Mergi la conţinut

cristinica

Membri
 • Conţinut

  14
 • Membru din

 • Ultima vizită

 1. Salutare!

  am eu un cbr125r de vanzare ,daca te intereseaza
 2. Prima Alegere

  am si eu o cbr-ica de 125 de vanzare
 3. rs 125 sau cbr 125

  mai comoda sau mai fiabila decat honda cbr125r sigur nu e e doar mai nervoasa un pic ce-i drept :)
 4. Sfatuitima Ce Motor Imi Trebuie

  honda cbr 125 r 2004,1900 euro arata si merge super :)
 5. motocicliste Ce Ma Fac Daca Sunt Mica De Inaltime?

  honda cbr125r ?
 6. motocicliste Moto Pt Fete Incepatoare?:d

  Tocmai, Honda fiind un brand consacrat si recunoscut de toata lumea pt fiabilitatea si toate cele, chiar si SH e mai buna decat Kymco nou - spun asta dintr-o experienta concreta a unui amic care, tot asa,din cauza faptului ca vroia neaparat sa-si ia moto nou,si-a luat un Kymco ,apoi a regretat alegerea facuta cei 2 ani cat a alergat-o ,fiindca a avut tot felu” de probleme cu ea. Cu o Honda 125 chiar si SH ( daca e relativ noua ca an si cu putini km ) nu prea exista posibilitatea sa ai probleme si din acest motiv multa lume o considera motocicleta ideala pt o incepatoare.( asta e parerea autorizata a unor oameni cu 10- 15 ani de experienta in motociclism,nu doar a mea ca incepatoare ) Referitor la intretinerea motorului, asta e vizibila cu ochiul liber si poti ruga si pe cineva care se pricepe sa te ajute. Eu chiar vorbesc la modul general acum,nu spun asta doar fiindca vreau sa-i fac reclama honditei.
 7. motocicliste Moto Pt Fete Incepatoare?:d

  nu,deloc,e o parere obiectiva . vrei sa-mi spui ca tu chiar esti convins de faptu” ca Kymco este mai bun decat o honda ? sa fim seriosi ....
 8. motocicliste Moto Pt Fete Incepatoare?:d

  Am eu o honda cbr125r de vanzare. 2000 euro negociabil. Arata si merge super - perfecta pt o incepatoare - eu am fost si sunt foarte multumita de ea,dar o sa plec din tara si v-a trebui sa o parasesc. Este din 2004,aproape 9000 km,inmatriculata,verificare tehnica valabila pana la 29.05.2009. de Kymco am auzit cateva persoane sa se planga-asta dupa ce l-au cumparat nou noutz din magazin.eu in schimb n-am avut absolut nici o problema cu hondita mea- de un an de zile ,de cand o am.Am mers si iarna cand era uscat,am fost si pana la Constanta si s-a comportat ireprosabil. Pe sistemu” ”masina nemteasca e masina nemteasca” - ”honda tot honda e” .
 9. Un Nou Inceput.

  de cbr125r ce zici ? e foarte buna pt o incepatoare - vorbesc din proprie experienta.
 10. figuranti?

×