Mergi la conţinut

FRM

Prieteni
 • Conţinut

  1.579
 • Membru din

 • Ultima vizită

  Niciodată
 • Days Won

  1
 1. Ca urmare a instituirii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei si pentru a preintampina riscurile de propagare a epidemiei, secretariatul Federatiei Romane de Motociclism va restrictiona programul cu publicul incepand cu 16 martie 2020. In toata aceasta perioada ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic, activitatea Secretariatul FRM nefiind intrerupta in timpul orelor 09:00-17:00: Pentru licentiere sportivi si organizari competitii: licente@frm.ro // +40 742 963 224 Pentru adeverinte si alte documente administrative: larisa@frm.ro // +40 723 182 212 Pentru fotografii si activitati de relatii cu publicul: marius@frm.ro // +40 744 301 833 Pentru alte solicitari ne puteti gasi si aici: office@frm.ro // +40 735 873 574 Va multumim pentru intelegere! Postat si in : Articole Dirt-Track, Articole Enduro, Articole Endurocross, Articole Hard Enduro, Articole Motocros, Articole Rally Raid, Articole Snowmobile, Articole SuperEnduro, Articole Supermoto, Articole Viteza,
 2. Ca urmare a instituirii starii de urgenta pe teritoriul Romaniei si pentru a preintampina riscurile de propagare a epidemiei, secretariatul Federatiei Romane de Motociclism va restrictiona programul cu publicul incepand cu 16 martie 2020. In toata aceasta perioada ne puteti contacta pe e-mail sau telefonic, activitatea Secretariatul FRM nefiind intrerupta in timpul orelor 09:00-17:00: Pentru licentiere sportivi si organizari competitii: licente@frm.ro // +40 742 963 224 Pentru adeverinte si alte documente administrative: larisa@frm.ro // +40 723 182 212 Pentru fotografii si activitati de relatii cu publicul: marius@frm.ro // +40 744 301 833 Pentru alte solicitari ne puteti gasi si aici: office@frm.ro // +40 735 873 574 Va multumim pentru intelegere! Postat si in : Articole Dirt-Track, Articole Enduro, Articole Endurocross, Articole Hard Enduro, Articole Motocros, Articole Rally Raid, Articole Snowmobile, Articole SuperEnduro, Articole Supermoto, Articole Viteza,
 3. Ultima etapa din Campionatul Mondial de SuperEnduro a fost amanata din cauza epidemiei de Coronavirus. Etapa a V-a si ultima era programată în acest sfarsit de săptămână în Polonia la Lodz. Organizatorii au anunțat în această dimineață că, datorită deciziei autorităților locale de a interzice evenimentele care adună mulți oameni, etapa finală va fi reprogramată sau chiar anulată. Federația Internațională de Motociclism urmează să revină în cel mai scurt timp cu decizia finală.
 4. Ultima etapa din Campionatul Mondial de SuperEnduro a fost amanata din cauza epidemiei de Coronavirus. Etapa a V-a si ultima era programată în acest sfarsit de săptămână în Polonia la Lodz. Organizatorii au anunțat în această dimineață că, datorită deciziei autorităților locale de a interzice evenimentele care adună mulți oameni, etapa finală va fi reprogramată sau chiar anulată. Federația Internațională de Motociclism urmează să revină în cel mai scurt timp cu decizia finală.
 5. Ca urmare a intinderii epidemiei de coronavirus si a masurilor de preventie impuse de guvernele tarilor din zona balcanica conducerea BMU a luat decizia amanarii competitiilor internaționale de Viteza si de Motocros care erau programate in luna martie la Serres și la Giannitsa (în Grecia). Astfel, etapa de Viteză care era programată la Serres între 20 si 22 martie 2020 va fi reprogramată în toamnă, între 20 și 22 noiembrie 2020. Etapa de Motocros care era programată la Giannitsa între 14 și 15 martie 2020 va fi reprogramată la o dată care va fi comunicată în cel mai scurt timp posibil.
 6. Ca urmare a intinderii epidemiei de coronavirus si a masurilor de preventie impuse de guvernele tarilor din zona balcanica conducerea BMU a luat decizia amanarii competitiilor internaționale de Viteza si de Motocros care erau programate in luna martie la Serres și la Giannitsa (în Grecia). Astfel, etapa de Viteză care era programată la Serres între 20 si 22 martie 2020 va fi reprogramată în toamnă, între 20 și 22 noiembrie 2020. Etapa de Motocros care era programată la Giannitsa între 14 și 15 martie 2020 va fi reprogramată la o dată care va fi comunicată în cel mai scurt timp posibil.
