ploaie - tips & tricks

  Salut, Am citit ca pentru ploaie ori iti iei echipament care este si de ploaie ori iti pui peste el o protectie .Pentru casca ce se poate face ....ca am vazut mai multe filmulete pe net si dupa o perioada de mers in ploaie motociclistul trebuia sa is isi deschida vizera sa nu se mai abureasca si la final a spus ca protectia textila din casca a absorbit apa si a trebuit uscata .
 3. Prima Motocicleta

  Mai am și eu o întrebare de cât este de obicei motocicleta pe care se face școală de 125 250 500 ?
 4. Prima Motocicleta

  Nu sunt rezident doar plecat.
 5. Prima Motocicleta

  Ok mai am o luna și ceva pana ajung în tara o sa mai caut magazine de costume...apoi a sa încep școala și in funcție de ce îmi spune și instructorul o sa văd ce iau. Dar în principal motorul îl vreau pentru vara sa nu mai stau în mașină nu sa mă dau mare cu el. Un si pentru început sa văd cum este și apoi cine știe. Eu mă îndreptăm la o Honda 600rr dar poate o sa încep pe un 500 .. Mulțumesc de raspuns
 6. Prima Motocicleta

  Salutare, Anul aceste vreau sa fac și eu școală și am tot citit ca nu este bine sa îți motor de 600 din prima. Ok Stie cineva in tara sunt magazine buyback sa începi de un 250 sa spunem și după 10000km sa îl schimbi cu un 600 cu diferența? De asemenea pentru echipament exista un magazin unde poți sa probezi? Ca am găsit pe net o gramada care livrează dar nu suntem făcuți după standarde și pe motor nu cred ca stai ca în poze sa ști dacă îți vine. Mulțumesc.
×