 7. Forurile de conducere ale Federatiei Romane de Motociclism s-au intalnit la sfarsitul saptamanii trecute la Ministerul Tinetetului si Sportului. Adunarea Generala a FRM a avut loc sambata 7 martie 2020, incepand cu orele 10:00 in sala Nadia Comaneci. În prima parte a Adunării a fost discutat Raportul Cenzorului pentru anul 2019 și Raportul de audit. Ulterior a fost dezbătută activitatea Biroului Federal al FRM, bilanțul contabil și descărcarea de gestiune. Au fost propuse și votate bugetul de venituri și cheltuieli precum și Calendarul Competițional 2020. Sportivul Ciurescu Laurențiu de la clubul C&C Motors Lugoj a primit din partea Președintelui FRM Cristian Mureșan titlul de Maestru al Sportului. S-au discutat propunerile înaintate de cluburi, acestea fiind supuse votului. Au fost prezentate cluburile care și-au manifestat dorința de a se afilia la Federația Română de Motociclism și a fost votată acceptarea acestora. La final, au fost aduse la cunoștința participanților modificările legislative din 2019 care afectează activitatea asociațiilor și a cluburilor spotive.
 8. Forurile de conducere ale Federatiei Romane de Motociclism s-au intalnit la sfarsitul saptamanii trecute la Ministerul Tinetetului si Sportului. Adunarea Generala a FRM a avut loc sambata 7 martie 2020, incepand cu orele 10:00 in sala Nadia Comaneci. În prima parte a Adunării a fost discutat Raportul Cenzorului pentru anul 2019 și Raportul de audit. Ulterior a fost dezbătută activitatea Biroului Federal al FRM, bilanțul contabil și descărcarea de gestiune. Au fost propuse și votate bugetul de venituri și cheltuieli precum și Calendarul Competițional 2020. Sportivul Ciurescu Laurențiu de la clubul C&C Motors Lugoj a primit din partea Președintelui FRM Cristian Mureșan titlul de Maestru al Sportului. S-au discutat propunerile înaintate de cluburi, acestea fiind supuse votului. Au fost prezentate cluburile care și-au manifestat dorința de a se afilia la Federația Română de Motociclism și a fost votată acceptarea acestora. La final, au fost aduse la cunoștința participanților modificările legislative din 2019 care afectează activitatea asociațiilor și a cluburilor spotive.
 9. Clubul Flacara Moreni a organizat la sfarsitul saptamanii trecute cursuri de arbitri moto pentru categoria a III-a. Acestea au avut loc intre 29 februarie si 1 martie 2020 la Sala Clubului Flacăra Moreni. Seminarul a fost axat pe disciplinele Motocros si Tot Teren. În deschiderea seminarului, clubul Flacara Moreni a prezentat toți sportivii legitimați pentru sezonul competițional 2020, precum și prioritățile ramurilor sportive locale (Motocros și Endurocross). De asemenea a fost făcută prezentarea modificărilor propuse de pentru regulamentele FRM 2020. Felicitari organizatorilor și noilor arbitri; mult succes sportivilor din Moreni care vor lua startul in acest sezon competitional! Postat si in :
 10. Clubul Flacara Moreni a organizat la sfarsitul saptamanii trecute cursuri de arbitri moto pentru categoria a III-a. Acestea au avut loc intre 29 februarie si 1 martie 2020 la Sala Clubului Flacăra Moreni. Seminarul a fost axat pe disciplinele Motocros si Tot Teren. În deschiderea seminarului, clubul Flacara Moreni a prezentat toți sportivii legitimați pentru sezonul competițional 2020, precum și prioritățile ramurilor sportive locale (Motocros și Endurocross). De asemenea a fost făcută prezentarea modificărilor propuse de pentru regulamentele FRM 2020. Felicitari organizatorilor și noilor arbitri; mult succes sportivilor din Moreni care vor lua startul in acest sezon competitional! Postat si in :
 11. Comisia de Motocros a Federatiei Romane de Motociclism a decis organizarea unei serii Antrenamente Oficiale pe baza carora va fi analizata pregatirea sportivilor claselor 50cc, 65cc, 85cc si MX2 Jr. Evenimentul va fi organizat de Clubul Sportiv Top Cross TCS Otopeni sub îndrumarea Antrenorului de Lot Național Adrian Răduță. Evenimentul va avea loc pe 8 Martie 2020 începând cu orele 10:00 la Circuitul TCS Racing Park din Ciolpani. Toate clasele vor avea programate antrenamente libere și cronometrate, precum și o manșă de concurs. Programul detaliat va fi postat în cel mai scurt timp. Participarea sportivilor la acest eveniment este gratuită, dar condiționată de obținerea licenței naționale anuale de motocros. Toți ce interesați să participe sunt rugați să completeze formularul disponibil aici, formular pe care să îl transmită până cel târziu 04.03.2020 la adresa de mail viorel@frm.ro. Accesul spectatorilor este de asemenea gratuit. Vă așteptăm!
 12. Comisia de Motocros a Federatiei Romane de Motociclism a decis organizarea unei serii Antrenamente Oficiale pe baza carora va fi analizata pregatirea sportivilor claselor 50cc, 65cc, 85cc si MX2 Jr. Evenimentul va fi organizat de Clubul Sportiv Top Cross TCS Otopeni sub îndrumarea Antrenorului de Lot Național Adrian Răduță. Evenimentul va avea loc pe 8 Martie 2020 începând cu orele 10:00 la Circuitul TCS Racing Park din Ciolpani. Toate clasele vor avea programate antrenamente libere și cronometrate, precum și o manșă de concurs. Programul detaliat va fi postat în cel mai scurt timp. Participarea sportivilor la acest eveniment este gratuită, dar condiționată de obținerea licenței naționale anuale de motocros. Toți ce interesați să participe sunt rugați să completeze formularul disponibil aici, formular pe care să îl transmită până cel târziu 04.03.2020 la adresa de mail viorel@frm.ro. Accesul spectatorilor este de asemenea gratuit. Vă așteptăm!
 13. Campionatul European si Uniunea Motociclista Balcanica va invita in Aprilie la o etapa de Enduro Turism care va avea loc in Nordul Greciei. Intre 23 si 26.04.2020 debuteaza Balkan Touring Series, acest eveniment fiind organizat de autoritatea motociclistă locală din Salonic (Grecia, regiunea Macedonia). Intalnirea participantilor va avea loc in orasul Salonic pe 23 aprilie, zi care va fi dedicata turului orasului. Pe 24 si 25 aprilie turele vor avea plecarea si intoarcerea tot in Salonic, cu vizitarea de obiective turistice pe distante de aproximativ 200 de km. Ultima zi a turului va avea ca destinatie orasul Drama, ocazie cu care participantii vor asista la prima etapa balcanica de Supermoto din 2020. Pentru mai multe informatii, organizatorul poate fi contactat la adresa de mail motoetravel@gmail.com
 14. Campionatul European si Uniunea Motociclista Balcanica va invita in Aprilie la o etapa de Enduro Turism care va avea loc in Nordul Greciei. Intre 23 si 26.04.2020 debuteaza Balkan Touring Series, acest eveniment fiind organizat de autoritatea motociclistă locală din Salonic (Grecia, regiunea Macedonia). Intalnirea participantilor va avea loc in orasul Salonic pe 23 aprilie, zi care va fi dedicata turului orasului. Pe 24 si 25 aprilie turele vor avea plecarea si intoarcerea tot in Salonic, cu vizitarea de obiective turistice pe distante de aproximativ 200 de km. Ultima zi a turului va avea ca destinatie orasul Drama, ocazie cu care participantii vor asista la prima etapa balcanica de Supermoto din 2020. Pentru mai multe informatii, organizatorul poate fi contactat la adresa de mail motoetravel@gmail.com
 15. Asociatia Moto TGM din Targu Mures in parteneriat cu Federatia Romana de Motociclism a organizat la sfarsitul saptamanii trecute cursuri pentru oficiali moto categoria III. Cursurile au avut loc intre 15 si 16 februarie 2020 la Circuitul Transilvania Motor Ring din localitatea Cerghid, judetul Mures. Au participat un numar neasteptat de mare de cursanti, care au manifestat o reala implicare pe parcursul celor doua zile de lectii intensive. La final cursului, toti cei 30 au absolvit examenul si sunt astfel indreptatiti sa obtina licenta de oficial FRM pentru perioada 2020 – 2022. Felicitari tuturor participantilor si organizatorilor din Targu Mures!
×